Jalkapall Nivala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nivala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, sulkapallo, futsal ja ammuntasimulaattori.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Nivala

Jalkapall - Nivala

FC-92 Nivala tytöt 03-05 Nimenhuuto.com

FC-92 Nivala tytöt 03-05 on jalkapallojoukkue, johon kuuluu 15 pelaajaa. Olemme Viasatin kummijoukkue Helsinki-Cupissa 2018. Joukkue harjoittelee yhdessä neljä kertaa viikossa ja pelasi talvikaudella (2018) Keski-Pohjanmaan piirin P-13 futsal-pelisarjaa. Kesäkaudella pelaamme Keski-Pohjanmaan piirin T-15 (2003) sarjaa. Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Joukkue etsii pelaajia: Tytöt 03-05 hakee joukkueeseensa uusia pelaajia, tule mukaan! Sisäkaudella pe...

Virve kirjoitti: Vko 18 maanantai: sarjapeli K-Pallo tiistai: lepo/omatoiminen palauttava harjoitus esim. vesi, hölkkä, toiminnallinen liikkuvuus Huom! Pyöräilykampanjan aloitus Nivalan Liikuntakeskuksella klo 13 alkaen. keskiviikko:16-17.30 pallotyöskentely, linjassa liikkuminen, pelipaikkakohtaisuus torstai: om... (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Nivala
Tytöt
18

FC-92 P05-06 Nimenhuuto.com

Marjut kirjoitti: Jukka Kumaran välittämää viestiä: "HOX HOX!!! Kentän kolaus kökkä part 1 huomenna torstaina 18:00 alkaen!!! Infotkaapa joukkueitanne tästä niin saadaan paljon porukkaa paikalle. Kaikenlaisia lumenluonti välineitä mukaan. Kenttä on valaistu yhdeksään asti." (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
36

FC92 P10 Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
4

FC-92 Nivala pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Jami kirjoitti: Jami pesisleirillä 2-8.7 Raumalla (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
24

Fc-92 ja HK B-pojat Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Minulla ei ole tapana valittaa turhan päiten asioista enkä tee sitä nytkään, minusta on miellyttävää seistä kentän laidalla ilmaiseksi lumisateessa, vesisateessa, helteessä 6 - 8 tuntia päivässä. Ihan vaan sen takia, että näen poikien tekevän sitä, mitä minä olen pyrkinyt opettamaan heille, PELAA... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Nivala
Pojat
30