Jalkapall Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Leppävesi

Jalkapall - Leppävesi

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: 10:10 JyPK T10 Leppä 11:20 Leppä FCV (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
50

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Terve, Uusista pelipaidoista ei tule laskua lainkaan pelaajille. Kesäleirin ydinryhmä päätti, että leirin tuotttorahoja käytetään paitojen maksuun ja painatus kuluthan tulee sponsoreilta.. kiitos kaikille kesäleiriin panostamisesta. t. Jani, Sanna, Marjaana ja Jukka (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
36

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Kausi on saatu päätökseen ja kaikilla alkaa ansaittu loma. Osa lähtee vielä käymään Espanjassa, mutta omalta osaltani homma on tässä. Sarjamme oli kova ja haastetta löytyi, haluan kiittää kaikkia pelaajia kaudesta, kiitos aktiivisuudesta ja halusta kehittyä. Toivon ja olenkin monien kohdalla... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
29

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.