Jalkapall Tuusula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, ringette, sähly, sulkapallo, tennis, squash, yleisurheilu ja aikuistenharraste.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Tuusula

Jalkapall - Tuusula

KP -75 TuPS A YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallo -75 (KP-75) ja Tuusulan Palloseura (TuPS) A YJ. joukkueessa pelaa kaudella 2017-2018 98-01 ikäluokat Toimintamme perustana on Suomen palloliiton Fair Play (Kaikki Pelaa) säännöt. Sääntöjen perustana ovat seuraavat arvot: Leikinomaisuus, Tasavertaisuus, Yksilökeskeisyys, Taito, Monipuolisuus, Turvallisuus, Suvaitsevaisuus ja Päihteettömyys.

Joukkue etsii pelaajia: Hei, kaikentasoiset vuosimallia 2000 olevat jalkapallosta innostuneet pojat o...

Topi kirjoitti: HALUATKO OSALLISTUA TODELLA KIVALLE BACK TO SCHOOL - LEIRILLE? Keravan Pallo -75 järjestää Back to School - leirin Kalevan tekonurmella elokuussa 2018. Leirin ajankohta on ennen koulujen alkua 6.8.– 8.8.2018. Leiri sisältää jalkapalloa, peli-iloa ja liikunnan riemua. Voit osallistua yksittäisinä ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Ja Tuusula
Pojat
39

TuPSKP75 T02 Nimenhuuto.com

TuPS/KP75 T02/03 YJ-joukkue koostuu syksyllä 2009 perustetusta Tuusulan Palloseuran ja Keravan Pallo -75:n tyttöjoukkueista. Mukaan toimintaan ovat erittäin tervetulleita v. 2002 ja v.2003 syntyneet tyttöpelaajat. Joukkue on avoin uusille pelaajille. Pyrimme tarjoamaan haastavaa toimintaa niin kokeneemmille pelaajille kuin vasta-alkajille. Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan joko harraste- tai kilpailumielessä.

Joukkue etsii pelaajia: TuPS/KP75 T0203 YJ joukkue on syksyllä 2014 perustettu Tuusulan Palloseuran j...

Topi kirjoitti: HALUATKO OSALLISTUA TODELLA KIVALLE BACK TO SCHOOL - LEIRILLE? Keravan Pallo -75 järjestää Back to School - leirin Kalevan tekonurmella elokuussa 2018. Leirin ajankohta on ennen koulujen alkua 6.8.– 8.8.2018. Leiri sisältää jalkapalloa, peli-iloa ja liikunnan riemua. Voit osallistua yksittäisinä ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula & Kerava
Tytöt
4

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

Temmi Nimenhuuto.com

Rekisteröimättömän Raittius- ja voimisteluseura Temmin pelit aloitettiin Kirkonkylän koulun kentällä vuonna 1980, jolloin osa nykyisistä pelaajista ei ollut vielä edes syntynyt. Vuonna 2010 pelattiin 30-vuotisjuhlan merkeissä. Joukkueen ikäkeskiarvo taitaa olla tällä hetkellä jonkin verran yli 40 vuotta. Nuorin noin parikymppinen ja vanhimmat yli 60. Pelillistä osaamista löytyy laidasta laitaan eikä ketään syrjitä. Huonoista suorituksista tosin annetaan suoraa palautetta välittömästi. Viime vuosina pelipaikaksi on vakiintunut entinen ns. Hyrylän varuskunnan kenttä, nykyään paremmin tunnettu uimahallin kenttänä. Pelipäivät ja ajat olleet ke ja su klo 18. Syksyllä, iltojen pimentyessä, keskiviikkopelit jäävät pois ja sunnuntaisin aloitetaan klo 15.

Roope kirjoitti: Pelaajat hukassa?! Nyt ollaan oltu 4 kertaa pelikentällä ja pelaajamäärät ovat olleet seuraavanlaiset: 8, 2, 4 ja 2. Mihin porukka on oikein kadonnut? Viime kesän alussa meitä oli kentällä ruuhkaksi asti, mutta nyt ei saada edes pelejä aikaiseksi. Nyt kaikki mukaan Temmin peleihin ennen kuin viim... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
52

TuPSKP-75BYJ Nimenhuuto.com

TUPS/KP-75 YJ joukkue aloitti toimintansa lokakuussa 2013. Joukkue koostuu keravalaisista ja tuusulalaisista pojista, jotka edustavat omaa seuraansa mutta harjoittelevat ja pelaavat yhdessä. Yhteistoiminnalla saadaan varmistettua jokaiselle pelaajalle oman tason mukaista toimintaa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa Tuusulan tekonurmella ja Keravalla Kalevan tekonurmella

Sami kirjoitti: Nimenhuudon käyttö loppuu vuoden vaihteessa. MyClub järjestelmä tulee tilalle (on jo käytössä). Seuratkaa sieltä tapahtumat ja vahvistakaa osallistumiset. Ohjeet pitäisi löytyä s-postista, tarvittaessa yhteys Saaraan. Seuraavat tapahtumat ja pelit: Peli YJ1 pe 29.12. Moision TN, Helsinki Turnaus ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Pojat
64

TUPS Ladies Nimenhuuto.com

TUPS Ladies on siirtynyt käyttämään MyClub -järjestelmää. Jos tahdot mukaan meidän toimintaan, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, yhteystiedot löytyvät TuPS Ladies kotisivuilta http://www.tups.fi/joukkueet/ladies/ ****TUPS Ladies on lokakuussa 2007 perustettu naisten jalkapallojoukkue. Tällä hetkellä toiminnassamme on mukana n. 20 "enemmän tai vähemmän" aktiivista naisfutaajaa. Meidän tiimin mottona on treenata ja harrastaa jalkapalloa mukavassa porukassa, rennolla otteella. Ja siinä samalla kohottaa kuntoaan ja ehkäpä kehittyä vielä myös pelaajana....

Kirsi kirjoitti: Tervehdys kaikille. Siirrymme 1.1.2017 käyttämään Tupsin uutta myClub -järjestelmää, joten jatkossa kaikki tapahtumat, ilmoittautumiset, viestintä, laskutus jne tulee myClub -järjestelmän kautta. Nimehuutoa ei sen jälkeen enää ylläpidetä. Kiitokset kaikille Leideille kuluneesta vuodesta, on ollut... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Naiset
34

tups04 Nimenhuuto.com

TuPS P04 on noin 30 pojan jalkapallojoukkue Tuusulasta. Lisää tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta löytyy täältä: http://www.tups.fi/joukkueet/p04/ Tervetuloa tutustumaan joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapalloa Tuusulassa vuonna 2004 syntyneille pojille. Treenit kolme kertaa ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikille. Muistuttelisin teitä sekä erääntyneistä että erääntyvistä maksuista: Kausimaksu – kaikki; summa 150, eräpv. 15.7, maksetaan pojan viitteellä NJS Back to School – harmaat; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Iso Omena –kilpa; summa 25€, eräpv 15.7, viite 5429 Visionday –valitut; summa ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo, Fudis ja Futis
Tuusula
Pojat
42

KP75 TUPS P03 YJ Nimenhuuto.com

Poikien 2003-ikäluokan KP-75:n ja Tups:n yhteisjoukkue

Esa kirjoitti: kotipeliin ips pepo yj 30.6 sama jengi, mutta maalivahdit ovat pois, joten masa maaliin. Lisäksi ainakin allu samuel ja kevin pois. Väinö tulee mukaan. Masa jos pääseen niin mukaan sunnuntain harkkoihin. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kerava/Tuusula
Pojat
74

TuPS OldBoys Nimenhuuto.com

Kausi 2018

Mikko kirjoitti: Maalissa, kentällä, vaihdossa tai huoltajana (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
32

KP-75 TuPS P06 YJ Nimenhuuto.com

Keravan Pallon ja Tuusulan Palloseuran 2006 syntyneiden poikien yhteisjoukkue.

Pasi kirjoitti: Jos löytyy pelihaluja vielä ennen Juhannusta, niin 05 pojat kaipaa apuja keskiviikon peliin Loviisaan. Klo 17.30 heillä kokoontuminen. Ilmoittautukaa tähän mikäli löytyy haluja mennä pelaamaan ja auttamaan 05 YJ poikia! Pasi (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kerava Tuusula
Pojat
85

TuPS2 Nimenhuuto.com

Kausi 2017

Antti kirjoitti: Tänään treenataan, kaikki messiin klo 19 tekikselle! (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
32

AC Hyrylä Nimenhuuto.com

Associazione Calcio Hyrylä. Paikallinen höntsäjengi Tuusulan sydämestä.

Dominic kirjoitti: Sitte vaa vääntäämää seuraavista treeneistä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
19

TuPS T10-11 Nimenhuuto.com

Joukkue on Tuusulan Palloseuran vuonna 2010 ja 2011 syntyneiden tyttöjen joukkue. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajalta tupst1011@gmail.com .

Kirsi kirjoitti: Nimenhuudon päivitys on päättynyt ja jatkossa käytämme myClubia. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
31

TuPS P02 Nimenhuuto.com

TuPS pojat 02

Jukka kirjoitti: Muistoja kunnioittaen, Nurmen perhe (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
69

KelA45 Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Pääseekö joku OUT ilmoittautuneista mukaan, niin ei tarvis vetää vajaalla? Tai sit pitää kysyä nelikymppisistä apuvoimia... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kellokoski, Tuusula
Miehet
27

TuPS Ikis Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Ei maksimirajaa, kaikki saa pelata (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Tuusula
Miehet
52

Transval Futsal Nimenhuuto.com

Phong kirjoitti: Tiedoksi kaikille tänään ei ole pelaajia tulossa. Jatketaan taas ensi viikolla! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Sekajoukkue
57

TUPS P06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään otettu Glenin nr. 24 verkkatakki Tikkurilasta, olisiko jonkun repussa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
1

TUPS-P07 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Tänään on vanhempainilta Hyökkälän koululla klo 17-18:30! Käykää laittamassa in/out myclubiin ripeästi. Kiitos. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tuusula
Ei asetettu
53

Tups T08-09 Nimenhuuto.com

Sofi kirjoitti: Sofi ja Ronja menossa huomenna tekikselle potkimaan..olis kiva jos muitakin tyttöjä pääsis paikalle ☺..ilman valmennusta kylläkin (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Tuusula
Tytöt
44