Jalkapall Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haukipudas

Jalkapall - Haukipudas

HaupaP10 Nimenhuuto.com

HauPa P10 on syys-lokakuun 2015 vaihteessa perustettu juniorijoukkue, jonka harjoittelutoiminta on suunnattu seuran nuorimmille pojille. Mukaan otetaan uusia vuonna 2010 syntyneitä pelaajia, joten jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, haluaa pelata ja oppia enemmän, on hän tervetullut kokeilemaan joukkueen mukana toimimista. Ensimmäinen kuukausi on kaikille maksuton tutustumisjakso. Täytä liittymislomake: http://www.haupa.fi/joukkueet/pojat/pojat-10/joukkueeseen-liittyminen/ Tai ota yhteyttä: Sami Pääkkönen, p. 0505435281, sami.paakkonen@pp.inet.fi

Casper kirjoitti: Moi, jatkuvatko nuo tiistain treenit samalla myöhäisellä kellonajalla koko syksyn? (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
34

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Jarmo kirjoitti: Rauhalla ei näytä olevan illalle vuoroa. Oisko lähtijöitä? Vois varmaan mennä jo aiemmin. Klo 19? Marko, pitääkö varata/ilmoittaa jollekin? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Sampo kirjoitti: Joukkue nimetty lauantaille. Käykää kommentoimassa = ok, jos pääsee pelamaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
25

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
35

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Kirsi kirjoitti: Hei Kaikki jalkapallonvanhemmat! Olen laittanut nyt syyskuun loppuun saakka apuvalkkavuorot. Tarkkailkaa tämänkin vuoksi harkkavuoroja :) Tehtävät yleensä; pallojen keruu kentän laidoilta tai valmentajan opastuksella tekniikkaharjoituksien ohjausta ja päälle katsomista. Nakki ei ole suuri ja vaat... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
61

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
29

HaupaP11 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Hei. Ilmoittakaa sunnuntaina 17.12. pelattavaan Jouluterwa-turnaukseen osallistuminen joko IN tai OUT itsenäisyyspäivään mennessä. Teen joukkuejaot tuolloin ilmoittautumisten pohjalta ja samalla turnauspäivän aikataulut selkeytyvät, jos turnausjärjestäjä on ne silloin jo julkaissut. Samuli (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
37

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Moi. Hox uudet tytöt ja ne jotka tarvitsevat vaatteita! Muistakaa tehdä vaatetilaus su 22.10 mennessä! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
32

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
21

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei! Jaoin tänään tytöille Kakkutukun tilauslistat kaksin kappalein. Toivon mukaan nämä olisivat menevä artikkeli näin joulun alla. Viekää mahdollisuuksien mukaan toinen lista töihin esim taukotilaan ja toisella listalla tytöt voisivat kaupitella sukulaisia, naapureita jne. Laitetaan tilaus vetäm... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
41

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Loppuviikon harjoitukset muuttuivat seuraavasti: Torstaina klo 19.45 - 21.15 Virpiniemi Perjantaina klo 19.45 -,21.15 Heinäpää (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
37

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Kakkutukku tuotteet on kohta jaettu, jokusia vielä hakematta. Herkut jaetaan ja rahat kerätään käteisenä tai tilille. Lopuksi summa tilitetään kokonaisuudessaan omalta osalta JOUKKUEEN TILILLE. Maksakaa karkit/keksit joukkueen tilille 24.11 mennessä. Kiitos! :) Heidi Markus talkoovastaava (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
48

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tsempit Iivarille! Ja tsempit kaikille Haupa 05 Edustuksen pojille! Paavo jatkaa syysloman jälkeen HaupaP05 Valkoisessa. Päädyttiin tähän ratkaisuun, jotta mahdollistuu myös Jenkkifutiksen treenaaminen! Kenttien reunoilla tavataan! Paavo ja perhe (29 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
30

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei Ullmaxin myyjät, sain tänään tilauksemme ja tuon huomenna treeneihin. Jos joku ei pääse huomenna treeneihin, meiltäkin voi pakettinsa hakea, aikataulusta kannattaa sopia soittamalla (p. 041 5027 083). Meiltä voi hakea tällä viikolla ke ja to iltoina ja ensi viikolla maanantaina päivällä. Olem... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
39

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Hei! Tilittäkää myytävänänne olleista futisarvoista saamanne rahat joukkueen tilille 25.8. mennessä. Viestikenttään pelaajan nimi ja arpojen lukumäärä. Myyntiaikaa arvoilla on vielä kuukausi eli 14.9 asti. Valitettavasti arpoja ei voi enää palauttaa, eli maksettava on se summa minkä verran arpoja... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
31

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei ! Talven Futsalista pikkaisen tietoa. Treenit alkaa Länsituulen koululla 30.10.2017 alkaen maanantaisin. Treenit alkaa klo 17.45 lämmittelyllä ulkona, joten sään mukainen varustus (pakkasraja -15). Emme käytä sali aikaa lämmittelyyn. Omia palloja ei tarvitse ottaa mukaan salitreeneihin. Futsa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
50

Haupa04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Elias on nyt ollut varmaan kuukauden päivät pois treeneistä mutta motivaatio pelaamiseen ei ole palannut. Joten jää nyt sitten pois joukkueen vahvuudesta ainakin muutamaksi kuukaudeksi ja katsellaan josko se kipinä löytyisi vielä uudestaan. Sitten katsotaan pääseekö ryhmään takaisin :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
40

Kiviniemi Rangers Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muksun kevät juhla, tulen jos kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kiviniemi/Haukipudas
Miehet
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.