Jalkapall Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, sulkapallo, innebandy, floorball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Meijän Rekolta hävisi tänään harkoissa maalivahdin hanskat, siniset pääväriltään. Jos jollain tuli matkassa kotiin semmoset ylimääräiset niin täällä kaivataan, kentältä ei löytynyt. 😊 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
13

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: arttu h ehtii ehkä viimosiin peleihin..kumpaan joukkueesen tarvii enemmän.. jos ehditään .. 06 joukkueen 17.10 tai 17.50 ehditään ehkä-- ilmotelkaa tarvetta.. vai säästetäänkö jalkoja juvalle (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
34

KPonsi 10-11 Nimenhuuto.com

Korialla toimiva jalkapallojoukkue, kaikki pelaa säännöillä toimiva joukkue 2 koulutettua valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Harjoitukset 2X viikossa. Korian monitoimitalolla ja toiset Sami Hyypiä Areenan tekonurmella katettu halli. Odallistumme talvella Futsal Intersport peleihin. Jos kiinnostuit. Ota yhteyttä. Sari 050 5115 448

SARI kirjoitti: Hyvää juhannusta Teille, HUOM! nyt kuitenkin pelataan Sarkolassa torstaina!!! Katsokaa otteluajat. Huomiokaa Kimppakyydit ja tulkaa kannustamaan . T. Sari Jojo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
21