Jalkapall Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SäyRi 12-13 Nimenhuuto.com

Säynätsalon riennon (http://www.saynatsalonriento.fi/) vuosina 2012-2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien jalkapallon sekajoukkue, joka reenaa kesäkauden Säynätsalon tekonurmella tiistaisin ja torstaisin, ja talvikaudella sisätiloissa Lehtisaaren koululla torstaisin. Pääasiana liikunnan riemu, unohtamatta pientä tekniikkaharjoittelua! Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin jos haluat lisätietoa - mukaan mahtuu!

Jani kirjoitti: Talvikauden viimeinen harkkakerta! Tiedossa erikoisohjelmaa... Tiedotetaan lisää lähempänä! (18 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
29

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
21

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi, siirrymme treenaamaan ensiviikosta lähtien ulkokentille. Huomenna maanantaina ei siis treenejä. Treenit tästä eteenpäin ti ja to klo 19.30 - 21 Säynätsalon tekonurmella. Palaan tänään vielä peliasuja koskeviin asioihin. Juuso (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
17

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Moi, siirrämme kesäkauden lähestyessä 07/08 11v11 yhteistreenit ja tapahtumat täältä vain 07 nimenhuutoon. 08 nimenhuutoon tulee siis jatkossa pääasiassa vain 08 8v8 toimintaan liittyvät tapahtumat ja tiedotteet. Ne pelaajat joilla on halukkuutta osallistua 11v11 toimintaan saavat 07 nimenhuutoon... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
21

Säyri tytöt 07-09 Nimenhuuto.com

Huippujengi jota liikuttaa nuoret, iloiset ja aktiiviset valmentajat. Liikunnan ilo ja me-henki ovat vahvana läsnä, tulkaa vaikka reenejä seuraamaan!

Emilia kirjoitti: Emilia olisi lähdössä jos vain kyyti järjestyy. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
19

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Jarno kirjoitti: Moi! Jalkapallo tähän tietoon loppu koska tiistaisin alkaa sähly 20.45. Jos haluatte voidaan käydä potkimassa Lehtisaaren kentällä noin 19.45-20.30..lämmittelymielessä :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
40

MS United Nimenhuuto.com

Tervetuloa MS Unitedin Nimenhuutoon. Täältä löytyvät harkat, pelit ja kaikki niihin liittyvät infot. Tsekkaa omat tietosi ja ilmoittaudu viimeistään tapahtumaa edeltävänä iltana mukaan treeneihin ja peleihin. Hienoa, että olet mukana.👍

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Muurame / Säynätsalo
Pojat
21

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
22