Jalkapall Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 52 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, ringette, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, kestävyysjuoksu hölkät maraton ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Raisio

Jalkapall - Raisio

RaiFu T10-09 Nimenhuuto.com

Raision paras mimmijoukkue ikäluokassaan. Treenaamme kesäkaudella kolmesti viikossa ulkona ja talvikaudella kahdesti viikossa salissa tai sisähallissa + muut treenit ja pelit. Toimintamme on siis ympärivuotista. Pelit pelataan kahdessa eri sarjassa. Lisäksi pelaamme harjoituspelejä eri tyttöjoukkueiden kanssa ja välillä käymme turnauksissa. Tervetuloa reippaaseen mimmiporukkaan, jonka tavoitteena on iloinen oppiminen ja pelaamisen riemu!

Mari kirjoitti: Hei, Ihalan kentän pukukoppiin oli jäänyt vanhempainkokouksen jälkeen mustat nahkahanskat. Hanskat ovat minulla, jos joku teistä kaipailee ja huomaa kadottaneensa. T: Mari p. 040 510 5217 (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
32

RaRy Nimenhuuto.com

VI-tason perusfutista.

Joukkue etsii pelaajia: Uskomattomassa nousukiidossa oleva joukkue hakee vahvistuksia. Mikäli koet ol...

Juha kirjoitti: Ryhdin parhaan pelaajan titteliä haetaan taas eli himoittu kannu takan reunukseen tarjolla! Petuhov voitti viime vuonna ja tänä vuonna luoja vain tietää eli helpotetaan sen verran hommaa.. Kun kerran whatsappiin/nimenhuutoon on välillä kirjautua niin otetaan 90-luku bläck in bisnes. Tekstiviesti ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
34

RaiFu Naiset Nimenhuuto.com

Naisten jalkapalloa

Nis kirjoitti: Tulen - lähden - ja tulen myöhemmin taas sinne (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
32

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Matti kirjoitti: Treeneissä jaossa uudet Select pallot kokoa 5. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
32

Ihalan Ketut -06 Nimenhuuto.com

Ihalan Ketut -06h

Valtteri kirjoitti: Hei tiedoksi kiinnostuneille, Inter 06 järjestää tänään avoimet jalkapalloharjoitukset kaikille halukkaille kello 18.45-20.15 Impivaaran jalkapallohallissa. Terveisin Kimmo (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
37

Kerttulan Kanuunat -11 Nimenhuuto.com

Raision coolein -11 syntyneiden nappisjoukkue. Tavoitteena reilu meininki ja hauskaa harrastamista jalkapallon parissa. Harjoituksissa pääsiassa leikkiä ilon kautta, fiiliksen mukaan tilanneharjoittelua ja pelaamista.

Johanna kirjoitti: Raision Nappulaliiga järjestää tämän jalkapallovuoden päättäjäiset 8.10 klo 14 Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa. Kaikki niin Raision Nappulaliigaa kuin Rannikkoseudun Nappulaliigaa pelanneet joukkueet ovat sinne tervetulleita. Jokainen pelaaja saa siellä mitalin ja jokaisesta joukkueesta vali... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
15

Kuloisten Tiikerit 2009 Nimenhuuto.com

Raision Kuloisten kaupunginosan aluejoukkue Kausi 2017 Treenit 1x / vko (kesäkaudella joskus 2x, jos ei pelejä) Kesäkaudella pelejä: Rannikkoseutuliiga, keväällä + syksyllä Muutama pieni turnaus lähialueilla kaudessa

Iikka kirjoitti: Heippa Tikrulaiset! Meidän oma buffavuoro lähestyy (14.6) ja kaipailisin innokkaita leipureita tai pakasteiden paistajia. Jos on hyvä keli, myynti on varmasti hyvää, koska joukkueitakin on pelaamassa aiempaan enemmän. Oton äiti lupautui tekemään poppareita ja keittämään kahvia, Teemun äiti lupasi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
21

RaiFu M35 Nimenhuuto.com

Pelaamme Turun piirin JKKI M35 ylälohkoa.

Jouni kirjoitti: Moro. Harmi juttu ettei löydy innokasta vetäjää... Joku varmaan palauttelee maksetut kausimaksut? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio
Miehet
18

Ihalan pallo Nimenhuuto.com

Hitaat, mutta kankeat.

Kimi kirjoitti: no aion pistää viellä tuonne fuck face sivulle kysyntään jos sen kautta löytäisi vielä peli intoa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Raisio, Ihala
Miehet
32

RaiFu POO Nimenhuuto.com

Kilpafutista pelaava v. 2000 syntyneiden poikien joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: HUOMIO POJAT!!! KOKOONNUTAAN ENNEN SUNNUNTAIN PELIÄ KERTTULAN PUKUKOPEILLA JO KLO. 15. JAAN TEILLE UUDET PELIPAIDAT JA MUUT VARUSTEET:). TERKKUI MIA (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
20

RaiFu P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Soita ja kysy lisää. Janne Puh. 04578724801

Jerry kirjoitti: Heippa! Joko on tietoa miten Ahvenanmaa turnauksen kanssa käy? Ystävällisesti Sanna Alanko (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
33

RAIFU B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Lauantain peliin Sauvoon ei ole tilattu bussia, joten tarvitsemme vanhempia apuun. Laitan tämän myös poikien WA-ryhmään. Sovitaan Nimenhuudossa kuka menee kenen kanssa ja mistä, kun saamme tietää kokoonpanon. t. Juho (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Pojat
30

Ihalan Karhut -09 Nimenhuuto.com

Pauliina kirjoitti: Moikka! Näissä harkoissa Rami pitää taitokilpailun, jolla mitataan pelaajien eri jalkapallon käsittelytaitoja. Kisa on monivaiheinen ja koostuu erilaisista testeistä, joten näissä harkoissa ei varmaankaan muuta keritä tekemään. Kilpailun voittaja palkitaan Nappulaliigan päätösjuhlassa, 8.10. Kert... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
24

Raifu T03-02 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Moikka Omaan turnaukseen on laitettu meiltä kaksi joukkuetta mukaan ja joukkueet on laitettu nimenhuutoon joten käykää vahvistamassa oma osallistuminen joukkuita on nyt Raifu 1 ja Raifu 2 (nämä ei ole mitenkään paremmuus järjestyksessä) Kaikki mukaan ja ne jotka eivät ole merkattu pelaajina nii h... (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
52

RaiFu T08-07 Nimenhuuto.com

Ellen kirjoitti: Hei. Ellenin musta Soc-takki on kadonnut. Takissa on numero 4 ja RNK logo. Jos joku on takin kentältä talteen korjannut, niin laita viestiä. Kiitos. Terveisin Timo (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Tytöt
27

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Lotta kirjoitti: Kantapää vaivaa, mutta tulen yrittämään. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Naiset
21

Kuloisten Tiikerit 2010 Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: ADIDAKSEN SININEN VERKKATAKKI! Kuka tunnistaa omakseen? AC-Henkka (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Sekajoukkue
31

Kuloisten Tiikerit 2011 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Noelin juomapullo löytynyt Kuloisten kentältä. Tuon tiistaina mukanani peleihin Ylhäisten kentälle tai mikäli tarvitsette aikaisemmin niin voin hakea löytäjältä ja tuoda teille kotiin. -Toni- (22 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
18

Raifu P02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mia kirjoitti: Moikka Keskiviikko 26.7 ja torstai 27.7 treenit peruttu, koska poikia on niin paljon poissa. Jatketaan taas ensi viikolla. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Ei asetettu
25

RaiFu P08 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Huomenna perjantaina pääsisi 07 matkaan Somerolle pelaamaan kaksi peliä: 17.15 pitäisi olla Somerolla. Jos kiinnostaa, ottakaa yhteyttä 07 valmentajaan 040 5753 864 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio
Pojat
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.