Jalkapall Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC Black on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Vaikka harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään, on tärkein tavoitteemme luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallon oppimiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan KäPan lämmitetyssä tekonurmihallissa Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja kovan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Veikko kirjoitti: Terve Juha! Akselia ei ole merkitty tämän pelin kokoonpanoon. Siirrän OUT. Jos on muuta sovittu, niin siirrä takaisin... :-) T. Miika (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

KäPa 06 AC Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon 06 AC on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue, joka jakaantuu kahteen peliryhmään kehitystason ja pelikäsityksen mukaan: AC Black ja AC White. Tämä Nimenhuuto on KäPa 06 AC Blackin. Peliryhmä harjoittelee 2019 kesäkauden neljä kertaa viikossa Käpylän ja Oulunkylän tekonurmilla. AC Black pelaa piirisarjan 3.lohkossa ja osallistuu kilpatason turnauksiin haastajana. Tällä hetkellä joukkue ei etsi aktiivisesti uusia pelaajia. Jos olet edistynyt pelaaja ja haluat tulla kokeilemaan, ota yhteyttä joukkueenjohtoon tai valmentajiin. mail: kapa06ac@gmail.com Instagram: @kapa06ac

Luki kirjoitti: Aika moni on vielä epävarma. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
22

KäPa 04 City Nimenhuuto.com

KäPa 04 City on KäPan kivikovan 04-ikäluokan toinen kilpajoukkue. Joukkueessa on 22 taitavaa ja tasaista poikaa. "Salainen" aseemme on loistava yhteishenki. Kaudella 2018 pelaamme aluesarjaa, kotimaan ja ulkomaan turnauksia.

Satu kirjoitti: Moi, huomisen psyykkisen valmennuksen harjoitteet löytyvät Nimenhuudon 'Psyykkinen valmennus' -kansiosta. TImon viesti: Hei! Tässä liitteenä TrainingFocus harjoitteet 'koetaan tietoisesti tunteita' ja 'viisaan ajattelun harjoittaminen'. Näitä harjoitteita mm. sovellamme huomenna jalkapalloharjoit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
31

Käpa 06 AC White Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC White on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan harraste- ja haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme toistaiseksi 3 kertaa viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Jarmo kirjoitti: Moi, Muistakaahan käydä ilmoittautumassa tähän Helsinki-cupin kyselyyn! Deadline huomenna. Tiedetään sitten onko järkevää ilmoittautua mukaan? t.Jarmo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
22

Käpa 06 AC Red Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC Red on futisharrastuksessaan pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. AC Red pelaa 06-ikäluokan haaste- ja kilpajoukkueiden kanssa. Harjoittelemme 3 kertaa viikossa innokkaasti hymyssä suin ja haluamme edistyä joukkueena ja oppia ryhmähenkeä toisiltamme.

Johanna kirjoitti: Hei Olen lähettänyt kaikille s-postilinkin uuteen Nimenhuutoon (KäPa 06 AC White). Käykää aktivoimassa linkki ja kirjautumassa. Redin Nimenhuuto lakkaa pian olemasta. Yt. Johanna (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
15

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: PELAA: Adnan, Tomppu, Otto, Aaron T, Arda, Adam, Emppu, Elo, Sampo, Manu, Leo, Aaron F (32 minuuttia sitten)

Päivitetty 32 minuuttia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
29

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ehdotan säännöllistä harrastusmaksua 70 eur / kk. Tässä seuraavia etuja: 1) Vaikka keväällä kustannukset hieman laskevat, vuoden alussa ei tule moninkertaista kk-maksua 2) Harrastusmaksun voi ajastaa automaattisesti kuun 15. päivälle (omassa verkkopankissa), eikä sitä tarvitse joka kerta muistaa ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
18

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Lauri ei pääse sunnuntain peleihin, lauantai onnistuu. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
20

Ethio Fin Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
5

Käpylä Saturday Footie Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Massi kirjoitti: Italiassa (16 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
35

Käpylän Pallopojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Käpylä
Sekajoukkue
5