Jalkapall Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, futsal ja soutu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Stadi

Jalkapall - Stadi

HerTo Igis Nimenhuuto.com

Taitoa, tahtoa ja toveruutta!

Toni kirjoitti: Ja niin lähti kausimaksut kaikille, jotaka MyClubiin on rekisteröitynyt. Jos joku mattimyöhäinen haluaa vielä mukaan, niin anomusta suoraan minulle ja käsitellään hakemus pikkulinnussa... (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
27

Reds Nimenhuuto.com

FCV/Reds

Joni kirjoitti: Illan peliä odotellessa pohtikaa tällaista.. Jos on kiinnostusta, niin ilmoittautuminen minulle tämän viikon aikana! Sähköpostiin joni.hirvonen@fcvaajakoski.com (Laittaisko Jokisen Mika tämän myös M2 puolelle) Tervetuloa Pelinohjaajakurssille keskiviikkona 2.8.2017 klo 17-20. Koulutus on ilmainen... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyskän Stadion
Miehet
36

POHU Golden 50s Nimenhuuto.com

POHU Golden 50's ja POHU 55 Diamonds Pohjois-Haagalaista laatufutista vuodesta 1957 Yhteys: Raino Räsänen 050-5471352

Antti kirjoitti: Hengessä mukana, äijät! Ikävä kyllä en päässyt oikeasti messiin eilen. Sääli, että homma seisahtaa, mutta hienot vuodet vedettiin yhdessä. Kiitos siitä meille kaikille - varsinkin vetäjlle. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
18

PKP Edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Stadi
Miehet
10

TeliaSonera FC Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Eli aamupalloilut siirretty perjantaille Stadionin huonon torstai vuorotilanteen vuoksi. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sonera Stadium
Sekajoukkue
75

FC Barona Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sonera Stadion
Sekajoukkue
34