Jalkapall Kotka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kotka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 59 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, jääkiekko, lentopallo, salibandy, sähly, amerikkalainen jalkapallo, futis, suunnistus ja säbä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kotka

Jalkapall - Kotka

FC KTP A- ja B-pojat Nimenhuuto.com

FC KTP A- ja B-pojat on koottu 98-02 syntyneistä pojista, jotka asuvat lähinnä Kotkassa, mutta pelaajia tulee myös Haminasta, Pyhtäältä, Loviisasta ja Kouvolasta. Tulemme pelaamaan kaudelle 2018 omilla joukkueilla niin A- kuin B-ikäisten sarjoja. Kummankin ikäluokan harjoitusottelupyynnöt ja turnauskutsut joukkueenjohtaja Pasi Peltomäelle: pasi.peltomaki@fcktp.fi p.0405 115 725

Ossi kirjoitti: Tänään klo 17.30 AT:lla C junnujen treeneihin tarvitaan maalivahteja. Eetu/Tomi/Pyry onnistuuko tuplaharjoitukset? Keskiviikkona klo 14.30 pidän hyökkäyspään pelaajille maalintekoharjoitukset AT:lla. Tervetuloa. Maalivahdit myös mukaan. T. Ossi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
51

Jäntevä 05 Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevässä on poikia ympäri Kotkaa. Talvisin treenit pääasiassa Ruonalan hallilla. Rospuuttoaikana olemme ulkokentillä. 2017 Kilpisen kentällä. Kesällä myös Karhulan Keskuskentällä sekä Metsolassa. Joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 44 poikaa ja 8 toimijaa. Väkeä siis riittää mutta aina on tilaa. Pelaamme 2017 kolmella joukkueella kolmessa eri tasossa. Kaikille löytyy siis varmasti oma, sopiva taso. Tarkempia tietoja joukkueen jojolta : Jani-Matti Tujulalta, jmtujula@gmail.com

Lenni kirjoitti: Lennin sadetakki vielä jossakin tallessa,voisiko saada käyttöön? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
54

Karhula-06 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappulat on nappulajalkapalloseura, joka on erikoistunut jalkapallotoiminnan pyörittämiseen Kotkan alueella 4-11 vuotiaiden tyttöjen ja poikien parissa. Kotkan Nappulat on kaikille avoin jalkapalloseura, johon jokainen lapsi ja aikuinen voi kuulua. Kaikille löytyy tekemistä seurassamme, jos ei pelaajana, niin sitten tausta- ja kannatusjoukoissa. Jokainen jäsen on tärkeä. Osallistumalla takaamme, että hyvässä seurassa Kaikki Pelaa. Kotkan Nappulat toteuttaa Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa-ohjelmaa ja perustaa oman seuran toiminnan arvot sieltä tuleviin ohjeisiin.

Jenni kirjoitti: Muutos: Taitoradoissa torstain vuorot siirtyi keskiviikolle. Lisäksi perjantaisin on käytettävissä Nappuloitten vapaavuoro. Hallille silloin pelailemaan jos sää ei suosi ulkoilua! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
34

Jäntevä Nimenhuuto.com

Kotkan Jäntevä on vuonna 1940 perustettu kotkalainen urheiluseura. Seura tunnetaan jalkapallotoiminnastaan ja pelasi Suomen korkeimmalla sarjatasolla SM-sarjassa vuosina 1952–1954. Kaudella 1953 seura saavutti SM-hopeaa. Hopeakaudella mestaruus ratkaistiin uusintaottelulla, jossa Vasa IFK oli parempi maalein 3–1. Kaudella 1954 joukkue sijoittui kymmenjoukkueisen SM-sarjan yhdeksänneksi ja putosi. Jäntevä on pelannut myös 16 kautta toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, ja 1980-luvun alussa se pelasi vielä kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Kaudella 2010 Jäntevä pelaa jalkapalloa Kaakkois-Suomen piirin Kolmosessa ja Vitosessa. Se sai paikan Kolmosesta Kotkan Työväen Palloilijoiden kakkosjoukkueen siirryttyä seuran alaisuuteen. KTP/2 nousi sarjaan täydennysmenettelyn kautta.

Aaro kirjoitti: 01.01.14 jäntevä ilmoitti piiritoimistoon, ettei ano papelta vapautuvaa paikkaa kolmoseen. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
29

PeKa naiset Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä ja naisista.Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut pelaamaan naisten kolmosessa. .

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Kiinnostaako naisten harrastefutis? Meillä on naisten joukkue, joka pela...

Maiju kirjoitti: Päivällä oon tyttöjen turnauksessa, tuun sit joskus ku ehin illemmalla (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
33

Xamk Hawks Nimenhuuto.com

Korkeakoulusarjassa 2016 pelaava joukkue Kotkan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta! Etsimme uusia Xamk:ssa opiskelevia pelaajia!

Joukkue etsii pelaajia: Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelija! Tule kokeilemaan amerikkalaista ...

Osku kirjoitti: Sunnuntain ohjelmasta: 7:45 koululle kokoonnutaan. Mahdollisuus ostaa 10e Xamk Hawks t-paitoja 2 kpl. Ne jotka ostivat aikaisemmin yhden saavat toisen myös. PM come to school at this time. 8.00 lähtö kohti Helsinkiä 8:45 Pysähdytään kuninkaantien ABC:lle. Syödään aamupalaa siellä. 9.15 Jatketaan ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Miehet
28

karhula07 Nimenhuuto.com

Kotkan Nappuloiden korttelijoukkue Kymistä. Iloinen ryhmä kovia pelureita. Tervetuloa joukkoon 2007 syntyneet.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Karhula 07, Kotkacupin kahdessa eri sarjassa hopeaa. Aivan huikea saavutus!!! Mitä enemmän asiaa miettii sitä paremmalta viikonloppu kokonaisuutena vaikuttaa. Huikeita yksilösuorituksia, uskomattomia nousuja, intoa, itkua, iloa ja joukkuehenkeä. Sitä kaikkea ja paljon muuta jalkapallo meille tänä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
32

MuVi-07 Nimenhuuto.com

Suomen nostajat maailmankartalle!

Antti kirjoitti: Moi Tänään ei ole ohjattuja harjoituksia, seuraavat omat treenit torstaina hallilla klo 16.30-17.30 T: Antti (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
21

Jäntevän junnut Nimenhuuto.com

Viimeinkin löysin tämän lapun missä oli s-postiosoitteet..

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Sekajoukkue
9

FC Pekattaret Nimenhuuto.com

Naisten harrastejoukkue

Mirka kirjoitti: Tuun myöhäs eihän oo peruuntuneet? (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Naiset
38

Sapo2010 Nimenhuuto.com

Saaren Pojat 2010. Kotkansaari, Katariina ja Hovinsaari.

Henna kirjoitti: Heippa! Tervetuloa Nimenhuutoon! Pahoittelen jos jotakin nimiä ja osoitteita meni ristiin. Tarkista siis omat ja palaajasi tiedot. Lähimmät tulevat tapahtumat ovat nyt esillä. Ilmoittaudu mukaan! Etenkin: Hyvää Juhannusta :) Henna (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
16

Käsityöläiset Nimenhuuto.com

Kotkalaista puulaakijalkapalloa ja futsalia...

Essi kirjoitti: Japa tulee jos saa pojalle kyydin pois treeneistä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kotka
Ei asetettu
12

Kotka Eagles Ladies Nimenhuuto.com

Naisten amerikkalaista jalkapalloa Kotkassa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Yritän tulla palaveriin jos työt antaa myöten. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Kotka
Naiset
51

Alipaine Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseemme salibandyn pelaajia tulevalle sisäpelikaudelle. Treenit...

Aaro kirjoitti: 3 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Kotka
Miehet
63

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
31

Jäntevät Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Aloitamme harjoituspelit kahdella ottelulla FC Loviisaa vastaan, ensin Loviisassa jos sää sallii 29.11 ja Ruonalan hallilla 9.12. pelit avoimia kaikille. Alustavasti on sovittu Hapk 17.12. Haminassa. Haminan joukkueessa yli-ikäisiä, koska heille ei tule ensi kaudella 2004 joukkuetta. Tähän peliin... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Ei asetettu
27

Kotkan Jäntevä TC15 Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
30

FC KTP04 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hepun tuulitakki on hävinnyt harkoissa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
47

FC KTP 02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Nyt on kaikki P17 Kolmosen ottelut kalenterissa. 02:set huomioikaa in/out ilmoittautuminen tähän nimenhuutoon. Jokaiseen tapahtumaan ilmoittautuminen sulkeutuu 3 päivää ennen jonka jälkeen uusia ilmoittautumisia ei oteta vastaan. Matti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Pojat
22

Fc Etapo Nimenhuuto.com

Sauli kirjoitti: Oli puhetta ettei tarvitse ilmottautua. Niin loppuisi empiminen osallistumisesta jos vaikka listassa ei ole kuin muutama nimi.Porukka jättää silloin tulematta.Popolla sama juttu käytössä.Viimeksi oli 9 pelaajaa ja ne jotka katsoivat että meitä ei ollut kun muutama niin jätti tulematta.Eli tulee n... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka
Miehet
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.