Jalkapall Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ylämylly

Jalkapall - Ylämylly

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn Yllätyksen miehet kaipaa nopeasti joukkueeseen maalivahtia. Jos ole...

Marko kirjoitti: Sadan euron ostoksesta jopa 12 € joukkueelle YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET https://ylamyllynyllatysmiehet.nimenhuuto.com/sponssi 1. Klikkaa verkkokauppaan Käytä tämän sivun linkkejä, kun menet verkkokauppaan. 2. Tee ostoksesi Voit tehdä ostoksesi normaalisti. Sponsorointi on automaattista. 3. Joukkuee... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
36

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Päivi kirjoitti: Moi! Viimeinkin junnut pääsivät ulos pelaamaan ja heti kesäkauden aluksi päivitimme joukkueen sääntöjä vanhempien kanssa. Junnujen kanssa otimme jo varaslähdön ja kävimme säänöt läpi viikko sitten maanantaina. Kiitokset kaikille vanhemmille tämän päivän sääntöpalaverista! Hienoja lisäyksiä ja kom... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
28

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Tämä tulee vielä täältä nimenhuudon kautta. Hallihanke-INFO kaikille: Hallihanketta valmistellaan ahkerasti ja se etenee aikataulussa. Kuokka kaivautuu maahan keväällä ja halli on valmis loppusyksystä. Yksi pienempi mutta tärkeä osa rahoitusta on oma varainhankintamme. Siihen tarvitsemme kaikkien... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
23

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Pieti kirjoitti: Saatan hieman myöhästyä harkoista, jos ei aivan seitsemältä näy niin aloittakaa lämmittelyt omatoimisesti. Luultavasti kerkeän kuitenkin hyvin. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
14

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Annika kirjoitti: Tytöt ehkä tarvitsee kyydin (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
21

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 1 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 17-18 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Tässäpä olisi yhteenveto paidoista ja numeroista. Jos kaikki on ok, ei tarvitse kommentoida enää. Jos haluatte muuttaa/korjata jotakin, laittakaa mieluiten suoraan sähköpostilla (outi.juurikainen@gmail.com) minulle viesti. Paitatilaukset lähtevät meiltä eteenpäin viimeistään ensi viikon tiis... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
23

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 2 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Pienten teknisten paitojen löytäminen olikin vähän haasteellista. Seuran virallisesta paidasta ei löytynyt kokoja, mutta löysimme lopulta sopivan mallin Joen Tukkutiimiltä. Koot ovat 104 tai 116. Tukkutiimiltä arvioitiin, että koko on aika reilu. (Malli tulee olemaan tämä: https://tukkutiimi... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
24

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Mika kirjoitti: Mikalla on mahdollisesti jäänyt tuulitakki Savonlinnan reissulle. Löytyisikö yhteystietoja Savonlinnaan tiedusteluja varten. (25 minuuttia sitten)

Päivitetty 25 minuuttia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
42

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
16

YlyP04 Nimenhuuto.com

Mervi kirjoitti: Hei, tässä hieman varusteasiaa: - Löytyykö keneltäkään ylimääräisiä pelipaitoja tai tietääkö kukaan kenellä olisi ylimääräisenä? Uuden pojat tarvitsisivat pelipaidat. Jos emme löydä uusille käytettyjä, joudumme hankkimaan uudet asut koko joukkueelle. - Onko uusien varusteiden tarvetta? Seurakuvas... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty alle minuutti sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
38

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Huomenna pe 20.4. ja ma 23.4. on mallikappaleet sovitettavissa harjoituksissa. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
22

YlyP09 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tiedoksi kortteliliigan 2018 turnauspäivät ja järjestäjät: to 17.5. Yllätys to 31.5. Jokipojat to 14.6. Jippo ke 27.6. Lehpa to 2.8 Oupa to 16.8 Hertat to 30.8 Yllätys to 13.9 Riverball (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
31

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: Käytetyt nappikset ja säärisuojat ym. kiertoon Lojuuko kaappisi nurkassa pieniä nappiksia tai säärisuojia? Jaliskoululaiset ovat kyselleet kovasti etenkin pieniä kokoja käytettyjä varusteita. Tule myymään omasi jaliskoulun alussa kentälle joko tiistaina tai torstaina, pienimpien ryhmät alkavat kl... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Järjestämme tammikuussa kaksi hallihankkeeseen liittyvää tilaisuutta, joihin seuraväki voi tuoda omaa osaamistaan ja ideoitaan. Toivomme, että jojot välitäisivät tietoa pelaajien perheille sekä mahdollisesti muille hallihankkeesta kiinnostuneille. Kumpaankaan tilaisuuteen osallistuminen ei sido s... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
31

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Inna kirjoitti: Heippa, Innan, Meten ja ellen voi poistaa pallokerhosta. Ovat siirtyneet tyttöjen joukkueeseen pelaamaan. Mukavaa kesää kaikille! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
27

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Sari kirjoitti: Hei, tiedoksi pari asiaa. Seuran puolesta välitän: Lojuuko kaappisi nurkassa pieniä nappiksia tai säärisuojia? Jaliskoululaiset ovat kyselleet kovasti etenkin pieniä kokoja käytettyjä varusteita. Tule myymään omasi jaliskoulun alussa kentälle joko tiistaina tai torstaina, pienimpien ryhmät alkava... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
23

Yllätys pojat -10 ja-11 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen 2010 ja 2011 syntyneiden poikien joukkueen nimenhuuto.

Anne kirjoitti: Tervehdys, 1011-joukkueemme taustatoimijoille: Oletko heilunut kentän lailla Kloppin lailla tai keitellyt kahvia syksyisiin matseihin? Kokoustanut, maksanut laskuja, talkoillut tehtaissa, ajanut bussia? Monenmoisia hommia täytyy urakoida, jotta junnumme saavat harjoitella ja pelata futista! Nyt o... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
45

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17