Jalkapall Helsinki, lauttasaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, lauttasaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Helsinki, Lauttasaari

Jalkapall - Helsinki, Lauttasaari

PPJ 2007 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 07 Laru on vuonna 2007 syntyneille pojille tarkoitettu jalkapallojoukkue, joka perustettiin keväällä 2012. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ympäri vuoden. Lisäksi osallistumme pelitapahtumiin ja turnauksiin säännöllisesti. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Lisätietoja joukkueen virallisilta nettisivuilta: http://www.ppj07.fi

Eemeli kirjoitti: Moi. Keltaiset, aktiivisuutta kaivataan! Ilmoituksia Kiitos! T. Mikko (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
73

PPJ 06 Laru Nimenhuuto.com

PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin KOKO nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat on lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Lauttasaari, Ruoholahti, Jätkäsaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

Joukkue etsii pelaajia: PPJ 06 Laru on lauttasaarelaisille vuonna 2006 syntyneille pojille ja tytöill...

Janne kirjoitti: Moi kaikille! Nyt tulee hieman pitkä viesti, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti. Aiheet: 1) Kesän ulkomaan turnaus 2) Peleihin ilmoittautuminen 3) Kuvaus maanantaina 13.11. 4) Yhteinen futisleiri keväällä 2018 5) Vanhempainillan muistio 1) Olin maanantaina tapaamassa Eiran ArosCupen toimik... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Pojat
41

PPJ WEST 2005 Nimenhuuto.com

Noin 40 pojan joukkue, joka on yhdistetty Lauttasaaren ja Ruoholahden PPJ-joukkueista. Hyvä yhteishenki ja urheilullinen meininki. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa. Uusi poikia mahtuu mukaan! Ota yhteyttä: Laura Grönqvist, joukkueenjohtaja 050 5914866, ppjwest05@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Lauttasaaren, Ruoholahden, Jätkäsaaren, Töölön ja keskustan alueella asuvat, ...

Aku kirjoitti: Hei PPJ WEST 05 pelaajat ja vanhemmat! Talvikauden treenivuorot pyörähtävät taas syysloman jälkeen käyntiin. Nimenhuudosta löytyvässä talvikauden infossa jo kerrottiinkin, että talvikauden lokakuun 2017 - maaliskuun 2018 harjoitusmaksu on 75€/kk per pelaaja. Harjoitusmaksulla katetaan kenttävuoro... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari/Ruoholahti
Ei asetettu
40

PPJ Laru tytöt 08-09 Nimenhuuto.com

PPJ tytöt 08–09 perustettiin syksyllä 2014. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden Pyrkällä, Hernesaaren kuplassa ja Etera-hallissa. Harjoituspaikat ovat lähellä ja olosuhteet erinomaiset. Mukana on yli 30 innokasta mimmifutaajaa. Mukaan mahtuu vielä!

Kaisa kirjoitti: PPJ Tehotreenit Pelaaja! Onko sinulla kova halu kehittyä nopeammassa tahdissa, kuin koskaan aiemmin? Jos on, ilmoittaudu mukaan PPJ:n iltapäivisin järjestettäviin tehotreeneihin. PPJ:n tehotreenit järjestetään Hernesaaren hallissa koko talven ajan. Treenit on tarkoitettu pelaajille, jotka haluava... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Lauttasaari
Tytöt
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.