Jalkapall Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Valkeala

Jalkapall - Valkeala

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Hertta kirjoitti: Hei. Muistutuksena kausimaksut tässä vielä. Kajo 2013 kesäkauden osallistumismaksu on 90 €. Maksu sisältää jaoston maksun, pelipassin, vakuutuksen, Maire-liigan osallistumismaksun sekä peleihin liittyvät kulut. Maksu suoritetaan kahdessa erässä joukkueen tilille: Kajo FI34 5750 4620 0146 65 Eräpä... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
28

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Jarmo kirjoitti: Nämä sivut poistetaan vappuna 2019. Kiitos kuluneista vuosista. Jusan perustama WhatsApp-ryhmä on käytössänne. (24 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
1

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
31

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tony kirjoitti: Muistutus valokuvauksesta ja ennakkoilmoittautumisesta. Ilmoittautukaa IN tai OUT tapahtumaan sen mukaan aiotteko osallistua. Tiedetään sitten tarkemmin, ketkä ovat tulossa. HUOM. Muistakaa myös täyttää s-postilla tullut kuvauslupa siinä tapauksessa, että tulette kuvaukseen. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
28

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moro, alkaa kesä lähestyä, ilmoittautuminen on tammikuussa tehty ja 4 on mukana, pitkään asiaa harkitsin ja tulin siihen tulokseen, olen ainakin kokonaan sivussa tule- van kauden, eli jonkun on otettava vetovastuu ja hoidettava pelit ja myös osanotto maksut, nyt on aika koittanut huilailla hieman... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19