Jalkapall Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 46 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, ringette, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Raisio

Jalkapall - Raisio

Raifu BP Nimenhuuto.com

RaiFu B- pojat on kaudella 2018 sekoitus eri ikäisiä poikia. Joukkueen pojat ovat syntyneet 2001, 2002 ja 2003. Pelaamme kahdella joukkueella B:n kolmosta ja tavoitteena 2018 syyskierroksen päätteeksi on että saisimme yhden porukan nostettua B:n kakkoseen:) Joukkuen on avoin uusille pelaajille. Taitotaso ei ole niin ratkaiseva kunhan innostusta riittää ja motivaatio on kohdillaan. Vaatimuksena on sitoutuminen joukkueen toimintaan!

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heips! Vatusteita tilanneet muistakaa hoitaa maksut pois alta. Tuon Stadiumin tilaukset maanantaina treeneihin. Päivi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
48

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Ilona kirjoitti: Aadalta jäi tänään Vaisaareen paita. Löytyy Ilonan repusta. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
33

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Janne kirjoitti: Iltavuoros mut koitetaan keretä (27 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
30

Phoenixtytot Nimenhuuto.com

Raisiolaisen West Coast Phoenixin amerikkalaisen jalkapallon tyttöjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki alle 18-vuotiaat tytöt ovat tervetulleita liittymään joukkueeseen. Et ...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Raisio
Tytöt
20

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kesän aikana tehdyn harkinnan tuloksena ollaan päätetty että Oskari Ek siirtyy harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa Turkuun TPS -04 :iin. Kiitos yhteistyöstä ja näemme varmasti peleissä jne. jalkapallojutuissa. Hyvää loppukesää ja syksyn alkua. Terveisin Oskarin vanhemmat Sirpa ja Toni j... (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
27

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Ilona kirjoitti: jos tarvii (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
34

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2018 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Ehkä pieni turnaus lähialueilla kesällä.

Simo kirjoitti: Moronääs, huomenna tosiaan päästään pelaamaan oikein urakalla, kiva! 6 pelaajaa on tällä hetkellä ilmoittautunut (Aaron ratkaisua vielä odotellaan), joten peliaikaa tulee neljässä pelissä kaikille riittämiin. Säätiedotus näyttää hyvältä ja lämpimältä; juomaa mukaan, huivia päähän ja shortsia jalk... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
13

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Jeff kirjoitti: Moikka, Pitkään odotettu otteluohjelma on vihdoin julkaistu. Liitin kuvan otteluohjelmasta Nimenhuutoon kohtaan Kuvat ja materiaalit. Tänne Nimenhuudon puolelle en enää tee tapahtumia vaan nämä ovat nyt myclubin puolella. Olen tehnyt jokaiselle tunnukset myclubiin ja tästä olisi pitänyt tulla myö... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
15

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Pasi kirjoitti: 18.11 ilta näyttäisi menevän piikkiössä. https://www.palloliitto.fi/spllsuomi/futsal-m35 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
20

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
31

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Mia kirjoitti: Hei kaikki, sekä pelaajat että vanhemmat! Nyt tulee pitkä viesti, mutta toivon, että luette sen ajatuksella loppuun asti☺. Kevätkausi P15 Alueliigassa lähenee loppuaan ja nyt on aika jokaisen pelaajan päättää omasta jalkapalloharrastuksensa jatkosta, josta taasen riippuu koko joukkueen tulevaisuu... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
23

RaiFu P07 Nimenhuuto.com

Rasmus kirjoitti: Voin tuoda jotain suolaista;leipiä tai pizzaa (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
24

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Erik kirjoitti: Kiitos kaikille Tiikereille hyvin sujuneesta kevätkaudesta. Pelit jatkuvat joko keskiviikkona 8.8. tai 15.8. Lisään pelit Nimenhuutoon heti kun ajankohdat varmistuvat. Tiikerit siirtyy myös harjoittelusta kesätauolle. Näillä näkymin harjoitukset jatkuvat sunnuntaina 5.8. Lisään myös nämä tapahtum... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
16

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Pelit Rymättylässä huomenna 17.7. Huomenna pelataan kaksi harjoituspeliä klo 18:00 ja 18:30. Vastassa Rymättylän Soihtu ja joku Naantalin VG:n porukka. Keli on helteinen joten muistakaa juoda ja syödä hyvin. Kaikki pelaajat, jotka ovat ilmoittautuneet, lähtevät mukaan eli nähdään Rymättylässä klo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
29

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Päivystys..tulen jos en ole töissä (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
19

RaiFu A-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Terve, Oletko kiinnostunut liittymään vitosessa pelaavan miesten joukkueen nimenhuutoon? Vitosessa tullaan varmasti tarvitsemaan jälleen a-ikäisiä ja olemme yhdessä Virtasen Petrin ja Juhan kanssa päättäneet kysyä noin viideltä pelaajalta asiasta. A-junioreiden toiminta on ykkösasia, mutta mieste... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
30

Ihalan Karhut -09 Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Jos ilmottaudutaan In niin oletan että tullaan paikalle. Nyt oli 4 pelaajaa. -Rami (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
19

RaiFu B-Tytöt Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Voi olla et tuunki (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
25

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Tiiu kirjoitti: Tiiull on taponkedonhallin avain. Menee suoraan koulusta hallille , eli sisään vaan ovet on auki (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
36