Jalkapall Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 51 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, amerikkalainen jalkapallo, futsal, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Raisio

Jalkapall - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Janne kirjoitti: Jäikö jollakin siililapaset Vaisaareen maanantaina? (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
34

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Mika kirjoitti: Terve! skoogie Hugossa 29. joulukuuta kello 21 alkaen. Tervetuloa! t: Valtsu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
34

Phoenixtytot Nimenhuuto.com

Raisiolaisen West Coast Phoenixin amerikkalaisen jalkapallon tyttöjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki alle 18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita liittymään joukkueeseen. Et ...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Raisio
Tytöt
15

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Ilona kirjoitti: Ei varma (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
36

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Jarmo kirjoitti: Hei, kentälle tuskin päästään jonka vuoksi laita säänmukainen lenkkeilyvarustus. Nähdään pukukoppien edessä KHT:n puoleisessa päädyssä. Nappikset ja jalkapallo kannattaa ottaa mukaan varmuuden vuoksi koska menemme kentällä jos se on harjoittelukunnossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
33

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Iikka kirjoitti: Heippa Tikrulaiset! Meidän oma buffavuoro lähestyy (14.6) ja kaipailisin innokkaita leipureita tai pakasteiden paistajia. Jos on hyvä keli, myynti on varmasti hyvää, koska joukkueitakin on pelaamassa aiempaan enemmän. Oton äiti lupautui tekemään poppareita ja keittämään kahvia, Teemun äiti lupasi... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
16

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Roope kirjoitti: Moikka! Onko tänään treenit? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
13

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Pasi kirjoitti: 18.11 ilta näyttäisi menevän piikkiössä. https://www.palloliitto.fi/spllsuomi/futsal-m35 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
20

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Jonni kirjoitti: Moikka, Nyt on Kettujen viimeinenkin tapahtuma Nimenhuudossa taputeltu. Paljon niitä 2012 keväällä alkaneeseen aikaan on mahtunut, treenejä, pelejä, turnauksia, päättäjäisiä, jne. Vielä kerran suurkiitokset kaikille mukana olleille, olimme tosi hyvä ja tiivis yhteisö, niin pelaajat kuin vanhemmat... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
34

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
31

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Mia kirjoitti: Hyvää tapaninpäivän iltaa kaikille! RaiFu ottaa käyttöön MyClub ohjelman, jonne siirretään mm. kaikkien joukkueiden jäsenrekisteri. RaiFu ottaa ohjelman käyttöön heti tammikuussa, joten lisään jokaisen pojan nimen ja huoltajan sähköpostin sinne. Saatte sähköpostiin aktivointilinkin, jolla pääsett... (23 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
29

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Shambale kirjoitti: kongwa ja shambale eivät tule he menevät kirkkoon kiitos. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
35

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Koulun sali on varattu koulun käyttöön su 3.12. eli silloin ei ole treenejä. 10.12. treenit normaalisti mutta 17.12, 24.12. ja 31.12 vietetään joulutaukoa ja jatketaan treenaamista vuoden 2018 alusta taas täydellä innolla. -Toni- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
18

RaiFu06 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Iltaa! Olisitteko ystävällisiä ja merkatkaa tuleviin tapahtumiin ajoissa In tai Out. Tämä on tärkeää! Valmennus tarvitsee tämän tiedon suunnitellessaan treenejä ja pelejä!! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
27

RaiFu T08-07 Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Hei, Roosa jatkaa valmentajana lokakuun ajan. Uusi valmentaja Nelly aloittaa lokakuun alusta alkaen. Roosa ja Nellyn hoitavat valmennuksen parina lokakuun ajan:) Valmennusterkuin, Hanna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
29

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Löytötavaraa... eli korjattiin päättäjäisistä talteen aikuisten & lasten sisäpelikengät Gröna Lundin muovipussissa. Omistaja voi soitella: Minna 040-5529904 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
32

RaiFu Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Pelailuvuoro tästä viikosta alkaen tiistaisin klo 20.30 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
50

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Terve, Oletko kiinnostunut liittymään vitosessa pelaavan miesten joukkueen nimenhuutoon? Vitosessa tullaan varmasti tarvitsemaan jälleen a-ikäisiä ja olemme yhdessä Virtasen Petrin ja Juhan kanssa päättäneet kysyä noin viideltä pelaajalta asiasta. A-junioreiden toiminta on ykkösasia, mutta mieste... (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
32

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Tiiu kirjoitti: Tiiull on taponkedonhallin avain. Menee suoraan koulusta hallille , eli sisään vaan ovet on auki (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.