Jalkapall Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Yläne

Jalkapall - Yläne

Kiri 07-08 Nimenhuuto.com

Yläneen Kirin vuonna 2007 ja 2008 syntyneiden nappulajoukkue.

Veeti kirjoitti: NEO salo cup turnaus on 08 ikäluokan turnaus eli 07 syntyneitä saa kentällä olla vain yksi kerrallaan!! 07 syntyneitä on kolme lähdössä eli sovitaan harkoissa miten pelataan! eli pelaako kaikki joka pelissä vai huilaako yksi aina yhden pelin? kaikille kuitenkin yhtä paljon peliaikaa!! 08 ikäisten... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
16

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Ellei sunnuntai-iltaan mennessä ole ilmoittautunut yhtään ruohonleikkaajaa, palataan aiempaan suunnitelmaan, eli kerätään pelaajilta maksu, jolla kustannetaan leikkuu. Maksu ei tietenkään koske niitä, jotka ovat aiemmin osallistuneet leikkuutalkooseen. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
32

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Käykää www.ylaneenkiri.fi jalkapallon sivuille ja sieltä on linkki Jymy cupin info tiedostoihin. Nämä tiedostot siis löytyvät myös kuvat ja materiaali osiosta jymy cup 2017. Mutta tutustukaa uusiin Kirin kotisivuihin ja erityisesti jalkapallo osioon!!! t.Toni Äskeisessä viestissä oli äää virhe!!! (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.