Jalkapall Helsinki, käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, käpylä ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Helsinki, Käpylä

Jalkapall - Helsinki, Käpylä

KäPa 06 AC Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kahteen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan: AC Black ja AC White. Tämä Nimenhuuto on KäPa 06 AC Blackin. Peliryhmä harjoittelee 2018-2019 talvikauden neljä kertaa viikossa Käpylän hallissa ja koulun salissa. AC Black pelaa talviliigaa kilpasarjassa ja osallistuu turnauksiin eliitti/kilpatasolla haastajana. Tällä hetkellä joukkue etsii aktiivisesti uusia pelaajia. Jos olet edistynyt pelaaja ja haluat tulla kokeilemaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin. mail: kapa06ac@gmail.com Instagram: @kapa06ac

Luki kirjoitti: Aika moni on vielä epävarma. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
20

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC Black on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Vaikka harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään, on tärkein tavoitteemme luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon oppimiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan KäPan lämmitetyssä tekonurmihallissa Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja kovan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Ilari kirjoitti: Hei. Pidetään su 21.4. pääsiäislomaa. Maanantaina 22.4. pidetään normaalisti treenit. Toivottavasti kaikki pojat pääsevät mukaan harjoituksiin, sillä joukkueemme toimii TImon C-valmennuskurssin näyttötreenin harjoitusryhmänä. Laittaisitteko siksi jo nyt IN/OUT maanantain 22.4. treenien osalta, jo... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

KäPa 07 White Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC White on haastajajoukkue, jonka toiminnassa korostetaan hyvää joukkuehenkeä ja sitoutumista harjoitteluun ja pelaamiseen. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa pääasiassa haastetason joukkueiden kanssa sarjapelejä, turnauksia ja harjoitusotteluita.

Joel kirjoitti: Pääsiäiseksi maalle (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
22

Käpa 06 AC Red Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC Red on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. AC Red pelaa 06-ikäluokan haaste- ja kilpajoukkueiden kanssa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa innokkaasti hymyssä suin ja haluamme edistyä joukkueena ja oppia ryhmähenkeä toisiltamme.

Johanna kirjoitti: Hei Olen lähettänyt kaikille s-postilinkin uuteen Nimenhuutoon (KäPa 06 AC White). Käykää aktivoimassa linkki ja kirjautumassa. Redin Nimenhuuto lakkaa pian olemasta. Yt. Johanna (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
15

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: Pelaa: Adnan, Otto, Tomppu, Adam, Arda, Eemil, Aaron T, Manu, Sampo, Leo, Rasse Jos pelaaja ei pääse pelaamaan, laittakaa viestiä. Pyydetään tarvittaessa toinen pelaaja mukaan⚽️ (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ehdotan säännöllistä harrastusmaksua 70 eur / kk. Tässä seuraavia etuja: 1) Vaikka keväällä kustannukset hieman laskevat, vuoden alussa ei tule moninkertaista kk-maksua 2) Harrastusmaksun voi ajastaa automaattisesti kuun 15. päivälle (omassa verkkopankissa), eikä sitä tarvitse joka kerta muistaa ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
19