Jalkapall Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, sähly, suunnistus, taitoluistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haapajärvi

Jalkapall - Haapajärvi

HK jalkapallo D-juniorit Nimenhuuto.com

D-junioreita valmentaa Joni Toivonen p. 0449958322 Toivonenjoni98@gmail.com Joukkueenjohtajana toimii Mirva Jaakonaho

Joni kirjoitti: Turnauksen ohjelma: Klo 9:15 Ottelupalaveri ja alkulämmittely Klo 10:00 HK - FC-92/tytöt Klo 15:15 Ottelupalaveri ja alkulämmittely Klo 16:00 FC Folk - HK Varasin monarin klo 9 eteenpäin, joten kokoonnutaan aamulla siihen aikaan monarille. Mirva organisoi kioskitoiminnan ja minä tulen kyselemään ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
22

HK Jalkapallo P-99 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Lauantain jalkapallokouluun vois B-junnuista joku (parikin) mennä jeesaamaan Aleksia.. Siellä on pikkusia parhaimmillaan yli 20 ja yksin siitä hommasta ei tule mitään. Voitte vaikka sopia vuoroista keskenänne. Tunti kerran kahdessa viikossa ei ole paha. E-kurssilaiset vois nyt ryhdistäytyä ja näy... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
32

HK08-10 Nimenhuuto.com

joni kirjoitti: Kaikkien kesällä 2019 pelaavien poikien vanhempien on hyvä olla paikalla palaverissa! Keskustelemme mahdollisesta turnausreissusta, joka ensi kesälle on suunnitteilla ainakin -09 ikäluokalle. Nuorempien kohdalla keskustellaan palaverissa onko vielä järkevää lähteä isompaan turnaukseen. Myös muuta... (22 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Sekajoukkue
35

hihhuli Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Pistäkkäähän soitto putki pystyyn ku meiän pojilla on ikävä päästä pelaamaan (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
59