Jalkapall Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ylämylly

Jalkapall - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen Miesten tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen Miehet ottaa vastaan harjoitteluun motivoituneita pelaaj...

Marko kirjoitti: TARKISTAKAA VIELÄ NUMERONNE.!! Jos ei täsmää niin ilmoitus tähän viestiketjuun Nimi Pelinumero Reima Alsio 9 Karri Aspelund 23 Hannu Aspelund 27 Jesse Hyttinen 8 Joonas Jaskari 28 Tomi Kallinen 24 Toni Kukkonen 15 Aleksi Lappalainen 6 Juho Lemmetyinen 4 Aleksi Martikainen 17 Markus Martikainen 16... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
28

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Huilataan rankan reissun jälkeen vähän ja pidetään seuraavat harkat vasta keskiviikkona. Lauantaina 29.7. sitten jo 02-tyttöjen aluesarjaa Mehtimäellä. Pelit ktf/yj-yly 13.00 Yly-LaPa 17.00 (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
32

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Jyvältä viestiä eilen Kovan suosion saanut aamupäivän peliharkka muuttu ensiviikosta jokapäiväiseksi (siis 10,30 alkaen...laajennetaan alkamaan 09-s lähtien...Daniel pitämässä) Taitokisat ovat taas pian (25.8) eli viikosta 31 lähtien (eli elokuun alusta alkaen) extra-harkat jäävät pois ja otetaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
20

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Santtu kirjoitti: Hei,lähetin juuri sähköposteihinne jokaiselle oman laskun peliasuista joissa Eräpäivä 7.7.2017 -Antti 050-5522662 (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
18

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Eino kirjoitti: Laskut kesän varusteista on nyt lähteneet kaikille. Jos laskua ei kuulu tai siinä ilmenee kysyttävää, otathan yhteyttä (ulla.hurskainen@uef.fi tai 050-4071744). Laskujen eräpäivä on 8.8. ja pyydän suorittamaan laskun viimeistään eräpäivän, kiitos! terveisin, Ulla-rahuri (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
44

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Roosa kirjoitti: Tänään ois mahdollisuus kokeilla vaatteita. Pitää palauttaa tänään laatikot! Susanna (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP04 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei! 04-joukkueen omat harkat on perjantai-illalta on peruttu ja tapahtuma poistettu Nimenhuudosta lauantain turnauksen takia. T. Outi (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
38

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Hei! Nyt ois pelivaatteet saapuneet Kuopion Stadiumiin Matkukseen. Eli nyt oisko tietoa onko kellään siellä käyntiä? Mun nimellä saa kamat. (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
25

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Moi, Juoksuharkkoihin tulee nyt pikkuinen tauko futispelien taas alkaessa sekä suunnistustapahtumat ja kertausharjoitus vie itseltä viikonloppupäiviä. Käykää kerran viikkoon omatoimisesti pieni juoksulenkki tekemässä niin jatketaan 16.9 yhteisiä harjoituksia sinne asti kun kelit sallii. -Mika- (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
36

YlyP09 Nimenhuuto.com

Eetu kirjoitti: Hei, huomenna lähtee varustetilaus, siinä mukana Kalle,Joonatan,Anni,Eemeli,Leevi. Jos jollain vielä tarvetta niin tänä iltana sähköpostia annepyykko@gmail.com (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
37

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Hei kaikki Tilatut asut ovat saapuneet. Tulen käymään huomenna kentällä Anu (22 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
29

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Onko 10-11 joukkue pojille vai onko siinä tyttöjä myös? Meidän väki eli Herman ja Anastasia olisi innostuneet nyt tulemaan pelaamaan taas. Vai onko Pallokerho parempi heille kun eivät ole koko talvena olleet mukana? Terveisin Nina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
21

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Jani kirjoitti: Hei. Olemme lomareissulla 25.7-6.8 enkä pääse pitämään tuona aikana harjoituksia. Onko vanhempien joukossa halukkaita pitämään kahden seuraavan viikon aikana harjoituksia vai pidetäänkö taukoa? (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
28

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Hei, huomenna lähtee varustetilaus, siinä mukana Atte, Herman,Anastasia,Verneri, Antto, Petja. Jos vielä jollain tarvetta niin tämän illan aikana sähköpostia annepyykko@gmail.com (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
40

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.