Jalkapall Käpylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Käpylä ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: basket, futsal ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KäPa 07 AC Black Nimenhuuto.com

KäPa 07 AC (Black & White) on vuonna 2007 syntyneiden edistyneiden pelaajien joukkue. Harjoittelussa ja peleissä pyrimme menestymään; tärkein tavoitteemme on luoda hauska ja innostava ilmapiiri jalkapallossa kehittymiseen. Harjoittelemme 3 x vk:ssa n. 1,5-2 h kerrallaan mm. Kumpulanlaaksossa ja Käpylän Urheilupuistossa. Kesäkaudella harjoittelemme alueen tekonurmi- ja nurmikentillä. Joukkue pelaa säännöllisesti pk-seudun -07 syntyneiden joukkueita vastaan. Osallistumme KäPan talvisarjaan, Hgin piirisarjaan, Miniliigaan,mm.lähialueen turnauksiin sekä järjestämme harjoitusotteluita. Iloisen mielen ja vahvan innostuksen lisäksi odotamme pelaajilta kokemusta ja käsitystä jalkapallosta sekä halua oppia ja kehittyä jalkapalloilijana. Päävalmentajana toimii Ilari Lintukangas, 040-700 8402.

Mikael kirjoitti: Ilmoitin IN (varauksella) (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
28

Käpa 06 AC Nimenhuuto.com

KäPa 06 AC on pidemmälle edistyneiden poikien joukkue. Joukkue pelaa 06-ikäluokan haastejoukkueiden kanssa. Harjoittelemme kolmesti viikossa hyvällä sykkeellä ja innolla, peli-iloa unohtamatta.

Remo kirjoitti: Remolla loppuu koulu vasta klo. 16.15, eli tulee kodin kautta heti kun ehtii. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Pojat
28

KäPa B2 Nimenhuuto.com

KäPa B/2 on Käpylän pallon B-ikäluokan toinen kilpajoukkue.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Töölössä on tänään Helsinki-päivän konsertti. Varautukaa ruuhkiin ja huonoihin pysäköintimahdollisuuksiin. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Pojat
32

Käpa 03 AC Nimenhuuto.com

Koko kylän parashenkisin harrastajaporukka.

Juha kirjoitti: Moron kaikki! Keskustelin eilen keskiviikkona seuran Timon ja cityn Mikan kanssa avoimesti ja reilusti tulevaisuudesta. Kummasti puhuminen helpottaa, kun kuulee mitä kukin haluaa ja miksi. Tahtotila on ihan kirkas: seura haluaa ja minä haluan, että jokaisella meidän pojalla on mahdollisuus jatkaa... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsingin Käpylä
Ei asetettu
13

09ACKäpa Nimenhuuto.com

Pete kirjoitti: PELAA: Touko, Magnus, Onni, Elo, Riiko, Pontus, Eemi, Tomppu, Sampo, Otto, Aaron, Veeti, Ohto, Johannes, Suheib (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
30

KäPa City 2009 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Lauri ei pääse sunnuntain peleihin, lauantai onnistuu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä, Helsinki
Sekajoukkue
20

Käpa 08 AC White Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Moikka! Poikani Sisu on siis aloittanut uutena pelaajana whitessa ja tykkäillyt kovasti. Muut joukkueen jäsenet ovat ottaneet hänet mukavasti vastaan, kiitos tästä 🙏! Nyt joudun huhuilemaan Sisun lenkkareiden perään; hänen uudet Niken lenkkarinsa hävisivät eilen treeneissä. Tein jo eilen mittavaa... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Käpylä
Pojat
16

KäPa Naistet Edustus Nimenhuuto.com

Käpylän Pallon naisten edustusjoukkue. Huippuporukka, joka treenaa vähän, mutta laadukkaasti ja tähtää keväällä 2020 sarjanousuun.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Naiset
18

Käpylä Saturday Footie Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Feras kirjoitti: Flu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Käpylä
Miehet
44