Jalkapall Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Tiina kirjoitti: Kajo pipotilaus! Kajon jalkapallojaosto hankkii pipoja Kajon painatuksella. Nyt on mahdollisuus tilata trikoopipo treeneihin ja tupsupipo kylmempiin ilmoihin yhteishintaan 20€. Myös vanhemmat voivat tilata piposetin itselleen halutessaan. Pipot one size kokoa. Kuvat pipoista löytyvät nimenhuudon ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
28

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
31

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tony kirjoitti: Kausi 2020, ennakkotietoa Kaudelle 2020 muuttuu moni asia ja tässä lyhyt ennakkotiedote niistä: Neuvottelemme Sudet P08 joukkueen kanssa Yhteisjoukkueen (YJ) perustamisesta seuraavaksi kaudeksi ja myös kaudeksi 2021. Tarkoituksena tässä on taata kaikille pelaajille omantasoista harjoitus- ja peli... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
27

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: EX-RY:n ilmoittautuminen on peruttu, vaikeaa on vetäjän löytyminen ollut. Tähän tämän taru sitten päättyy, 11v se jatkui, nämä sivut poistuvat sitten lähi tulevaisuudessa, samoin naamakirjassa olevat sivut. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19