Jalkapall Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laihia

Jalkapall - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

Pelataan T11 Piiirisarjaa

Venla kirjoitti: Leirillä, mutta yritetään järjestää viim 17 paikalle. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Luukas kirjoitti: Hei! Luukas on ollut Poricupista asti enemmän tai vähemmän kipee. Lääkäri totesi nyt rauhaskuumeen ja ehdoton lepo ja liikkunnan välttäminen, että paranee. Eli ei nyt tällä viikolla osallistu mihinkään futistouhuun. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Mika kirjoitti: Tämän päivän treeni vaihtuu lenkiksi. Viimeinenkin valmentaja tippui rivistä. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, onko tietoa suunnitellun harrastevuoron tarkemmasta ajankohdasta: Olisiko lokakuusta lähtien kuplalla kerran viikossa ja entä viikonpäivä/-päivät sekä kellonaika/-ajat? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
26

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Harry kirjoitti: Laihian Luja järjestää tapahtumapäivän 12.8 klo 10-14 monnarin ja kuplan alueella. Futiksen puolelta järjestetään höntsämestaruusturnaus ja kuplan puolella perheen pienemmille perhefutista kuplassa non-stoppina, kioski. Joukkueille on jaettu tehtävät ja meidän joukkueella on kioskivuoro klo 12-13... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Tärkeä tiedotus: Laihian Luja (koko seura) on siirtymässä jopox-tiedotusjärjestelmään. Tämä kattaa eri jaostojen ja joukkueiden omat kotisivut. Joukkueen omilla sivuilla tiedotetaan julkisia uutisia sekä sisäisiä tiedotteita. Sieltä löytyvät kalenteri harjoituksineen, otteluineen jne ja pystytään... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Hei, Seuraavat pelaajat eivät ole vielä jopox testin mukaan ottaneen jopoxia käyttöön. Aaron, Juho K, Luukas R, Olavi, Onni R, Roope, Viljami V. Käykää kirjautumassa Jopoxiin ja sen jälkeen kuittaus jopox testiin. kaikki tiedottaminen P06 joukkueella ainoastaan jopoxilla kesäkuun alusta alkaen. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32