Jalkapall Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, futsal, sähly, suunnistus ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haapajärvi

Jalkapall - Haapajärvi

HK jalkapallo D- ja E-juniorit Nimenhuuto.com

D12- ja E11 -joukkueita valmentaa Joni Toivonen p. 0449958322 Toivonenjoni98@gmail.com Joukkueenjohtajana toimii Suvi Hautala p.044 5875754 suvihautala@gmail.com

Joni kirjoitti: Morjes! Ilmotin joukkueen -06 poikien sarjaan Ylivieskan Next Year Cupiin. Turnaus pelataan 16.9. tai 17.9. Laitan tapahtumiin sen ja haluan sitovia ilmoittautumisia mahdollisimman pian! Turnaukseen osallistuvat pelaajat: Konsta Kirill Juuso J Juuso T Alvari Jani Samu Aapo Joni Tomi Eetu Elias (31 minuuttia sitten)

Päivitetty 27 minuuttia sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
26

HK jalkapallo Edustus Nimenhuuto.com

HK Edustus

Joukkue etsii pelaajia

joni kirjoitti: Nyt on tapahtumat täysin ajantasalla! IN/OUT vaan hei! ;) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haapajärvi
Miehet
19

HK tytöt jalkapallo Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Tytöt
31

HK Jalkapallo P-99 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Lauantain jalkapallokouluun vois B-junnuista joku (parikin) mennä jeesaamaan Aleksia.. Siellä on pikkusia parhaimmillaan yli 20 ja yksin siitä hommasta ei tule mitään. Voitte vaikka sopia vuoroista keskenänne. Tunti kerran kahdessa viikossa ei ole paha. E-kurssilaiset vois nyt ryhdistäytyä ja näy... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
33

HK08-10 Nimenhuuto.com

joni kirjoitti: Treenivuoroja on nyt viikossa kolme. Välttämättä joka viikko emme kaikkia käytä, joten vaadin vanhemmilta aktiivista seuraamista, jotta olette perillä joka viikon tapahtumista. Ilmoitan joka sunnuntai seuraavan viikon tapahtumat tänne nimenhuutoon viestillä sekä päivitän tapahtumiin samat tiedot. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Sekajoukkue
41

hihhuli Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Pistäkkäähän soitto putki pystyyn ku meiän pojilla on ikävä päästä pelaamaan (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
59

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.