Jalkapall Somero

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Somero ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo, salibandy, jääkiekko, futsal, rullakiekko, beach volley ja vapaaehtoistyö.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Somero

Jalkapall - Somero

SoVo Pojat 10-11 Nimenhuuto.com

Tästä lähtee Someron lupaukset

Tommy kirjoitti: Kyllä tänne vielä mahtuu vielä muutama poika... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
25

SoVo tytöt 10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue täynnä tyttövoimaa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
13

SoVo P06 Nimenhuuto.com

SoVo P06 joukkue pelaa kaudella 2019 Länsi-Suomen piirin P13 8v8 Ykköstä.

Eeli kirjoitti: Eeli loukkasi isovarpaansa eilen,ei ole pallonpotki jaksi tänään😔 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
20

SoVo-LoPS YJ Nimenhuuto.com

Joukkue, joka halutessaan pelaa hyvää jalkapalloa. Joukkue on tunnettu siitä, että tsemppaa loppuun asti. Myös taitoa, nopeutta ja kovuutta löytyy joukkueesta. Äärimmäisen ylpeänä valmentanut joukkuetta 6 vuotta yhdessä hienon ystävän ja valmentajan kanssa 👊

Tommy kirjoitti: Hellou Someron jätkät... Ensi kaudeksi tulee uudet paidat... Keskiviikkona klo 16:30 - 19:00 olen Monarilla Salin puolella. Tulkaa kokeilemaan paitoja ja miettikää mieluisa pelinro ja myös muutama varanro. (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
29

SoVo06tytot Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tällä viikolla pitää varmistaa saadaanko porukkaa riittävästi turnaukseen. Jokaisen pitää ilmoittautua in tai out mahdollisimman nopeasti. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Tytöt
24

Jalkapallo P20 SoVo YJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
21

SoVo P-07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Näyttää nyt siltä että EI saada P12 joukkuetta tällä hetkellä on 3 poikaa joukkueessa ja 1 on ilmoittanut että ei pelaa tulevalla kaudella. 17.3 pitäisi olla peli ohjelma laitettuna valmiiksi... Viime kausi oli jo hieman vaikeaa kun pelaajia oli vähän mutta nyt niitä näyttää olevan vielä vähemmän... (17 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Sekajoukkue
19

SoVottaret Nimenhuuto.com

Taija kirjoitti: Moikka. On ihan normaalia että jokaisessa järjestössä, yhteisössä, koulussa, harrastuksessa on säännöt. Meillä on myös omamme. Ja on ihan normaalia että jokainen itse kantaa vastuun omasta tekemisestä. Taija, Maisku ja Mika tekevät paljon sellaista työtä treenejen ja pelien ulkopuolella johon men... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Somero
Naiset
22

SoVo0809 Nimenhuuto.com

Someron nuoret lupaukset, treenataan hyvällä fiiliksellä ja katsotaan mihin se riittää.

Sini kirjoitti: Kokeilin vaihtaa päivämääriä. Josko tämä nyt näkyisi muuallakin kuin arkistossa? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Somero
Pojat
27

SoVo 08-09tytöt Nimenhuuto.com

Emmy kirjoitti: Tänään kaipaan tyttöjä Monarille klo 19:00. Olis kenraali harjoitus perjantaina olevaan Urheilugaalaan. Tarvitaan tyttöjä SoVon kulkueeseen. Mitään temppuja ei tartte tehdä. Tulkaa mukaan Teitä tarvitaan... (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Somero
Ei asetettu
16