Jalkapall Valkeala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Valkeala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Valkeala

Jalkapall - Valkeala

Kajo 06-07 Pojat Nimenhuuto.com

Olemme 06-07 ikäisten poikien jalkapallojoukkue joka harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa palloliiton Kaakkois- Suomen piirin piirisarjaa Uusia pelaajia ja taustahenkilöitä kaivataan. jalkapallo harrastuksesta ja lisätiedoista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä joukkueenjohtajaan P: 040 8483181 tai janne.laitinen@ppc.inet.fi

Santtu kirjoitti: Santun jalikset on nyt potkittu :) Kiekko vie niin paljon aikaa, että keskitytään siihen. Kiitos kaikille Santun puolesta kesän reeneistä, peleistä, kuskauksista ja kannustuksesta. Voihan se olla, että ensi kesänä taas nähdään :) Kivaa syksyä kaikille ja tsemppiä loppusyksyn peleihin! - Jonna (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Kouvola,Valkeala
Pojat
30

VKajo-P0405 Nimenhuuto.com

Opetellaan jalkapallotaitoja ja pelataan fair play hengessä kovaa mutta rehdisti. Meitä on n. 20 pelaajaa ja mukaan tarvitaan lisää pelaajia. Lisätietoja, joukkueenjohtaja: Lauri Tapola p. 040-836 2966

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaajia ja valmentajia ym. taustahenkilöitä kaivataan. Kiinnostuneet o...

Niilo kirjoitti: tarvii kyydin (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kouvola, Valkeala
Pojat
27

Kajo tytöt 06-07 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 06-07 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa Valkealan Kajon 06/07-tyttöjoukkueeseen. Varsinkin...

Mikko kirjoitti: Tervehdys kaikille! Kausi uhkaa loppua mutta onneksi seuraava on jo ovella. Alla tietoa loppukauden kuvioista ja seuraavan kauden suunnitelmia sen osalta mitä jo tiedetään. Reenejä jatketaan syyskuun osalta suunnitelman mukaan. Lokakuussa reenaamme vielä kahdesti viikossa; keskiviikkoisin klo 180... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Tytöt
38

Kajo edustus Nimenhuuto.com

Nuorista kolleista ja muutamasta hieman kokeneemmasta karjusta koostuva joukkue ei vedä hampaat irvessä ja verenmaku suussa, vaan pitää hauskaa ja kehittyy omilla ehdoillaan. Uudet pelaajat ovat AINA tervetulleita.

Jari kirjoitti: Moi, Valkealan Kajo ry on uusimassa jäsenrekisteriään ja siihen on hankittu uusi jäsenrekisterijärjestelmä jolla ylläpidetään rekisteriä kajon jäsenistä. Kaikkien pelaajien sekä toimihenkilöiden tulee olla Kajon jäsen jotta voi edustaa seuraa. Nyt jokaisen joukkueen pelaajan sekä taustahenkilöide... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Valkeala
Miehet
30

VKAJO-OLDBOYS Nimenhuuto.com

Ikämiesjalkapalloa kerran viikossa. Talvella Utti-hallissa lauantaisin klo16. Vapusta alkaen ulkona (ihan pihalla)?

Jarmo kirjoitti: Taitaa tulla tekonurmi pelit. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
16

KAJO Naiset Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon naisten jalkapallojoukkue.

Helena kirjoitti: Hei! Tässä summat tilaamistanne peliasuista ( sisältää painatusmaksun): Reeta: 134€ Eveliina: 120€ Satu: 70€ Hellu: 55€ Silja: 74€ Raisa: 19€ Tiina: 14€ Henriikka: 93€ Hanna120€ Viveka: 120€ Tilinumero:FI45 5750 4620 0360 98 Saaja: Kajo Naiset Viesti: pelivarusteet+oma nimi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Naiset
21

Valkealan Kajo 2008 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Noa kirjoitti: Noalla kateissa musta pitkähihainen pelipaita. Pelinumero 40. Ettei olisi kadonnut viime su Mairen loppuottelussa.. Onko kukkaan nähnyt? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Valkeala
Pojat
48

FC Hutipotku Valkeala Nimenhuuto.com

Makee mammaporukka sählää ja säätää säbässä ja hutipotkuilussa

Sari kirjoitti: Heippa! Tänään alkaa jäykkien sähly klo 18 laitojen kasauksella valkealatalolla aina perjantaisin. Tervetuloa mukaan innokkaat hutaajat!! Jos kysyttävää niin puh 050 5248717 sari (24 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Valkeala
Naiset
68

kajofutis Nimenhuuto.com

Valkealan Kajon vuonna 2003-2005 syntyneiden tyttöjen futisjoukkue

Ella kirjoitti: Masto cupissa tulleen taklauksen myötä Ellan polven jänteessä on osittainen repeämä. Taukoa vielä ainakin pari viikkoa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
17

Potkupallojoukkue EX-RY Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Niin on kausi 2017 potkittu, pelit parani loppua kohden. Kiitos kuuluu ihan jokaiselle, saatiin homma hoidettua kunnolla. Ehkä jatkamme tulevana vuonna taas samoissa merkeissä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Valkeala
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.