Jalkapall Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Leppävesi

Jalkapall - Leppävesi

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Maalivahtien jalkapallokoulu Jyväskylän Vehkalammen kentällä 4. – 8.6.2018 https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/piirit/keski-suomi/jalkapallokoulut Suomen Palloliiton Keski-Suomen piiri järjestää Maalivahtien Jalkapallokoulun Jyväskylän Vehkalammen kentällä 4. – 8.6.2018 välisenä aikana. Ja... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
53

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Vanhempainillan muistio löytyy nyt Kuvat ja materiaalit osiosta. Käykää lukemassa. Etenkin kaikki, jotka eivät päässeet paikalle. (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
38

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
29

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14