Jalkapall Hausjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hausjärvi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Hausjärvi

Jalkapall - Hausjärvi

HausPa T05-03 Nimenhuuto.com

Hausjärven ainoa tyttöjoukkue! Treenataan ja pelaillaan hyvällä tsempillä ja sillä otteella että kaikki viihtyy ja on hauskaa :)

Aino kirjoitti: Ainolla flunssa päällä ja karmea yskä, en uskalla päästää tällä viikolla harkkoihin, kun ensi viikolla pitäisi olla kondiksessa leirillä. Tulee likalle kyllä turhan pitkä futistauko =( Hyvää kesää koko joukkueelle kuitenkin!! Terkuin Anu (PS. Ampparipuku on pian valmistumassa...) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Tytöt
16

HausPa Toimarit Nimenhuuto.com

Hausjärven Palojunioreiden valmentajat ja toimihenkilöt.

Elina kirjoitti: Heippa! Tänään en pääse treeneihin. Aarolla varpaasta kynsi irti niin jättää treenit väliin. Voidaanko jatkossa tulla torstain treeneihin jos ei päästä tiistaina? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Ei asetettu
8

HausPa-P03-04 Nimenhuuto.com

KIISTATTA HAUSJÄRVEN PARAS P03-04 JOUKKUE!

Aaron kirjoitti: Miksi täällä ei ole tulevia tapahtumia? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Pojat
14

HausPa 03-10 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Torstain treenit tällä viikolla peruttu, seuraavan kerran harjoitukset maanantaina 31.7.. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Hausjärvi
Sekajoukkue
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.