Jalkapall Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ylämylly

Jalkapall - Ylämylly

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Nina kirjoitti: ⚽ Potkutekniikkaleirin ⚽ ilmoittautuminen on avattu!! Leiri on tarkoitettu tänä vuonna niille pelaajille, jotka ovat syntyneet vuosina 2004-2010. Taitavimmat konkarit saavat leirillä eri opetusta kuin uudemmat leiriläiset, joten jokaiselle on tarjolla sopivan tasoista opetusta. Monet seuramme tai... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
31

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Marko kirjoitti: Yllätys ja Riveri farmisopimukseen https://www.riverball.fi/riveri-ja-yllatys-farmisopimukseen/ (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
35

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Tällä hetkellä tämä näyttää sopivan useimmalle, vaikka harmillisesti kaikki ei pääsekään. Ettehän pääse myöhemminkään illalla paikalle? Tuon aloitusajan kolme heitin hatusta, mutta voisi olla sunnuntaille ihan hyvä aika. Vai onko monella iltapäivällä ohjelmaa? Pesälahdessa palju on mahdollinen, t... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
21

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Maija kirjoitti: POTKUTEKNIIKKALEIRI Potkutekniikkaleirin ilmoittautuminen on avattu kaikille ja myös muista seuroista ollaan innokkaasti tulossa meidän leirille. Laita joukkueesi nimenhuutoon leiristä tietoa, jotta kaikki seuramme halukkaat pelaajat saavat ajoissa tiedon leiristä! Leiri on tarkoitettu tänä vuonn... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
23

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen Perhefutiksen oma sivusto.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
24

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Mistäköhän sen oman palloid:n näkee (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Eino kirjoitti: Muistuksena kolahti sähköpostiin muutamille uusintana maksamattomia laskuja, jotka pyydän hoitamaan viipymättä. Hesa-Cupin majoittujille myös tulossa loppulaskut majoituspaketeista. Jos niistä herää kysyttävää, Arto ja/tai minä vastailemme. terveisin, Ulla (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
34

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Kaisu kirjoitti: Ajankohtaista ja tärkeää asiaa tulevista turnauksista, ilmoittautumisia odotetaan Olemme saaneet osallistua talven mittaan lukuisiin harkkapeleihin ja turnauksiin, joista on kertynyt arvokasta kokemusta ja oppia niin joukkueelle kuin meille kannatusjoukoillekin. Nyt olemme sitten siirtymässä uute... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
27

YlyP09 Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Onko tämä siis 2 päiväinen? (29 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
31

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Maarit kirjoitti: epävarma in (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
35

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei ! Su 4.11 pelataan harkkamatsi Jippo 05:sta vastaan. Matsi on nyt Nimenhuudossa, merkatkaa ketkä pääsee peliin niin nähdään saadaanko riittävästi pelureita, Kaikki mukaan ! ' Jarmo (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
31

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Joona on reissussa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
18

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 7-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Emilia kirjoitti: Perutaan treenit!! Olen Saksassa ja Minttu estynyt. Jatketaan seuraavalla viikolla! + Pallokouluun voi ilmoittautua (14 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
48

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Anne kirjoitti: Heippa, perutaanpas huomiset treenit kun on näin talvinen keli 🌨️❄️☃️. TIISTAINA 16.4 17.30-18.30 jatketaan. HUOM päivä! (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
27