Jalkapall Vesilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vesilahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: kuntojalkapallo, jalkapallo ja vpk.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Vesilahti

Jalkapall - Vesilahti

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Tärkeä! Vain 8 pelaajaa näyttäisi olevan ilmoittautunut tälle illalle. Mikäli ilmoittautuneiden pelaajien lukumäärä on alle 12, joudumme perumaan tämän illan vuoron. Ilmoitan asiasta vielä erikseen tänään klo 16. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
70

VesVi jalis -03 Nimenhuuto.com

Jalkapallon harrastejoukkue 2003-04 syntyneille sekä muutama yli-ikäinen 2002 syntynyt mahtuu mukaan (sarjaan saa kirjata 3 yli-ikäistä).

Toivo kirjoitti: Varmistan vain, etteikö keskiviikkona 15.6. ole jp harkkoja kun Nimenhuudossa ei ainakaan ole. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Ei asetettu
25