Jalkapall Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, rullakiekko ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Somero

Jalkapall - Somero

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2017 Länsi-Suomen piirin P11 8v8 Ykköstä.

Frans kirjoitti: Mahtuisiko Frans jonkun kyytiin menomatkalle Espooseen lauantaina? Mika tulee sinne suoraan työreissulta eli takaisin olis kyyti. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
22

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Moi kaikille. Loppusuora lähestyy tämän kauden jalkapallossa. F tytöillä on enää yksi turnaus jäljellä joka on ensi lauantaina Turussa. Samaan aikaan on E tytöillä kotiottelu kovaa Kaanaa vastaan. Viimeksi hävisimme nuorella joukkueella Kaarinassa 8-0 joten tulevalla viikolla kaikki harjoituksiin... (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
36

SoVo04 Nimenhuuto.com

Tommy kirjoitti: Iltaa nyt vielä... Onko niin, että yhtään vanhempaa ei ole kiinnostunut Liiga-futsalista? Mulla olis kausilippuja nyt syyskuun ajan 50 € (norm. 60 €). Tästä summasta jää puolet pojille. 11 runkosarjan ottelua, ovella 8 €/ottelu. Kannattavaa hankkia se nyt minulta. Se ei ole henkilökohtainen, eli ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
39

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Iltaa vielä kaikille! Tänään pidettiin 08-09jun.kanssa yhteis reenit ja juttelin heidän valmentajan teemu kujanpään kanssa että meidän halukkaat pojat voivat käydä heidän harjotuksissa ainakin koko syykuun koska he reenaavat ainakin syyskuun harjoitus aika on tiistai ja totstai kello 16.45-18.00 ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
32

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
25

Sovo01tytöt Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Tuun paikalle jos auto sallii (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Tytöt
28

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Teemu kirjoitti: La 30.9. harjoitusottelu lisätty tapahtumiin. Käykää ilmoittautumassa, lisätietoja tapahtuman alla! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
31

KJS-Taitokoulu Nimenhuuto.com

KJS:n, SoVo:n ja Ryskeen yhteinen taitokoulu 2003-2007-syntyneille tytöille ja pojille.

Janne kirjoitti: Kiitokset kuluneesta talvesta kaikille! Taitokoulu jää nyt kesätauolle sarjapelien alkaessa. Tulevan talven osalta ei vielä ole tiedossa, onko toiminta jatkumassa vai ei, mutta asiasta tiedotetaan teille heti, jos/kun asiasta tiedetään enemmän. Onnea ja menestystä tulevan kesän koitoksiin! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila, Somero Ja Tammela
Ei asetettu
54

Sovo-P02pojat Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Johan tulee tänään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.