Jalkapall Saarijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Saarijärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Saarijärvi

Jalkapall - Saarijärvi

FCS06 Nimenhuuto.com

Saarijärveläisen jalkapalloseura, FC Saarijärven, 2006(2007) -syntyneiden joukkue. Joukkueen kotisivut ovat fcs06.sporttisaitti.com josta löytyy lisää tietoa joukkueen toiminnasta.

Eemeli kirjoitti: Eemeli on ollut kentällä pari tuntia...ei varmuutta tietääkö harkoista 😉 (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Ei asetettu
25

FC Saarijärvi P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Olemme FC Saarijärven 02-03 syntyneiden poikien joukkue. Uudet pelaajat ...

Janne kirjoitti: Hei! Komeetat 04 kutsui meitä jo tulevana lauantaina harkkaturnaukseen Hipposhalliin. Löytyykö meiltä jengiä tarpeeksi mukaan? Pelaisimme 8v8 peliä. Vastassa olisi mm. Mikkelin Palloilijoiden -04 kilpajoukkue. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
21

FcSaarijärvi 08 Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Huomisen turnauksen pelit seuraavasti: 10:30 PaRi-FCS 11:30 FCS-Komeetat Jupiter 13:30 FCS-Huima Sininen 14:30 Huima Keltainen-FCS Yhteislähtö rantakiveltä klo 9.00. Jos kyydin tarvetta, ilmoitelkaa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
28

FCS Jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
11

Fc Saarijärvi tytöt Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Hei, Viikon päästä on tyttöjen kotipeli Saarijärvellä. Olen itse ulkomailla silloin lasten kanssa. Oletko Sirpa sinä vapaana silloin? Ottaisitko vastuun tästä ? Jos Sirpa ei ehdi, niin toivottavasti sitten joku muu ryhtyisi hommaan ja mielellään vaikka kaksi :) Jaetaanko tuomiset perinteisen kaav... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
16

Fcs Naiset Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Tiistai 29.5. harjoituksia joudutaan vähän muuttamaan. Meillä olisi tuolloin treenit klo.18:00 urh.kentällä, mutta silloin siellä pelaa 07-tytöt. Tyttöjen pelit alkaa klo.18:00 ja päätyy n.19:45. Treenit voisivat alkaa n.klo.19:50. Vaihtoehtona olisi treenata klo.18:00 hiekalla. Ota kantaa, kumpi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Naiset
16

FC Leuhu Nimenhuuto.com

Saarijärven puulaakin kovimman jengin FC Leuhun sivut ;D

Taavi kirjoitti: Tänään on Saarijärveläisessä jalkapalloilussa suuri päivä! Kesän 2015 puulaaki alkaa ja FC Leuhu on jälleen hakemassa kirkkaimpia mitaleja. Viime vuonna Leuhu tahtoi pysyä mediasta poissa, että joukkue saa rauhassa keskittyä kauteen. Tunnetusti Leuhu herättää keskustelua maailmanlaajuisesti, mill... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Sekajoukkue
21

FCS 07 tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Tytöt
36

FC Saarijärvi C-pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Tässä palaverin ajatuksia... Pelillisesti joukkueessa ei ole mitään ongelmaa ja pelit sujuvat hyvin. Ongelmana on käyttäytyminen ja kiusaaminen jota tapahtuu sekä suoraan että selän takana. Palloliiton Kaikki Pelaa säännöissä sanotaan tälle ikäryhmälle seuraavia tavoitteita; kaveruus, yksilöllisy... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Saarijärvi
Pojat
19