Jalkapall Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo ja beachvolley.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista, Talviaikaan treenit 2krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2019 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai sekä osallistumme ensimmäistä kertaa piiripeleihin. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Atte kirjoitti: Anne ja Jukka IN. 3 kpl lapsia mukana, mahdollisesti jopa 6 kpl. Lapsille ainakin Rinne lippu. Me aikuiset katsotaan opetettavien määrän mukaan Rinne lipun tarve (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
32

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Marko kirjoitti: Nyt pääset kirjautumaan Myclubiin. Se otetaan käyttöön nyt heti. Joten tee kirjautuminen pian. Seuraksi Ylämyllyn Yllätys. Joukkueeksi miehet edustus. Käy täyttämässä kaikki tietosi omiin tietoihin. Alla linkki kirjautumis ohjeeseen. Huom. Joillakin Jipossa pelanneilla saattaa olla vanhat tunnuks... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
30

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Jutta kirjoitti: Tällä hetkellä tämä näyttää sopivan useimmalle, vaikka harmillisesti kaikki ei pääsekään. Ettehän pääse myöhemminkään illalla paikalle? Tuon aloitusajan kolme heitin hatusta, mutta voisi olla sunnuntaille ihan hyvä aika. Vai onko monella iltapäivällä ohjelmaa? Pesälahdessa palju on mahdollinen, t... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
20

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Maija kirjoitti: Yritämme järjestää kyytihommat (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
16

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Mistäköhän sen oman palloid:n näkee (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Hei, Whats app-ryhmän keskustelun perusteella innokkuutta uusien vaatteiden tilaamiseen on jälleen syntynyt. Keskusteluissa on ilmennyt peliasu tai pelipaita, huppari, lämmittelypaita ja harkkapaita. Seuralla on edelleen sopimus Stadiumin kautta ja oheinen linkki ohjaa Ylyn sopimussivulle https:/... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
30

YlyP09 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Kalle on salibandy turnauksessa (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
30

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei ! Su 4.11 pelataan harkkamatsi Jippo 05:sta vastaan. Matsi on nyt Nimenhuudossa, merkatkaa ketkä pääsee peliin niin nähdään saadaanko riittävästi pelureita, Kaikki mukaan ! ' Jarmo (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
22

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Joona on reissussa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
16

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 7-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Emilia kirjoitti: Moikka Nykyisen koronatilanteen takia pallokerho on tauolla toistaiseksi määrittämättömän ajan. Kaikki pallokerhossa mukana olleet pelaajat ovat kuitenkin tervetulleita mukaan joukkuetoimintaan, joka jatkuu jokaisella joukkueella viimeistään kesäkuussa pienin rajoituksin. Näistä rajoituksista inf... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 6 vuotta sitten)

Päivitetty yli 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Emmi kirjoitti: 6 lasta + 2 aikuista 6 kpl lippuja. Itsekin otamme liput riippuen onko miten paljon opetettavia (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
42