Jalkapall Vesilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vesilahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, kuntojalkapallo ja vpk.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Vesilahti

Jalkapall - Vesilahti

Kuntofutis Nimenhuuto.com

Tervetuloa kuntofutisvuorolle Vesilahteen! Vuoro on tarkoitettu miehille asuinpaikkaan katsomatta.. Vuoron toiminnasta vastaa Keskiviikon Kuntofutis ry / Juha Mäkelä 0442032770 Ilmoittaudu kaudelle 2018 lomakkeella: http://kuntofutis.nettilomake.fi Maksuyhteys Saaja: Keskiviikon Kuntofutis ry IBAN: FI39 4252 0010 0841 16 Eräpäivä: ennen pelaamaan tuloa Viesti: Oma nimesi https://www.facebook.com/keskiviikonkuntofutis

Joukkue etsii pelaajia: Tule miesten kuntofutisvuorolle Vesilahdelle. Tekonurmikentän osoite on Koulu...

Juha kirjoitti: Alkukauden keskiarvo on kiitettävä 24,6 miestä / kerta. Jaoista sen verran, että jo vakiintuneena käytäntönä kauden puolivälistä alkaen teen jaot IN-ilmoittautumisten perusteella. Eli 11.7. alkaen on jaot tehtynä valmiiksi. Muistakaa siis ilmoittautua viimeistään klo 16 mennessä tullessanne pelaa... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuntojalkapallo
Vesilahti
Miehet
69

VesVi 05 jalkapallo Nimenhuuto.com

Kaudella 2018 pelaamme vaihtelevilla kokoonpanoilla Palloliiton Tampereen piirin sarjaa P13 Ykkönen ja turnauksia. Joukkueena treenaamme kesäkaudella kolme kertaa viikossa oman kylän tekonurmikentällä. Joukkueessamme on tällä hetkellä 16 pelaajaa. Myös uudet pelaajat ovat tervetulleita!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jami lopettaa jalkapallon harrastamisen. Suurkiitos Markulle upeasta joukkueen vetämisestä. Parempaa valmentajaa ei olisi voinut olla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Sekajoukkue
16

VesVi jalis -03 Nimenhuuto.com

Jalkapallon harrastejoukkue 2003-04 syntyneille sekä muutama yli-ikäinen 2002 syntynyt mahtuu mukaan (sarjaan saa kirjata 3 yli-ikäistä).

Toivo kirjoitti: Varmistan vain, etteikö keskiviikkona 15.6. ole jp harkkoja kun Nimenhuudossa ei ainakaan ole. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Vesilahti
Ei asetettu
25