Jalkapall Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 58 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, salibandy, lentopallo, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, yleisurheilu ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kotka

Jalkapall - Kotka

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

JaniMatti kirjoitti: HyPS-turnaukseen ilmoittautumisia Nimenhuutoon. Vain Jonne ja Joonas in tällä hetkellä. (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
57

Karhula-06 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappulat on nappulajalkapalloseura, joka on erikoistunut jalkapallotoiminnan pyörittämiseen Kotkan alueella 4-11 vuotiaiden tyttöjen ja poikien parissa. Kotkan Nappulat on kaikille avoin jalkapalloseura, johon jokainen lapsi ja aikuinen voi kuulua. Kaikille löytyy tekemistä seurassamme, jos ei pelaajana, niin sitten tausta- ja kannatusjoukoissa. Jokainen jäsen on tärkeä. Osallistumalla takaamme, että hyvässä seurassa Kaikki Pelaa. Kotkan Nappulat toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa-ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin.

Tommi kirjoitti: Karhulan ja Mussalon joukkueet on päätetty yhdistää syyskierroksen ajaksi siitä syystä, että pelaajia ei olisi välttämättä enää kahteen joukkueeseen riittänyt. Olemme sopineet, että Timo ja Jari jatkavat molemmat valmentajina. Minä jatkan nimenhuudon päivittämistä ja sinne onkin laitettu nyt syks... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
33

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
29

Xamk Hawks Nimenhuuto.com

Korkeakoulusarjassa 2016 pelaava joukkue Kotkan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta! Etsimme uusia Xamk:ssa opiskelevia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelija! Tule kokeilemaan amerikkalaista ...

Osku kirjoitti: Sunnuntain ohjelmasta: 7:45 koululle kokoonnutaan. Mahdollisuus ostaa 10e Xamk Hawks t-paitoja 2 kpl. Ne jotka ostivat aikaisemmin yhden saavat toisen myös. PM come to school at this time. 8.00 lähtö kohti Helsinkiä 8:45 Pysähdytään kuninkaantien ABC:lle. Syödään aamupalaa siellä. 9.15 Jatketaan ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Miehet
28

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Veeti kirjoitti: Veetiltä katosi pallo Haminan pelin jälkeen keltainen umpro.olisiko kellään tietoa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
28

FC Pekattaret Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Mirka kirjoitti: Onko, jotain määrä jolloin harkat on peruttu? Kerran yksin harkkoihin menneenä. (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
35

FC KTP B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP B-pojat on koottu 00-02 syntyneistä pojista jotka asuvat Kotkassa, Haminassa, Pyhtäällä ja Loviisassa. Vuonna 2016 pelaamme valtakunnallista B 1-divisioonaan. Harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Esa Paavolalle: esa.paavola(at)javetrading.fi p.0405 260 809

Ossi kirjoitti: Tänään klo 17.30 AT:lla C junnujen treeneihin tarvitaan maalivahteja. Eetu/Tomi/Pyry onnistuuko tuplaharjoitukset? Keskiviikkona klo 14.30 pidän hyökkäyspään pelaajille maalintekoharjoitukset AT:lla. Tervetuloa. Maalivahdit myös mukaan. T. Ossi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
43

PeKa tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista.Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa. .

Sanna kirjoitti: Ehkänä, koitan keretä (16 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
36

MuVi-07 Nimenhuuto.com

Suomen nostajat maailmankartalle!

Antti kirjoitti: Moi 7.8. piirisarjan kakkosen ottelun pelaajat löytyvät tapahtuman alta. Käykää ilmoittautumassa! T: Antti (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
22

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Heippa! Tervetuloa Nimenhuutoon! Pahoittelen jos jotakin nimiä ja osoitteita meni ristiin. Tarkista siis omat ja palaajasi tiedot. Lähimmät tulevat tapahtumat ovat nyt esillä. Ilmoittaudu mukaan! Etenkin: Hyvää Juhannusta :) Henna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
14

Käsityöläiset Nimenhuuto.com

Kotkalaista puulaakijalkapalloa ja futsalia...

Essi kirjoitti: Japa tulee jos saa pojalle kyydin pois treeneistä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kotka
Ei asetettu
12

Kotka Eagles Ladies Nimenhuuto.com

Naisten amerikkalaista jalkapalloa Kotkassa!

Heini kirjoitti: Yritän tulla palaveriin jos työt antaa myöten. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Naiset
34

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseen innokkaita futiksen pelaajia Kotkasta ja lähialueilta. Tr...

Tuomo kirjoitti: Maksettu (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
58

Jäntevät Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Kahvioon tarvittaisiin seuraavaa: valmiiksi keitettyä kahvia ja kahvinkeitin, teevettä, yksi isompi pöytä tai muutama pienempi sekä makeaa ja suolaista tarjottavaa (esim.täytettyjä voileipiä tai sämpylöitä,viimeksi taisi suolainen loppua vähän kesken). Ilmoitteletko kuinka voit osallistua ja jos ... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
30

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Tämän kauden joukkejako Valkoinen: Viljo, Olli, Juuso L, Lenni, Newton, Julle , Eemeli T, Raipe, Onni-aaron, Leevi, Jermu, Maksim ja Mikko Punainen: Emppu , Eelis G, Veikka, Aleksi K, Eelis K, Juuso K, Roope K, Hannu, Petrus, Eetu P, Joni, Aleksi P, Roni, Heikki, Matias, Eemeli R, Vili, Aleksante... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
40

Fc Etapo Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Nyt joka ukko tähän peliin, raavitaan 3 pinnaa lisää... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
30

KTP 01-02 tytöt Nimenhuuto.com

Ninja kirjoitti: Moi Rospuuttovuoroihin siirrytään maanantaina 11.4. Olen lisännyt tänne huhtikuun treenit. Muutoksia voi vielä tulla. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
24

FC KTP04 Nimenhuuto.com

Heppu kirjoitti: Hepun tuulitakki on hävinnyt harkoissa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
49

FC KTP 02 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Huomenna kykytreeni klo 11.00-12.00 Tolsalla. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
47

Jäntevä ukot Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: ehkä kerkeen tai ehkä en (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.