Jalkapall Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, lentopallo, sähly, maastohiihto, juonti, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu ja jalkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

GK IISALMI Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Nyt on kevään jalkapallovuorot Jalishallille varmistuneet. Päiväksi valikoitui maanantai, koska kesälläkin pelaamme maanantaisin ja nyt saimme paremmin vuorot maanantaille. Pelit alkavat klo 17.15 ja se on tunnin vuoro, seuraavat tulevat hallille klo 18.30, että vuoroa voi ehkä venyttää ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Salibandy, Jalkapallo ja Keilailu
Iisalmi
Ei asetettu
47

Koheltajat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Tervetuloa pääsiäisen pelimaratonille! Tässäpä tulee pelimaratonin varmistetut peliajat: to klo 19.30 pe klo 10 su klo 10, vuoro loppuu klo 11 ma klo 10 Sitten normaalisti ti klo 21. Kaikki vuorot ovat Jalkapallohallilla. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee pelaamaan iloisia ja hikisiä Kohel... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo ja kaukalopallo
Iisalmi
Sekajoukkue
51

FC Ahmo Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Ponsselaisia paljon Metkossa, mut koetetaan saada pelit tänäänkin, vai mitä?! Muanantaina sit kiihkee ystävyysottelu Latin America All Strarsia vastaan, niiston moni pelannu kuulemma Copa American turnaustakin!!! ; ) : ) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Iisalmi
Ei asetettu
84

G-futis Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Yritetään saada pelit keskiviikolle jos sade vaikka lakkaisi.. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Iisalmi
Ei asetettu
22