Jalkapall Helsinki, puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki, puistola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Helsinki, Puistola

Jalkapall - Helsinki, Puistola

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Onni kirjoitti: Vahvistakaa tähän peliin in/out hyvissä ajoin. Tarvittaessa pyydetään apua muista ikäluokista ja käytetään sinisten peleissä pelanneita yli sallitun. Sakko perutusta matsista on sen verran korkea että vaikka hävittäisiin valituksen tms vuoksi niin ei haittaa Eero (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
28

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Tapahtumia joukkueella on 2kpl/viikko. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

Tomi kirjoitti: Sori näin pikaisella aikataululla, mutta näyttää että joulujuhlien yms. takia väkeä näyttää tulevan nihkeästi paikalle ( in merkintöjä 0) joten parasta on varmaan perua tämän päivän harjoitukset. -Tomi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
24

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
45

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22