Jalkapall Säynätsalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Säynätsalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, lentopallo, salibandy, kaukalopallo, purjehdus ja beach volley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Säynätsalo

Jalkapall - Säynätsalo

Säyri 10 Nimenhuuto.com

Säyri -10/11 syntyneet Harjoitukset Säynätsalon tekonurmella tullaan pitämään tiistaisin ja/tai torstaisin 17:15 – 18:15. Ensimmäiset harjoitukset 11.5.2017. Joukkue ei osallistu ensimmäisenä kesänään sarjapeleihin, pyrimme järjestämään kuitenkin kesän aikana harjoitus-/ystävyysotteluita. Harjoituksiin tarvitaan mukaan oma pallo (mielellään koko 3), nappikset ,säärisuojat, juomapullo, sään mukainen vaatetus ja Fair Play -meininkiä! Valmentajat: ?? Yhteyshenkilö /Joukkueenjohtaja: Marko Murtasaari , marko.murtasaari@gmail.com , 050 3843839 Hyviä pelihetkiä!

Marko kirjoitti: Moro, t-paidat ovat saapuneet . Jaan niitä elokuussa harkoissa maksuja vastaan. Ja jotta pelinumeroista ei synny huutoäänestystä eikä kinaa niin numerot tulee arvonta periaatteella. Eli lapsi ottaa kassista yhden paidan summassa ja saa sen numeron mikä sieltä tulee. Lasku paitafirmalle erääntyy e... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
24

HURU-UKOT Nimenhuuto.com

HURU-UKOT on säynätsalolainen miesporukka jossa on eri ikäisiä palloilijoita . Pelaamme salibandya, kaukalopalloa ja jalkapalloa.

Joukkue etsii pelaajia: Säynätsalon Huru-Ukot etsivät salibandy maalivahtia. Maalivahdin ikä voisi ol...

Kari kirjoitti: Eikös huomenna oo vielä sähly? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Säynätsalo
Miehet
45

SäyRi D-tytöt Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei, Säyrin junioreiden jalkapallotapahtuma on 5.8.2017 klo 11.00.-14.00 tekonurmella. 02-03 Tyttöjen joukkue laittaa kioskin tapahtumaan. Kioski pidetään pelisilmän "luukusta" eli takana on keittiö helpottamassa toimintaa. Leivonnaisia (suolaisia ja makeita) tarvitaan sekä kahvia 2 pkt ja kahvim... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
16

Säyri 07 Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Hyvä pojat :) Hienosti pelattu! Toivottaa Sampon kotiväki :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Ei asetettu
24

Säyri 08 Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Moi! Kiitos kaikille joukkueemme pelaajien vanhemmille, että olette olleet aktiivisesti mukana lastenne jalkapalloharrastuksen mahdollistamiseksi tänä kesänä. Treeneissä ja peleissä on ollut tähän saakka innokasta ja iloista porukkaa sekä kentällä että kentän ulkopuolella. Hienoa! Tämänkaltaisen ... (27 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
36

SäyRi tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Säykkipäivien fudistapahtuman pelit: Klo 11.30 KonnU - Säyri t06-08 sekä Säyrin poikien peli klo 12.10 KonnU - Säyri T04-05 (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Säynätsalo
Tytöt
19

namu jalkapallo Nimenhuuto.com

Muuratsalon hiekkakentän muurahaiset!

Elina kirjoitti: +1 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Sekajoukkue
39

Säyri tytöt 06-08 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Säynätsalopäivien jalkapallotapahtumassa 5.8. on junioriojoukkueiden pelejä, kutsumme lähijoukkueita pelaamaan. Ilmoittelen asiasta lisää myöhemmin. (29 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Tytöt
11

Säynätsalon Riento 05 Nimenhuuto.com

Artturi kirjoitti: Moi, onko tietoa peliaikatauluista tälle kesälle? t.Hanna / Artturin äiti (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Säynätsalo
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.