Jalkapall Turku, kupittaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku, kupittaa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Turku, Kupittaa

Jalkapall - Turku, Kupittaa

Kupittaa 09 Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Kupittaan alueen vuonna 2009-syntyneiden poikien joukkue. Joukkueeseen otetaan uusia innostuneita pelaajia! Yhteydenotot: vastuuvalmentaja Mauri Paloheimo (s-posti: mailpa@utu.fi) Lisätietoa Turun Nappulaliigasta: http://www.turunnappulaliiga.fi/

Mauri kirjoitti: Lasten Liikunnan ihmemaan valvontavuorot syksyllä 2017: Hei, ohessa lasten liikunnan ihmemaan valvontavuorot syksylle 2017. Lisätietoa valvonnasta löytyy täältä: https://kupittaa09.nimenhuuto.com/messages?filter=subjects Jos et pysty hoitamaan omaa talkoovuoroasi, niin pyri vaihtamaan vuoroa jonk... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Pojat
45

Kupittaa 06-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Miika kirjoitti: Moi, Sinisten sunnuntai pelit alkaako siis 9.30?..ja paikalla ysin pintaan? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Turku, Kupittaa
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.