Jalkapall Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, oratoriokuoro, kuoro, sekakuoro ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Ysikaks P12-13 Nimenhuuto.com

Fc Ysikaks P12/13 on keväällä 2020 perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueenjohtaja/valmentaja: Janne Kemppainen Valmentaja: Antti Isomaa Valmentaja: Olli Salo Valmentaja: Sauli Myllylä Valmentaja: Jani Anttila Taloudenhoitaja: Tanja Löytynoja

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
28

FC-92 T11-12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
24

FC92 T09-10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
8

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: Viivi pystyy pelaamaan, mutta ei maalivahtina. Varoo sen verran sinisiä sormiaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
22

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
19

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Tänään ei reenejä! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24