Jalkapall Helsinki, lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Helsinki, Lauttasaari

Jalkapall - Helsinki, Lauttasaari

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Moikka! Kiitos turnaustoimikunnalle jo tässä vaiheessa tehdystä työstä. Hyvältä näyttää ja reissusta on varmasti tulossa huikea. Pari tiedotusta: 1) Hiihtolomalla ei siis ole treenejä ja kuplakin on kiinni, joten edes omaehtoisia treenejä ei siellä pysty tekemään. 2) Kuten onkin ollut jo aiemmin ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
42

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Aleksi kirjoitti: Hei, onko Hernesaareen mahdollista mennä pelailemaan nyt joululomalla? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
74

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Laura kirjoitti: Terveisiä seuralta: Hernesaaren halli on välipäivinä auki ilmaista omaharjoittelua varten seuraavasti: ke 27. – pe 29.12 klo 12 – 14 ke 3. – pe 5.1.2018 klo 14 – 16 Kerää porukka ja höntsää/pelaa kavereiden kanssa hyvissä olosuhteissa! Muina aikoina hallissa on leiri, turnauksia tai se on suljett... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
35

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: Huomisen 2008 turnauksen pelit!Pääseekö kukaan mukaan pelaamaan? (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
41