Jalkapall Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, lentopallo, ultimate ja agility.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Vaasa

Jalkapall - Vaasa

Suvilahden Sisu akat Nimenhuuto.com

Suvilahden Sisun naisjoukkue osallistuu vuosittain naisten harrasteturnauksiin ja -sarjoihin. Joukkue koostuu fiksuista ja filmaattisista täysi-ikäisistä naisista taitotasoon katsomatta - meillä pelaa sekä uusia kykyjä että vanhoja konkareita. Innokkaimmat pelaavat harrastefutiksen lisäksi eri asteisia divaripelejä. Kun tämä joukkue on liikenteessä niin pelikentällä kuin yöelämässä, ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu.

Anna kirjoitti: Perutaan treenit tältä illalta (iltapäivän on satanut) ja ilmeisesti sataa koko illan. En osaa yhtään sanoa kuinka märkä toi monitoimiviheriö on! Sieltähän noi vedet ei poistu kovin nopeasti, vaan ne jää lillumaan siihen kentän pinnalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Vaasa
Naiset
25

Vikings Nimenhuuto.com

West Coast Vikings on vaasalainen amerikkalaiseen jalkapalloon keskittynyt seura. Joukkueissa on tilaa kaiken tasoisille harrastajille aloittelijoista konkareihin, ikähaarukalta alle kymmenevuotiaista yli neljäkymppisiin. Jäseniä seurassa on n. 50. Amerikkalaisen jalkapallon lisäksi seuran kautta on mahdollista osallistua erilajien puulaakisarjoihin curlingista salibändyyn ja hankifutikseen.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jenkkifutista. Laji sopii kaikenikäisille ja kokoisille. Aikai...

Joakim kirjoitti: Miten finaali menee lippupallossa? Tuleeko edes markku markku. Mun mielestä markku markkun joukkue vois hylätä. Toinen ehdotus olisi että Juuson joukkue voisi pelata vikings vastaan semifinaalissa ja voittaja kohtaa Royals finaalissa! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Amerikkalainenjalkapallo
Vaasa
Miehet
59

FC Brando Nimenhuuto.com

Palosaaren ylpeys

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
38

Susi Yb Nimenhuuto.com

Vaasan ylivoimaisesti eniten puhetta herättävä harrastejalkapallojoukkue Suvilahden kaupunginosasta. Iltalehtien ja urheilulehtien vakiokalustoa. Vaasan yössä susi on luonnollisesti aatelistoa ja saunassa susi on aina viimeisenä saunamajuria lukuunottamatta. Maalitakuu matseissa.

Mika kirjoitti: Ehkä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
29

Fc Sport-SeMi YJ Nimenhuuto.com

02 ikäryhmälle kaudelle 2017 perustettu kilpajoukkue, jossa pelaa ja harjoittelee n. 20 motivoitunutta ja taitavaa pelaajaa. Yksi Kaikkien ja Kaikki Yhden Puolesta!

Juhani kirjoitti: Moi tytöt ja vanhemmat, Ensi viikolla alkaa Laura Kalmari- lopputurnaus, johon ollaan paiskittu hommia viime vuodesta lähtien. Useat harjoitukset, harjoitusottelut ja karsintaottelut ollaan pelattu isolla rungolla. Jokaisen tytön panosta ollaan tarvittu siihen, että yhteinen taival on tässä piste... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa Seinäjoki
Tytöt
31

Fc AmatööriFutaajat Nimenhuuto.com

Vaasan coolein harrastejoukkue! Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta! Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta sillontällöin valmentajan tullessa paikalle pidetään taktiikka-tekniikka-strategia-treenit kaikkien joukkueen jäsenten iloksi!

Antti kirjoitti: Kokoontuminen uimahallilla :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa
Naiset
43

fcsport02pojat Nimenhuuto.com

FC Sportin 02-poikien nimenhuuto-palvelu, jonka kautta tullaan jatkossa hoitamaan harjoituksista ja peleistä, sekä mahdollisista muista tapahtumista ilmoittaminen, ja niihin ilmoittautuminen.

Joukkue etsii pelaajia

Joni kirjoitti: Maanantain harkat pidetään yhdessä 01 poikien kanssa huomisesta lähtien klo 18.30-20.00 palosaaren kentällä (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa
Pojat
28

VIFK P10 Nimenhuuto.com

Träningar, matcher, talkon med mera. Här kan du anmäla dig så vi kan förbereda allt så bra som möjligt.

Amos kirjoitti: Amos tyvärr sjuk igen så ingen träning för honom idag. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vaasa
Pojat
28

FC Jukola Nimenhuuto.com

FC Jukolan Pallo on vuonna 1995 perustettu vaasalainen jalkapalloseura. FC Jukolan Pallo käyttää yleisesti hivenen lyhyempää muotoa; FC Jukola.

Sami kirjoitti: Tuon pallot & liivit (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
27

FC SPORT naiset Nimenhuuto.com

eveliina kirjoitti: Jos selkä ei oo enää kipee ni tuun (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vaasa
Naiset
28

VACON Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: No niin, tänään jatkuu taas pelit. 2 peliä jäljellä ja jatkopaikka on omissa käsissä. Kaikki siis ilmoittautumaan ja pelaamaan tänään!! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vaasa
Ei asetettu
31

Goal Bastards Nimenhuuto.com

Etsimme uusia pelaajia! Potkimme muutaman entisen "kutosdivaritasoisen" kaverin porukalla höntsäfutista silloin kun aurinko paistaa tai muuten huvittaa. Taitotaso ei oleellinen tekijä, mutta kiinnostus pyöreisiin objekteihin suositeltavaa! Matalan kynnyksen höntsäfutista olisi siis tarjolla...

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
3

FC KoMu naiset Nimenhuuto.com

FC KoMu naset Mustasaaren/Vaasan seudun joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaisko treenata ja pelata jalkapalloa naisten kakkosdivarissa Vaasan s...

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mustasaari/Vaasa/Pohjanmaa
Naiset
3

FC Yläselkä Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: FC Yläselkä pelaa Vaasan alueella talvisin futsalin mutasarjoja ja kesällä pu...

Ilari kirjoitti: Hei! Onko joukkueella säännöllisiä harjoitusaikoja? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Futsal ja Jalkapallo
Vaasa
Miehet
50

VIFK P 2009 Nimenhuuto.com

Dennis kirjoitti: Nu när det är aktuellt med turneringar så är det på sin plats att repetera lite gemensamma regler som vi har i laget. 1) Vi kommer i tid till matcherna - minst 15 minuter innan den börjar. 2) Före och mellan matcherna äter vi inget "onödigt" som godis, glass, chips, kex, bulla, limsa etc. Mellanm... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Vaasa
Pojat
24

P-06 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vaasa
Pojat
5

TeTe Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: turistina (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
27

VPV Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Tuun suoraan tenniksestä kasin jälkeen (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Vaasa
Miehet
23

ABB FIPSE Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Hei, Koitan saada ensi viikolla pelipaita tilausta eteenpäin. Ilmoittakaa tähän alle kokonne pikimmiten.Niken paidat tarkoitus hankkia. Painatuksia ei ainakaan nyt alkuun oteta, jotta saadaan paidat mahdollisimman nopeasti. t. Tommi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vaasa
Ei asetettu
31

WasaFootball Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Voitto 3-2. Kaksi kertaa noustiin takaa-ajo asemasta tasoihin ja voittoon (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vaasa
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.