Jalkapall Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Leppävesi

Jalkapall - Leppävesi

Team LKP B2 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Eli huomioi treenien aika! Klo:18.50-20.30.Kaikki paikalle, teille on spesiaalitreenit! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Leppävesi & Laukaa
Pojat
32

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Hei, Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä tämän päivän kioskissa ja aktiivisuudesta onnistuneen turnauspäivän luomisessa! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
36

Leppä 2010-2011 pallokerho Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Vihdoin! Pelipaidat tänään jaossa ennen peliä :-) (27 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Laukaa, Leppävesi
Sekajoukkue
50

Leppä naiset jalkapallo Nimenhuuto.com

Tarja kirjoitti: Hei Leppä hakee talvikauden salivuorot Leppäveden liikuntahallille kootusti. Ilmoittakaa minulle joukkueenne tarpeet 3.7.mennessä. Huomioikaa vuoroja miettiessä seuraavat rajoitukset: - Postin liitteenä olevassa vuorolistassa on jo merkittynä vuorot, joita ei voi hakea. - Yli 18v. vuorot ovat mak... (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Naiset
14

Leppä pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Moi! Onko jatkosta selvinnyt mitään? Milloin pojat lähtee kokeilemaan LKP:n treeneihin? ..onko edes kaikki -04:set lähdössä sinne? -Tarja (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Ei asetettu
18

Leppä Pojat 01-03 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Palautin juuri 40 euroa/paita jokaiselle paitsi Mäkiselle jolta en ole vielä saanut tilinumeroa. Hoidan senkin kunhan saan tilinumeron. Tilille jää n. 19 euroa kuluja varten kuten Lepän puheenjohtaja pyyti, tili siirtyy Lepässä jollekin muulle käyttöön kunhan uusia joukkueita ilmaantuu. Hyvää Uut... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Leppävesi
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.