Jalkapall Janakkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Janakkala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, pesäpallo, futsal ja kahvakuulaharjoittelu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Janakkala

Jalkapall - Janakkala

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

Klubi Nimenhuuto.com

Homoonni69

Lauri kirjoitti: Lidli (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
4

JanPa -03 Nimenhuuto.com

Joukkuehengeltään hyvä 2003 vuosikerran fudisporukka Janakkalasta. Joukkueessa on sekä kauemmin, että vasta vähän aikaa jalkapalloa harrastaneita poikia. Uusia pelaajia ja toimihenkilöitä mahtuu aina mukaan.

Jani kirjoitti: Jani ja Markus tulossa Janin isän kyydillä. Jos tarvetta, niin kaks mahtuu mukaan. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
23

JanPa F8 -09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Jos kelit jatkuvat leutoina, niin ensi kuussakin voidaan vielä harjoitella tekonurmella. Joulukuussa meillä ei näköjään ole sitten kuin yksi salivuoro (3.12.), koska joulut ja uudet vuodet sattuvat sunnuntaille. Lisäksi 10. ja 17.12. ei ole sisäharkkoja, koska siellä on silloin P17-poikien pelit.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Janakkala
Pojat
19