Jalkapall Parainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parainen ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly, jääkiekko, käsipallo, handboll, lentopallo, kaukalopallo, footboll jalkapallo ja fotboll.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Parainen

Jalkapall - Parainen

Tapy Nimenhuuto.com

Kaupungin kovin sählyjengi kokoontuu keskiviikkoisin Paraisten ammattikoulun liikuntasaliin ja tiistaisin Rehdin liikuntasaliin.

Stefan kirjoitti: Tulossa myös, Kolari ja Nordqvist. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Sähly, Salibandy ja Jalkapallo
Parainen
Sekajoukkue
28

SC Wolves Nimenhuuto.com

Total football

Jyrki kirjoitti: eiköhän kausi lopeteta voitolla,vai? (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Miehet
38

PIFT01 Nimenhuuto.com

Tyttöjoukkue paraisilta!

Kalle kirjoitti: Hei kaikille! Olisin kyllä mielellään pitänyt vaikka vanhempain illan tästä asiasta,mutta koska osanottajia ei sielläkään hirveästi näkynyt,niin mennään näin:) Nyt näyttää siltä, että tämä joukkue ei tule tässä muodossa jatkamaan enää olemassaoloaan! Tyttöjä, jotka jatkavat,on sellaiset kahdeksan... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Parainen
Ei asetettu
31

PIF futis P06 Nimenhuuto.com

Oskar kirjoitti: Kaikki Piffenin, ja Nappulaliigan pelaajat, toimitsijat sekä vanhemmat kutsutaan sesongin viimeiseen kotipeliin FC Åland:ia vastaan la 30/9 klo 14.00 Pajbacka. Piffenin yhteistyökumppani Partel tarjoaa pullakahvit ja grillimakkarat 150:lle ensimmäiselle! Kaikki mukaan kannustamaan Piffeniä, terve... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty 2 minuuttia sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
21

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

pifp09 Nimenhuuto.com

Paraisten Nappulaliiga Pojat -09 jalkapallo joukkueen yhteydenpitoa varten.

Aron kirjoitti: 23.9 har skräbböle skola obligatorisk skoldag så kan inte delta i salo på matcherna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Parainen
Pojat
28

SC Wolves Naiset Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: myöhässä, pääsen puol 8 töistä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Parainen
Naiset
23

Pargas IF P99 Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Moi, vielä yksi muutos PIF - TAPA 25.9 Sunnuntai, peli pelataan PAJBACKAN kentällä, ottelu alkaa 13:30, paikalla viimeistään 12:30 Hej ännu en ändring till PIF - TaPa 25.9, matchen spelas på PAJBACKA, den börjar klo 13:30, på plats senast 12:30 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Footboll jalkapallo
Pargas / Parainen
Miehet
26

PIF futis P-10 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Jalkapallo
Parainen Pargas
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.