Jalkapall Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Mouhijärvi

Jalkapall - Mouhijärvi

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, ylihuomenna siis turnaus Porissa ja ensimmäinen peli alkaa 10.12 kentällä 1 Mukaan verkkarit, nappikset ja säärisuojat, pelipaidat jaetaan paikan päällä. Pelipaikka on siis Karhuhalli Porissa osoitteessa Urheilutie 1, 28500 Pori Tulkaa hallille puoli kymmenen maissa. Terveisin Lassi P.s. jos... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi! Tiistaina jatketaan jalkapalloilua yk:n salissa 17-18. Kautta 2018 kohti mennään kerran viikossa treenatessa ja ajankohta ja paikka tulemaan aina tämä ellei toisin ilmoiteta. Jos on tiedossa uusia halukkaita pelaajia niin laittakaa sanaa eteenpäin. Jos ei pääse paikalle niin ilmoitelkaa kuit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Sastamala, MouhijÄrvi
Sekajoukkue
19

Mouma08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Vielä tiedoksi tämän pvän peleistä, että Akseli pelaa ensimmäisessä ja Vili toisessa pelissä.Eli jos haluaa niin voi olla paikalla vain tuon oman pelin ajan,niin ei ole turhaa odottelua. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Arttu kirjoitti: Ekat treenit ulkona 3.4.2017 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
15

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistakaa kaikki, että vaikka harkat loppuivat minä ja toivottavasti joky muukin valmentajista ovat aina ( kun pystyy) pitämässä rennompia harkkija (esim pelailua ja hauskanpitoa) joten kaikki tervetuloa alkaen tänään :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18

mouma Nimenhuuto.com

marko kirjoitti: Ja taas on vaihtomiehiä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.