Jalkapall Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Nella kirjoitti: Ismo osallistuu (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
29

Kajo 2013 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon jalkapallojaoston 2013-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue.

Tiina kirjoitti: Tiedote tykkimäkiturnaukseen liittyen: Hei, Kouvolassa järjestetyssä Tykkimäkiturnauksessa on yhdellä osallistuneella pelaajalla todettu positiivinen koronavirustulos. Pelaaja on ollut turnauksessa 30.8. oireeton, mutta mahdollisesti tartuttava. Turnauksen järjestäjä sekä Kymsoten Tartuntatautien... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Sekajoukkue
23

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Tuomas kirjoitti: Hei! Huomenna keskiviikkona 10.6.2020 on historiallinen päivä kouvolalaisessa juniorijalkapalloilussa. Sudet, Kumu JT, MYPA, Valkealan Kajo ja Korian Ponsi allekirjoittavat yhdistymissopimuksen, jolla kaikkien seurojen koko junioritoiminta, pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, turnaukset, pallok... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
37

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: EX-RY:n ilmoittautuminen on peruttu, vaikeaa on vetäjän löytyminen ollut. Tähän tämän taru sitten päättyy, 11v se jatkui, nämä sivut poistuvat sitten lähi tulevaisuudessa, samoin naamakirjassa olevat sivut. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
19