Jalkapall Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, lentopallo, sähly, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu, jalkapallo ja kaukalopallo, kahvakuula ja crosstraining.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC Ahmo Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Pari ukkoa vielä niin saadaan pelit! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Iisalmi
Ei asetettu
76

GK IISALMI Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Tännepä tulee nyt ehdotukset OpeOpen frisbeegolf Tourin päivämääräksi viimeiselle lomaviikolle. Laitelkaa halukkuutenne/mahdollisuutenne osallistua tapahtumaan, mikä päivämäärä saa eniten kannatusta, se sitten järjestetään. Voitte laittaa vaikka kaikkiin itsenne IN tai vain siihen, mikä ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Jalkapallo ja Keilailu
Iisalmi
Ei asetettu
50

Koheltajat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Kiuruvedeltä kysyttiin Koheltajia pelaamaan Lahnaisten turnaukseen lauantaina 31.7. Pelien ajat eivät vielä ole tiedossa. Pelaajia on kentällä 6+1 ja yksi rekisteröity pelaaja saa olla. Jos perjantaihin puoleen päivään tulee 9 ilmoittautunutta Nimenhuutoon, niin silloin ilmoitetaan joukk... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo ja kaukalopallo
Iisalmi
Sekajoukkue
69