Jalkapall Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sähly ja kahvakuula.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Leppä 2010-2011 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Kapella pieni leikkaus 4.2, pois harkoista n 2 vkoa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
45

Leppä 12-13 jalkapallo Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Danilla jääkiekko 10:30 asti hippoksella. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
50

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
27

Leppä 14-15 jalkapallo Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
23

Leppä pallokerho 2014-15 Nimenhuuto.com

Nooa kirjoitti: Moikka, Minua pyydettiin laittamaan tänne viestiä joukkueen jatkoon liittyen. Tänään kentän laidalla tuli puheeksi, että joukkue kaipaisi kipeästi joukkueenjohtajaa ja valmentajia. Tällä hetkellä pallokerhoa vetänyt Essi palaa lukio-opintojen pariin ja vetää pallokerhon viimeisen kerran ensi viik... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
12

Leppä Pallokerho 2016 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Kaikki tämän illan yleisurheilukisoihin osallistuneet lapset: kunniakirja ja tulokset saatavilla keskiviikkona omissa harjoituksissa hiekkakentällä 😊 Kiitos kaikille osallistuneille! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Sekajoukkue
32