Jalkapall Karkkila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karkkila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futsal, juoksu, sulkapallo, koripallo, sähly, beachvolley, sähläys ja esport.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KJS P04-06 Nimenhuuto.com

Miko kirjoitti: Miko tarvitsee kyydin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila
Ei asetettu
25

KJS Tytöt 01-03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tänään ei ole harjoituksia. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Karkkila
Tytöt
24

KJS Pelinohjaukset Nimenhuuto.com

Täällä on kaikki KJS:n Karkkilassa pelaamat ottelut, joihin tarvitaan pelinohjaaja. Ilmoittaudu ohjaajaksi peleihin, joihin pääsisit. Mikäli olet ilmoittautunut otteluun pelinohjaajaksi ja sairastut viime hetkillä, ilmoita estymisestä puhelimitse joko 0505350276 (Sini Laine) tai 0505266115 (Janne Laine) Kuvat ja materiaalit kansiossa tietoa palkkioista ja muuta lisätietoa!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jere on eilisen rokotuksen jäljiltä kuumeessa, ei pääse pelinohjaajaksi. Pääsiskö joku tilalle? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Karkkila
Ei asetettu
36

FC Pyryharakat-SauPa Nimenhuuto.com

Suvi kirjoitti: Jalkapallon kilpailutoiminta on keskeytetty 13.5.2020 saakka kyseinen päivämäärä mukaan lukien. En poista noita pelejä, ennen kuin selvii toteutuuko ne ollenkaan. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Karkkila
Naiset
25