Jalkapall Mouhijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mouhijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Mouhijärvi

Jalkapall - Mouhijärvi

Mouma08 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Vielä tiedoksi tämän pvän peleistä, että Akseli pelaa ensimmäisessä ja Vili toisessa pelissä.Eli jos haluaa niin voi olla paikalla vain tuon oman pelin ajan,niin ei ole turhaa odottelua. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
24

MouMa2010 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, Palloliitto muistutti seuraavaa: Todistus vakuutuksesta Pelaajan seura on kilpailumääräysten mukaan vastuussa siitä että pelaajalla (kaikki nuoret pelaajat sekä liiton sarjoissa pelaavat aikuiset pelaajat) on asianmukainen voimassa oleva vakuutus. Jos pelaajalla on oma vakuutus (muu kuin AON... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18

Mouma-04 Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Moi. Nyt tarvittaisiin pikaisesti ilmoittautumisia leikinohjaajakurssille. Jos juniori olisi halukas toimimaan tuomarina 07 ja nuorempien peleissä tämä kurssi mahdollistaisi sen. Valitettavasti tämä kurssi velvoittaa myös toimimaan kesän mittaan tuomarina ellei omat pelit ole esteenä. Toki tuomar... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sastamala, Mouhijärvi
Sekajoukkue
20

MOUMA 2009 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden junnufutista Mouhijärvellä.

Urho kirjoitti: no moro pelikamut,olen loppukuun karaamassa porojen perässä että kattoo sitte miten ehtii takasin satakuntaan-terkut kaikille t.Onni (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
18

Mouhijärven malli 07 Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Aikataulu 17:30 Loiske - MouMa 17:55 ParVi - MouMa 18:20 MouMa - TPV Valkoinen 19:00 MouMa - Ylöjärven Ilves Punainen (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Mouhijärvi
Sekajoukkue
19