Jalkapall Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, futsal, salibandy, oratoriokuoro, kuoro, sekakuoro ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Fc Ysikaks P12-13 Nimenhuuto.com

Fc Ysikaks P12/13 on keväällä 2020 perustettu jalkapallojoukkue. Joukkueenjohtaja/valmentaja: Janne Kemppainen Valmentaja: Olli Salo Valmentaja: Heikki Torvikoski Taloudenhoitaja: Tanja Löytynoja

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
21

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Hei, vähitellen aloitellaan jaliskautta. Yhteislenkithän ovat jo pyörineet pari viikkoa ja tällä viikolla alkaa sitten yhteinen fysiikkatreeni Kuntokeskus Strongsilla. Myös perinteinen joukkueen kauden aloituspalaveri tulossa tiistaina 4.2.2020. Kävisittekö jokainen tarkistamassa sekä pelaajan et... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
23

FC-92 T11-12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
23

FC-92 T06-08 Nimenhuuto.com

Viivi kirjoitti: En ole lainkaan varma, onko lukion sali käytettävissä joululoman aikana. Naisten joukkueella sellainen tieto, että sali ei ole käytössä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
20

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei pelaajat ja vanhemmat! Ensi kesälle on suunnitteilla turnausreissu Ruotsiin, Piteån. Käykää ilmoittautumassa mukaan! https://forms.gle/HSmxJUqdaCTEZoFb6 T. Virve (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
20

Fc Ysikaks P09 Nimenhuuto.com

Lenni kirjoitti: Lauantain aikatauluja ja toimintaohjeita: Minä(Alex) ja Tero koutsaamme yhdessä molemmat joukkueet. Kaikkien pelaajien tulee olla klo 8.45 kamppeet päällä meille tarkoitetussa pukukopissa hallilla. Puoli yhdeksän maissa on siis hyvä saapua paikalle. Ohjeistamme molemmat joukkueet ja ensimmäisenä ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
25

FC92 T09-10 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Tytöt
3