Jalkapall Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 24 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, squash, sulkapallo, sähly, tennis, nyrkkeily ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KP -75 TuPS A YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) A YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2017-2018 98-01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

KP-75 kirjoitti: KP-75 järjestää erikoisryhmäharjoittelua kaudella 2018-2019. Erikoisryhmäharjoittelu on Keravan Pallo -75:n järjestämää lisätoimintaa motivoituneille pelaajille. Toiminnalla pyritään kehittämään pelaajia yksilöinä paremmiksi jalkapalloilijoiksi kokonaisvaltaisesti. Erikoisryhmäharjoitteluun kuulu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
37

Temmi Nimenhuuto.com

Rekisteröimättömän Raittius- ja voimisteluseura Temmin pelit aloitettiin Kirkonkylän koulun kentällä vuonna 1980, jolloin osa nykyisistä pelaajista ei ollut vielä edes syntynyt. Vuonna 2010 pelattiin 30-vuotisjuhlan merkeissä. Joukkueen ikäkeskiarvo taitaa olla tällä hetkellä jonkin verran yli 40 vuotta. Nuorin noin parikymppinen ja vanhimmat yli 60. Pelillistä osaamista löytyy laidasta laitaan eikä ketään syrjitä. Huonoista suorituksista tosin annetaan suoraa palautetta välittömästi. Viime vuosina pelipaikaksi on vakiintunut entinen ns. Hyrylän varuskunnan kenttä, nykyään paremmin tunnettu uimahallin kenttänä. Pelipäivät ja ajat olleet ke ja su klo 18. Syksyllä, iltojen pimentyessä, keskiviikkopelit jäävät pois ja sunnuntaisin aloitetaan klo 15.

Ari kirjoitti: Tänään on tulossa hyvät pelit, kaikki mukaan! Nyt kalenteriin kiinteästi ke ja su klo 18:00 - 19:30. Kertokaa vaimoille ja lapsille, että teidän kesäharrastus on nyt tärkeämpää, kuin jääkaapin siivous tai satutanssin kevätesitys. Takaan, että vaimokin on loppujen lopuksi tyytyväisempi, kun käytte... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
53

TuPSKP-75BYJ Nimenhuuto.com

TUPS/KP-75 YJ joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2013. Joukkue koostuu keravalaisista ja tuusulalaisista pojista, jotka edustavat omaa seuraansa mutta harjoittelevat ja pelaavat yhdessä. Yhteistoiminnalla saadaan varmistettua jokaiselle pelaajalle oman tason mukaista toimintaa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa Tuusulan tekonurmella ja Keravalla Kalevan tekonurmella

Sami kirjoitti: Nimenhuudon käyttö loppuu vuoden vaihteessa. MyClub järjestelmä tulee tilalle (on jo käytössä). Seuratkaa sieltä tapahtumat ja vahvistakaa osallistumiset. Ohjeet pitäisi löytyä s-postista, tarvittaessa yhteys Saaraan. Seuraavat tapahtumat ja pelit: Peli YJ1 pe 29.12. Moision TN, Helsinki Turnaus ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
64

TUPS Ladies Nimenhuuto.com

TUPS Ladies on siirtynyt käyttämään MyClub -järjestelmää. Jos tahdot mukaan meidän toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät TuPS Ladies kotisivuilta http://www.tups.fi/joukkueet/ladies/ ****TUPS Ladies on lokakuussa 2007 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Tällä hetkellä toiminnassamme on mukana n. 20 "enemmän tai vähemmän" aktiivista naisfutaajaa. Meidän tiimin mottona on treenata ja harrastaa jalkapalloa mukavassa porukassa, rennolla otteella. Ja siinä samalla kohottaa kuntoaan ja ehkäpä kehittyä vielä myös pelaajana....

Kirsi kirjoitti: Tervehdys kaikille. Siirrymme 1.1.2017 käyttämään Tupsin uutta myClub -järjestelmää, joten jatkossa kaikki tapahtumat, ilmoittautumiset, viestintä, laskutus jne tulee myClub -järjestelmän kautta. Nimehuutoa ei sen jälkeen enää ylläpidetä. Kiitokset kaikille Leideille kuluneesta vuodesta, on ollut... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Naiset
34

tups04 Nimenhuuto.com

TuPS P04 on noin 30 pojan jalkapallojoukkue Tuusulasta. Lisää tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta löytyy täältä: http://www.tups.fi/joukkueet/p04/ Tervetuloa tutustumaan joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapalloa Tuusulassa vuonna 2004 syntyneille pojille. Treenit kolme kertaa ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille. Muistuttelisin teitä sekä erääntyneistä että erääntyvistä maksuista: Kausimaksu – kaikki; summa 150, eräpv. 15.7, maksetaan pojan viitteellä NJS Back to School – harmaat; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Iso Omena –kilpa; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Visionday –valitut; summa ... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Fudis ja Futis
Tuusula
Pojat
42

TuPS2 Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Kari kirjoitti: Aina kun pääsen ja jos on tarvetta ukoille. Prioriteettinä ikis pelit kuitenkin (21 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
31

AC Hyrylä Nimenhuuto.com

Associazione Calcio Hyrylä. Paikallinen höntsäjengi Tuusulan sydämestä.

Dominic kirjoitti: Maksetut: Alvari Jompi Tino Nokkanen (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
19

KelA2020 Nimenhuuto.com

Yleinen informaatio formaatti kaikille +50 ikämiehille -ari jäntti-

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula, Kellokoski
Miehet
14

TuPS OldBoys Nimenhuuto.com

Kausi 2019

Timo kirjoitti: Jos polvi kestää pelata (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
37

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Benet kirjoitti: Tarvis kyydin (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
57

KP-75 TuPS P06 YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallon ja Tuusulan Palloseuran 2006 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Roope kirjoitti: Roope OUT seuraavat 2kk lääkärin määräämän treeni-ja pelikielllon vuoksi.Toivotaan,että selkä paranee vuoden alkuun mennessä. Sanna (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kerava Tuusula
Pojat
81

TuPS T10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue on Tuusulan Palloseuran vuonna 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkue. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajalta tupst1011@gmail.com .

Kirsi kirjoitti: Nimenhuudon päivitys on päättynyt ja jatkossa käytämme myClubia. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
31

TuPS Ikis Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Laittakaa varmuuden vuoksi nimi pöytäkirjaan, saavun jos kerkeen. Tiukille menee, mutta yritän (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
53

Transval Futsal Nimenhuuto.com

Phong kirjoitti: Tiedoksi kaikille tänään ei ole pelaajia tulossa. Jatketaan taas ensi viikolla! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Sekajoukkue
55

KelA45 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Onko kellään haisuja tuleeko 40-v,50v tai edaria pelaileen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
27

TUPS-P07 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tänään on vanhempainilta Hyökkälän koululla klo 17-18:30! Käykää laittamassa in/out myclubiin ripeästi. Kiitos. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
51

Tups T08-09 Nimenhuuto.com

Sofi kirjoitti: Sofi ja Ronja menossa huomenna tekikselle potkimaan..olis kiva jos muitakin tyttöjä pääsis paikalle ☺..ilman valmennusta kylläkin (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
44

Kela Jalkapallo 2006 Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Kaapo ja Joona, teidän numerot olivat jo käytössä joten valitsetteko uudet (lista päivitetty). Lisäksi Akselilta puuttuu vielä pelinumero. T: Riina (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula Kellokoski
Ei asetettu
16

Tups P03 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Moi, vielä yksi uunipelti sekä sininen, muovinen kansi/tarjotin ovat Opel-lopputurnauksen jäljiltä minulla, kenenköhän mahtavat olla??? Mielelläni luovun niistä esimerkiksi keilahallilla tänään! T.mari (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
57

HC Skavaböle Nimenhuuto.com

Hyrylän ainut ja oikee skavis!

Tomi kirjoitti: Ehkä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
24