Jalkapall Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Mouhijärvi

Jalkapall - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Mari kirjoitti: HUOM: treenit peruttu tältä päivältä! Salivuoro varattuna muuhun käyttöön. Pahoittelut myöhäisestä ilmoituksesta! -Mari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, ylihuomenna siis turnaus Porissa ja ensimmäinen peli alkaa 10.12 kentällä 1 Mukaan verkkarit, nappikset ja säärisuojat, pelipaidat jaetaan paikan päällä. Pelipaikka on siis Karhuhalli Porissa osoitteessa Urheilutie 1, 28500 Pori Tulkaa hallille puoli kymmenen maissa. Terveisin Lassi P.s. jos... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
16

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Tänään 5.12 ei harjotuksia kun ei pelaajiakaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
19

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Juha kirjoitti: Taas olisi aika uusia pelipassi ja vakuutus vuodelle 2018. Kirjaudu pelipaikkaan samoilla vanhoilla tunnuksilla. Valitse Uudista nappi pelaajan tiedoista. Älä valitse vakuutusturvaa Pelipaikassa pelipassia hankkiessa, jos pelaajalla on itsellään KILPAURHEILUN KATTAVA vakuutus. Vakuutuksesta tarvi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistakaa kaikki, että vaikka harkat loppuivat minä ja toivottavasti joky muukin valmentajista ovat aina ( kun pystyy) pitämässä rennompia harkkija (esim pelailua ja hauskanpitoa) joten kaikki tervetuloa alkaen tänään :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18