Jalkapall Haapamäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapamäki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haapamäki

Jalkapall - Haapamäki

HPPtyttöjoukkue Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Pelinohjaajakurssi siis 20.1.18 klo 12-15 Ennakkotehtävä lauantaille: Ennakkotehtäviä käsitellään koulutuksessa ja ovat koulutuksen onnistumisen kannalta tärkeitä. Seuraavassa kaksi ennakkotehtävää, jotka tulee tehdä ennen koulutusta. 1. Tutustu etukäteen Kaikki Pelaa –sääntöihin https://www.pall... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Tytöt
22

HPP04 Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Moi OHESSA ENNAKKOTEHTÄVÄT LAUANTAILLE!! Ennakkotehtävänä: Ennakkotehtäviä käsitellään koulutuksessa ja ovat koulutuksen onnistumisen kannalta tärkeitä. Seuraavassa kaksi ennakkotehtävää, jotka tulee tehdä ennen koulutusta. 1. Tutustu etukäteen Kaikki Pelaa –sääntöihin https://www.palloliitto.fi/... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Sekajoukkue
20

HPP Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Mitenkäs olisko pikkuhiljaa treenien aika? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Haapamäki
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.