Jalkapall Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 52 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, amerikkalainen jalkapallo, futsal, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Raisio

Jalkapall - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Elsi kirjoitti: Heippa kaikki! Ollaan Eerikan äidin Leenan kanssa perustettu treenikyyti ryhmä. Ajatuksena että meitä olisi 3-4 tytön vanhemmat, jotka vuorollaan kuskaa ryhmän tytöt harkkoihin. Mielestämme on turhaa että kaikki ajelee samaa reittiä ja yhdistämällä kyyditettäviä säästyisi kaikkien aikaa (ja luont... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
34

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Mika kirjoitti: Terve! skoogie Hugossa 1. joulukuuta kello 21 alkaen. Suomi 100, vain suomenkieleistä musiikkia. Tervetuloa! t: Valtsu (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
34

Phoenixtytot Nimenhuuto.com

Raisiolaisen West Coast Phoenixin amerikkalaisen jalkapallon tyttöjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki alle 18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita liittymään joukkueeseen. Et ...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Raisio
Tytöt
15

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Karlo kirjoitti: Lääkäri kielsi Karlolta huomisen pelaamisen, ei edes maaliin. Terveisiä ja hyvää pelipäivää muille osallistujille! (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
13

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Ilona kirjoitti: ehkä (11 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
36

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Teppo kirjoitti: Seurataan kelitilannetta. (24 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
33

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Pasi kirjoitti: 18.11 ilta näyttäisi menevän piikkiössä. https://www.palloliitto.fi/spllsuomi/futsal-m35 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
20

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Jonni kirjoitti: Moikka, Nyt on Kettujen viimeinenkin tapahtuma Nimenhuudossa taputeltu. Paljon niitä 2012 keväällä alkaneeseen aikaan on mahtunut, treenejä, pelejä, turnauksia, päättäjäisiä, jne. Vielä kerran suurkiitokset kaikille mukana olleille, olimme tosi hyvä ja tiivis yhteisö, niin pelaajat kuin vanhemmat... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
34

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Iikka kirjoitti: Heippa Tikrulaiset! Meidän oma buffavuoro lähestyy (14.6) ja kaipailisin innokkaita leipureita tai pakasteiden paistajia. Jos on hyvä keli, myynti on varmasti hyvää, koska joukkueitakin on pelaamassa aiempaan enemmän. Oton äiti lupautui tekemään poppareita ja keittämään kahvia, Teemun äiti lupasi... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
20

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
31

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Markus kirjoitti: HUOM: Sain Leena Allenilta viestin, että seuran perinteen mukaan tänä vuonna on meidän joukkueen vuoro auttaa päättäjäispaikan kuntoon laitossa. Näin ollen pelurien oltava keskiviikkona paikalla jo klo 17.00, juhlahan alkaa klo 18.00. Markus (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
33

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Vanhempainpaltsun yhteenveto: Löytyy Nimenhuudosta "Kuvat ja materiaalit" -kansiosta. Mikäli et pääse lukemaan niin laita allekirjoittaneelle viesti niin laitan sähköpostilla tulemaan. -Jukka- 050 4989112 (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
33

Raifu BP Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mia kirjoitti: Moikka Keskiviikko 26.7 ja torstai 27.7 treenit peruttu, koska poikia on niin paljon poissa. Jatketaan taas ensi viikolla. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
39

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Louis kirjoitti: Louiksella ei ole kyytiä huomiseen peliin. Pääsiskö joku Divari-pelistä hakemaan? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
32

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Romeo kirjoitti: Moi..emme päässeet kauden päättäjäisiin, pojat olivat saaneet siellä mitallin. Huomasiko joku ottaa myös puuttuville mitallin. Vai selvittelenkö sitä jostain muualta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
18

RaiFu P08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomenna perjantaina pääsisi 07 matkaan Somerolle pelaamaan kaksi peliä: 17.15 pitäisi olla Somerolla. Jos kiinnostaa, ottakaa yhteyttä 07 valmentajaan 040 5753 864 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
40

RaiFu B-Tytöt Nimenhuuto.com

Oskari kirjoitti: Uusille myös tiedoksi että futsalpeleihin ei kutsuta pelaajia vaan ilmoittautuneista muodostetaan kokoonpano joka ilmoitetaan WA:ssa ja nimenhuudossa ennen turnausta. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
34

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Tulen suoraan laivalta, mikäli kunto riittää. (26 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
34

RaiFu06 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Javenturen turnaukseen ilmottautuminen , pelaajat ilmoitettava 1.11.2017 mennessä turnauksen järjestäjälle. Mukaan otetaan maks 12-13 pelaajaa. Turnausmaksu 250e joka jaetaan pelaajien kesken. Pelejä 5 yhtenä päivänä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.