Jalkapall Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Säynätsalo

Jalkapall - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moi.Kivasti olemme saaneet ilmoittautumisia Talviliigaan ja näyttää siltä että pääsemme siihen ilmoittautumaan. Jokunen lisänimi olisi hyvä saada ,koska varmasti talven mittaan tulee joskus esteitä itsekullekin ettei kaikkiin pelitapahtumiin pääse mukaan. Eli jos uskotte että pääsette mukaan joil... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
25

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Jyrki kirjoitti: Kerätään syyskauden (21.9.–31.12.) sählyvuoron maksut tässä vaiheessa. Maksu on 25 € per nokka, eräpäivä 31.10. Maalivahdit on vapautettu maksusta. Tilinumero on FI55 3939 0053 0405 80 / Jyrki Solja. Merkkaattehan viestiksi "Sählyn vuoromaksu, syksy 2017 | Oma nimesi", jotta erotan sen muista mak... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
44

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Hei! Talvi tekee tuloaan ja samoiten JJK:n organisoima Talviliiga, johon olen ilmoittanut joukkueemme mukaan. Kahdeksan poikaa on tässä vaiheessa ilmoittanut halukkuutensa osallistua mukaan toimintaan, joten joukkue on kasassa. Mikäli et ole vielä ilmoittautunut mukaan ja haluat osallistua, käy i... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
36

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Waltikka-turnauksen infokirje löytyy nyt myös täältä Nimenhuudosta kansiosta "Kuvat ja materiaalit". (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kuntotalolla talkoot ti klo 18 vanhemmat mahdollisuuksien mukaan talkoisiin. Poistetaan kalustoa ja siivotaan remontin jäljiltä paikkoja, että päästään treenaamaan sinne. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
15

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi, vielä hieman asiaa sisävuoroista. Nyt tulevana talvena on siis mahdollisuus treenata kolmena eri päivänä Lehtisaaren koululla. Usealla pojalla käynnistyy talveksi muita harrastuksia ja tällä järjestelyllä yritetään saada vaihtoehtoisia päiviä joista jokin sopisi aikatauluihin. Eli on ihan ok... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
23

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Jos kello 17 ei ole 6 varmaa + jp niin sitten varmaan turha mennä kentälle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

Säyri tytöt 06-08 Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Nea ja Kiia tulee tänään, äiti jättää väliin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
11

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.