Jalkapall Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, sulkapallo, innebandy, floorball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KPonsi 10-11 Nimenhuuto.com

Korialla toimiva jalkapallojoukkue, kaikki pelaa säännöt joidenka pohjalta joukkue toimii. Kaksi(2)koulutettua valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Harjoitukset 2X viikossa. Kesällä Korian urheilukentällä nurmella ja talvikaudella Korian monitoimitalolla ja toiset Myllykoskella tekonurmella katettu halli. Osallistumme talvella Futsal Intersport peleihin. Jos kiinnostuit. Ota yhteyttä. Sari Jojo 050 5115 448

SARI kirjoitti: Matti Kangaskolkka paistaa makkarst tiistaina (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
17

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Meijän Rekolta hävisi tänään harkoissa maalivahdin hanskat, siniset pääväriltään. Jos jollain tuli matkassa kotiin semmoset ylimääräiset niin täällä kaivataan, kentältä ei löytynyt. 😊 (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
13

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: arttu h ehtii ehkä viimosiin peleihin..kumpaan joukkueesen tarvii enemmän.. jos ehditään .. 06 joukkueen 17.10 tai 17.50 ehditään ehkä-- ilmotelkaa tarvetta.. vai säästetäänkö jalkoja juvalle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
34