Jalkapall Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Somero

Jalkapall - Somero

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen piirin P11 8v8 Ykköstä.

Tuomas kirjoitti: Tuomas tarvii uuden pelipaidan,jatkaa joukkueessa (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
21

SoVo04 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: No niin arvon pelaajat ja vanhemmat... Lähden tässä vaiheessa kyselemään tulevan jalkapallon kauden pelaajia, koska sarjaan on ilmoittauduttava aivan kohta. Laitan tapahtuman johon voi mennä laittamaan itsensä IN tai OUT tammikuun loppuun mennessä. Riippuen kuinka moni tulee, teemme päätöksemme m... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
36

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: 9.-14.7.2018 Helsinki Cup. Loistava tapahtuma pelata jalkapalloa ja tutustua uusiin kavereihin ympäri maailmaa. Siellä rohkeimmat saavat puhua englantia. Jalkapalloa ja kielikylpyä, ihania turnaus muistoja. Saadaanko 3-4 aikuisen ryhmä hoitamaan käytännön asioita, mukaan valvojaksi. 31.12. Päätty... (22 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
36

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Atso kirjoitti: Hei taas, Nyt äänestys on tehty. Ja kahdeksan äänen voimin (Atso, Henri, Veeti, Ville, Aapeli, Aatu, Eeli ja Julius) eli kaikki jotka äänestivät heille sopisi su 17.12. Siis valitaan se päivä. Teen sille tapahtuman. Niin kipin kapin kaikki mukaan lähtijät ilmoittatumaan. terv. Sari (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
33

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
24

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Paavo kirjoitti: Välitän viestiä Someron Voiman valmennuspäällikkö Tommy Lundbergilta: "Someron Voima järjestää jokavuotiset joulujuhlansa tänä vuonna 16.12. klo 18:00, paikkana Valola. Toivomme runsasta osallistujamäärää. Luvassa pientä tarjoilua ja muuta ohjelmaa, josta yksi ohjelmanro on palkintojen jako. Toiv... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
32

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
54

Sovo-P02pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Johan tulee tänään. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.