Jalkapall Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, oratoriokuoro, kuoro, sekakuoro ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle suunnitteilla turnaus Ruotsiin, Piteåån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 Virve (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
21

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Kokkola Cup pelataan 16.-19.7.2020 Kokkolassa. Joukkueemme on yötä pelien väliset yöt paikan päällä. Valmennus ja JoJo ovat valvomassa poikia koko turnauksen ajan. Omavastuu pojilta 40€(sis.majoitus,ruoat ja pelit) (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
26

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
27

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: En ole lainkaan varma, onko lukion sali käytettävissä joululoman aikana. Naisten joukkueella sellainen tieto, että sali ei ole käytössä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
31