Jalkapall Yläne

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Yläne ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: mökkeily ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Yläne

Jalkapall - Yläne

Kiri 07-08 Nimenhuuto.com

Yläneen Kirin vuonna 2007 ja 2008 syntyneiden nappulajoukkue.

Veeti kirjoitti: Tänään viimiset nappulaliiga pelit niiden jälkeen jäädään harkka tauolle . Jatketaan sisä harkoilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Talven harkka vuorot on KE 17.15-18.45 ja SU 11.00-12.30!! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
13

Kiri0406 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kotipeli tiistaina klo. 18.00, pelaajat paikalla varusteissa viimeistään klo. 17.30. Ilmoittautumiset maanantai-iltaan mennessä. (7 minuuttia sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Jalkapallo
Yläne
Ei asetettu
30

Kiri 09-10 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Huomenna 24.9 siis Riihikoskelle hippoliiganan peleihin klo 11.00 alkaa pelit ja pelijärjestyshän oli nuorempijoukkue pelaa ekan pelin vanhempijoukkue toisen pelin ja kolmannenpelin pelaa nuorempijoukkue. Mitallien jako myös paikalla. Ilmoittakaa minulle tai Samille mikäli, ette pääse paikalle. M... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Yläne
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.