Jalkapall Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 26 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, joukkuevoimistelu, lentopallo, futsal, kaukalopallo, sulkapallo, salibändy ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haukipudas

Jalkapall - Haukipudas

HaupaP10 Nimenhuuto.com

HauPa P10 on syys-lokakuun 2015 vaihteessa perustettu juniorijoukkue, jonka harjoittelutoiminta on suunnattu seuran nuorimmille pojille. Mukaan otetaan uusia vuonna 2010 syntyneitä pelaajia, joten jos lapsesi on kiinnostunut jalkapallosta, haluaa pelata ja oppia enemmän, on hän tervetullut kokeilemaan joukkueen mukana toimimista. Ensimmäinen kuukausi on kaikille maksuton tutustumisjakso. Täytä liittymislomake: http://www.haupa.fi/joukkueet/pojat/pojat-10/joukkueeseen-liittyminen/ Tai ota yhteyttä: Sami Pääkkönen, p. 0505435281, sami.paakkonen@pp.inet.fi

Samuli kirjoitti: Aikataulut ja joukkuejaot sunnuntain 10.9. miniliigaturnaukseen Länsituulen kentälle: HauPa P10-keltainen: Eino Urho Leinonen Otso Viljami V. Aale Casper Tuomas Valmentaja Antti Pelit klo 10:40, 11:05 ja 11:55 kentillä 1 ja 2. HauPa P10-vihreä: Deniz Samu Leevi Urho Liimatainen Veikka Aku Urho He... (23 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
36

FC Reinot Nimenhuuto.com

FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/kuntoa yllä jalkapallon sekä futsalin merkeissä! Pelireenivuorojen lisäksi osallistumme puulaakifutis sarjaan sekä useisiin futsal- ja futisturnauksiin. http://fi-fi.facebook.com/pages/FC-Reinot/165465153528585

Joukkue etsii pelaajia: FC Reinot on HauPa:n harrasteporukka, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa/ku...

Tuomo kirjoitti: Mieki ehtisin tällä kertaa. Tuleeko tapahtumaa? (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Miehet
34

Haupa05 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallon (HauPa) pojat 05 joukkue on perustettu 2011. Joukkueessa on poikia 05 ikäryhmästä, mutta muutama haasteita pelkäämätön 06 poika on myös mukana. Jos olet kokenut pelimies taikka aloitteleva, niin liity ihmeessä Oulun seudun kovimpaan joukkoon, tilaa löytyy.

Elmeri kirjoitti: Elmeri tarvitsee kyydin (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
24

HauPa U18 - tytöt Nimenhuuto.com

HauPa:n tytöt pelaa ilolla ja taistelee loppuun asti !

Janne kirjoitti: Hei, Loppuviikon harjoitukset muuttuivat seuraavasti: Torstaina klo 19.45 - 21.15 Virpiniemi Perjantaina klo 19.45 -,21.15 Heinäpää (24 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
37

HaupaT06 Nimenhuuto.com

Haukiputaanpallon joukkue 2006 syntyneille tytöille. Halliharjoituksiin mukaan nappikset, säärisuojat, pallo kokoa 4, vettä janojuomaksi. Salivuorolle sisäpelikengät, pallo kokoa 4 ja vettä janojuomaksi.

Pinja kirjoitti: Hei. Pinja Pörhöllä jäi maanantaina virpan kentän reunaan musta lippis. Onko kukaan poiminut talteen? (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
36

Haupa04T Nimenhuuto.com

Haukiputaan Pallo, tytöt -04-05

Kirsi kirjoitti: Hei Kaikki jalkapallonvanhemmat! Olen laittanut nyt syyskuun loppuun saakka apuvalkkavuorot. Tarkkailkaa tämänkin vuoksi harkkavuoroja :) Tehtävät yleensä; pallojen keruu kentän laidoilta tai valmentajan opastuksella tekniikkaharjoituksien ohjausta ja päälle katsomista. Nakki ei ole suuri ja vaat... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
64

haupa02 Nimenhuuto.com

HauPa p02

Kari kirjoitti: Moro! Lauantaina Kemi pelin jälkeen hyäkätään tarantellaan Rajakylään viettämään HauPa p02 vihoviimeisiä päättäjäisiä. Tästä vielä loppuviikosta tarkemmin.. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukipudas
Pojat
11

HauPa BT Nimenhuuto.com

Joukkue pelaa B-tyttöjen SM-sarjaa kaudella 2016.

Risto kirjoitti: Säästökuopan inventariotalkoot! Talkoot ovat tämän kuun viimeinen päivä eli ke 31.8. Talkoilla voipi myös jo tiistaina, eli ti ja/tai ke! Työtä riittää eli kaikki kynnellekykenevät pelaajat, vanhemmat, sukulaiset, naapurit yms. KAIKKI tervetulleita! Olen ilmoittanut säästökuoppaan, että ensimmäis... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Oulu / Haukipudas
Tytöt
33

HauPaT01 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa Haupa T01 joukkueen sivuille. Joukkue koostuu 2001 syntyneistä tyt...

Jari kirjoitti: Huom! HauPa-Ajax peli 27.5 alkaa 18:30, joten paikalla 17:30. -Jari (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
30

HauPa P08 Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Moi, Järjestämme pojille omatoimiseen harjoitteluun liittyvän kilpailun, joka alkaa huomenna ja päättyy Piteån turnaukseen. Viidelle eniten omalla ajalla treenanneelle pojalle joukkue antaa palkinnon, joka voi olla esimerkiksi uusi jalkapallo, Palkinnot tullaan jakamaan Piteåssa. Kilpailun tarkoi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
47

Haupa T07 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Hei, Toiveeksi kaikille tytöille ja vanhemmille meiltä valmentajilta että erityisesti ne pelaajat jotka ovat kutsuttu viikolopun turnauksiin osallistuisivat edeltävän viikon harjoituksiin. Ne ovat tärkeitä valmistavia harjoituksia tuleviin peleihin. Tulevalla viikolla huomio niille jotka on kutsu... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
40

HaupaT09 Nimenhuuto.com

Henna kirjoitti: Henna Erkkilä Suntiontie 3, 90900 Kiiminki 060709A6881 seija.timonen@gmail.com Hennalle vakuutus (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Tytöt
21

HaupaP11 Nimenhuuto.com

Urho kirjoitti: Hei, oliko täältä joukkueesta tänään Hugo numerolla 7 P10 harkoissa? Aale tuli kotiin väärän seiska repun kanssa! Sininen verkkatakki oli sisällä. Tais pojilla reput vaihtua (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
33

HaupaP09 Nimenhuuto.com

Veikko kirjoitti: Hei, vanhempainpalaverissa keskusteltiin varainhankinnasta ja lupasin selvitellä Ullmaxin myyntiä. Ullmaxin tuotemyynnistä 30% jää joukkueelle. Tuotteiden toimitus on noin viikon kuluttua siitä, kun tilaus on jätetty. Tuotteet ovat ainakin tähän saakka olleet laadukkaita ja hinnat ihan kilpailuky... (20 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
44

HaupaP07 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Hei. Haupan sateenvarjoja myytävänä Haupa hallilla hintaa 12€ / kpl. Tilaukset 0400187427 / Jarmo Lohela. Jos haluaa heti tehdä tilauksen ( sunnuntaille Roihin luvattu sadetta ) niin tee tilaus la klo 18 mennessä. Sari Lohela (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
50

Haupa04 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei !! Olen käynyt jälkeen kirjanpitoa läpi. Tarkastelkaahan kaikki että maksut olisivat ajantasalla. Mm. Rovaniemen pelaajakehitys tapahtuman omavastuu on 100€ ja suoritus puuttuu useammalta pelaajalta. Kk-maksuja on myös rästissä. Ennen kauden loppua eli 31.10 kaikkien maksujen pitäisi olla kun... (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
39

Haupa T08 Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei! Luovun T08 joukkueen tiedottajan roolista kiireiden vuoksi. Vastuutehtävään kaivataan uusi innokas vanhempi. Autan alkuun ja Jojo-Laura osaa myös auttaa. Kiitos yhteistyöstä kaikille! Kentänlaidalla tavataan! T. Kaisa Rahko (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Ei asetettu
32

HaupaP06 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Hei! Tilittäkää myytävänänne olleista futisarvoista saamanne rahat joukkueen tilille 25.8. mennessä. Viestikenttään pelaajan nimi ja arpojen lukumäärä. Myyntiaikaa arvoilla on vielä kuukausi eli 14.9 asti. Valitettavasti arpoja ei voi enää palauttaa, eli maksettava on se summa minkä verran arpoja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
32

Kiviniemi Rangers Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muksun kevät juhla, tulen jos kerkeän (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kiviniemi/Haukipudas
Miehet
20

Haupa P05 Edustus Nimenhuuto.com

Jore kirjoitti: 8-9.9 rovaniemellä on pelaajakehitys-tapahtuma. Reissulle hinta on 150eur, sisältää ohjelman, majoituksen ja ruoan. Katsotaan kuljetus myöhemmin. Kaikki mahtuu mukaan. Ilmoita välttömästi, jos poika ei ole lähdössä . Tarvin tiedon tänään 21.8 iltaan mennessä. T. Jarmo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Haukipudas
Pojat
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.