Jalkapall Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Nivala

Jalkapall - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Marjut kirjoitti: Vanhempien palaveri 26.2.2019 Palaverissa olivat paikalla: Milla Löytynoja, Saara Laurila, Jonna Mämmi, Julia Eränummi, Harri Jurvelin, Joni Toivonen, Jukka Kumara, Jenita Eränummi, Tiina Vähätiitto, Ari Teppo, Virve Närhi, Marjut Laurila, Peltokangas Nanna TU JoJo, Järvenoja Mira TU valmentaja s... (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
18

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Oliver kirjoitti: Hei joukkueenjohto, valmentajat, vanhemmat ja pelaajat! Olen saanut ajatuksen ja jaan sen teille. Meillä oli tyttöjen kans kesällä huippu kokemus olla mukana Helsinki Cupissa, joten aloin tässä miettimään lähdettäiskö kesällä 2019 poikien kans reissuun. Asialla ei ole kiire ja se on vasta idean t... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 minuuttia sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
37

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Alla alustavat joukkueet huomiselle. Mikäli aamulla ilmenee vielä poissaoloja, niin muutokset ovat mahdollisia joukkueiden välillä. Musta joukkue/ Alex 1 Leevi H 5 Lenni 6 Eetu K "C" 9 Jonne R 11 Olavi 19 Veeti L 27 Henri 28 Miko 31 Onni 32 Niilo Punainen joukkue/ Tero ja Antti 7 Iiro 8 Vili 10 L... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
28

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
3

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30