Jalkapall Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, handboll käsipallo, segling, kuorolaulu, salibandy, purjehdus ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Helsingfors

Jalkapall - Helsingfors

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: Syksyn pelikausi on alkanut. Molemmilla joukkueilla on aivan tarkoituksella melko haastava ohjelma. Tuloksilla ei ole isoa merkitystä, mutta sillä on, mitä opitaan. Syys- ja talvikausi on treeniä, kokeiluja ja harjoittelua varten. Kannustetaan yrittämään, ja pitäisin itse hyvänä, että pyritään pe... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
38

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-/eliitti- ja haastajatasoilla. Pelaajia on yhteensä noin 30. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä. Toimintaa on myös salibandyssä, jossa osallistutaan turnauksiin.

Kristian kirjoitti: Aiemmasta poiketen tapahtuma alkaakin jo klo 11.30 meet&greet tapahtumalla yllätysvieraan kanssa. Kannattaa todellakin tulla ajoissa paikalle. Ruokahuollosta vastaa Kotipizza. Kristian (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo, Fotboll, Salibandy ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
33

Homer Nimenhuuto.com

Vi spelar för att det är roligt att vinna FC Homer ett mycket ideellt fotbollslag från Helsingforsregionen. Klubben grundades år 1995, och har efter det klarat sig med mer eller mindre framgång i 20 säsonger. Matchprogrammet 2016: http://www.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&113416&hkijp16 Serietabellen:

Winell kirjoitti: + Mikko (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Miehet
40

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Andreas kirjoitti: Hej, vi har nu bestämt oss för hur vi går vidare med P17/2. Calle tar över huvudansvaret för träningen. Calle sköter träningen tillsammans med Ode. Tage och Anders fortsätter att dela på lagledaruppgifterna. Vi hoppas nu att alla aktiverar sig på träningarna så att vi får en fungerande verksamhet... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
33

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK05 tar gärna emot nya spelare. HIFK05-joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Ansvarstränare/Vastuuvalmentaja: Mateus Decat, mateus.decat@hifkfotboll.fi Lagledare/Joukkueenjohtaja: Anne Kotisalo, anne.kotisalo@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: Vi på HIFK05 tar gärna med nya spelaren! Vi tränar på Väinämöinen plan, i Töl...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kuten olette varmaan kuulleetkin kentän laidalla, ovat Anders ja Verne siirtymässä KäpaCityyn. Kiitos oikein paljon kaikille vanhemmille mukavista hetkistä kentän laidalla! On ollut ilo seurata jalkapalloa teidän kanssa. Ja kentän laidalla varmaan vielä tavataankin! Kaunista ja hyvää syksyä!... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
31

HIFK04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Vill du komma med i ett spännande fotbollslag för 2004-födda spelare. Vi trän...

Anton kirjoitti: Är det faktist meningen att pojkarna ska på träningar efter att de ätit sig mätta på pizza just innan? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors
Pojat
25

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Vanhempainillassa oli puhe, että järjestettäisiin ilta, jolloin voitaisiin katsoa futista screeniltä, viettää muuten kiva ilta esim. futisvisan ja muun ohjelman merkeissä. Heittäkää ideoita, jos tulee hyviä paikkoja mieleen! Tilassa tulisi siis olla screeni ja verkkoyhteys. Pöytäfutis yms. aina p... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
43

Liffen Nimenhuuto.com

Carl-Johan kirjoitti: Torde hinna o. testa lite spel! H. Nobbe (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsingfors
Miehet
20

HIFK 03-04 Nimenhuuto.com

Elvis kirjoitti: Hej, deltar 03 och 04 I futsalmatcherna denhär säsongen? undrar Elvis (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsingfors
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.