Jalkapall Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laihia

Jalkapall - Laihia

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Mika kirjoitti: Tämän päivän treeni vaihtuu lenkiksi. Viimeinenkin valmentaja tippui rivistä. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LujaT0607 Nimenhuuto.com

Pelataan T11 Piiirisarjaa

Kari kirjoitti: Wasa Football Cupin otteluohjelma ja tulokset: http://teamplay.mibosoft.se/cup/?overviewgroup&home=wasafootballcup/17&scope=G11-4 (28 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Ville kirjoitti: Ville ei pääse tänään tulemaan peliin. Koska kaatui juuri leikkikentällä sen verran pahasti että kyynärpää on auki. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Pelien kioskit Olen päivittänyt tulevien pelien osalta tehtävät, joten tarkistatteko taasen omat tehtävät, kiitos:) Ja lukekaa ohjeet, grilli noutopaikka on PJ :n luota, katos ja pöytä edelleen kuplassa. Tähän asti kioskit on tuottanut noin 260 eur, ja tästä on jo tuomarimaksut yms. maksut makset... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Harry kirjoitti: Laihian Luja järjestää tapahtumapäivän 12.8 klo 10-14 monnarin ja kuplan alueella. Futiksen puolelta järjestetään höntsämestaruusturnaus ja kuplan puolella perheen pienemmille perhefutista kuplassa non-stoppina, kioski. Joukkueille on jaettu tehtävät ja meidän joukkueella on kioskivuoro klo 12-13... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Ei harjoituksia tänään (vain kaksi pelaajaa olisi päässyt paikalle). (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Hei! Onkohan Annin verkkarit viime viikolla torstaina menny jonkun toisen reppuun, kun ei löydy. Jos on ylimääräiset nro:lla 17 varustetut jollekkin tullu mukaan, niin meillä kaivattaisiin. Kiitti! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
26

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tärkeä tiedotus: Laihian Luja (koko seura) on siirtymässä jopox-tiedotusjärjestelmään. Tämä kattaa eri jaostojen ja joukkueiden omat kotisivut. Joukkueen omilla sivuilla tiedotetaan julkisia uutisia sekä sisäisiä tiedotteita. Sieltä löytyvät kalenteri harjoituksineen, otteluineen jne ja pystytään... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei, Seuraavat pelaajat eivät ole vielä jopox testin mukaan ottaneen jopoxia käyttöön. Aaron, Juho K, Luukas R, Olavi, Onni R, Roope, Viljami V. Käykää kirjautumassa Jopoxiin ja sen jälkeen kuittaus jopox testiin. kaikki tiedottaminen P06 joukkueella ainoastaan jopoxilla kesäkuun alusta alkaen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Huomioikaa: Siirrymme käyttämään ainoastaan jopoxia 31.5., silloin siis nimenhuudon päivittäminen päättyy. Anu-Maria (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.