Jalkapall Ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, ylämylly, pehmolentopallo, beachvolley ja uppopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ylämylly

Jalkapall - Ylämylly

YlyP10 Nimenhuuto.com

2017 keväällä toimintansa aloittanut joukkueemme koostuu 2010 syntyneistä pojista ja tytöistä. Talviaikaan treenit 1krt/viikko, harkkapelejä pelaillaan myös aika-ajoin. Kesällä 2018 tavoitteena treenata 2krt/viikko ja palata kortteliliigaa jokatoinen torstai. Joukkueemme on pullollaan huipputyyppejä, niin pieniä kuin isojakin, tervetuloa mukaan toimintaan!

Anne kirjoitti: Heippa,vihdoin ja viimein laittoi Stadium viestiä että ovat lähettämässä tilauksessa vääränvärisinä tulleet pelipaidat ja reput postin kuljetettavaksi. Olen todella pahoillani heidän puolestaan että tilaus on näin viivästynyt. Toivotaan että nyt tulee kaikki loput mitä tilattu. Laitan palautetta ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
32

YLÄMYLLYN YLLÄTYS MIEHET Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen tiedotus sivuille. Täältä löydät kaikki harjoituksiin ja otteluihin liittyvät tiedot. Sivujen käyttöönotolla pyrimme helpottamaan ja jämäköittämään tiedottamista.Nyt siis kaikki harjoituksiin ja peli tapahtumiin liittyvät ilmoittautumiset tulee tehdä tämän sivuston kautta. Yhteystiedot: https://www.yly.fi/joukkueet/miesten-joukkue/taustat/

Joukkue etsii pelaajia

Aleksi kirjoitti: Voiko joukkueen ulkopuolisia osallistua talkootyöhön? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Miehet
41

Yllätys 04-tytöt Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen vanhin tyttöjoukkue. Joukkueessa harjoittelee vuosina 2004-2005 syntyneitä tyttöjä.

Joukkue etsii pelaajia: Ylämyllyn yllätyksen tyttöjoukkue, jossa harjoittelee tällä hetkellä vuosien ...

Ari kirjoitti: Mäkirannat on tuon syyskuun viikon reissussa, mutta ollaan hengessä muokana ja osallistutaan etukäteen puolukan keruuseen tai/ja hankitaan sellaisia ostoksia, jotka voi ostaa hyvissä ajoin. Ollaan siis poissa ti-la leipäpäiväviikolla. t. Minna-Liisa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Tytöt
22

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: Jyvän viesti: Taitokisat ovat 31.8.,eli ensi viikolla aloitetaan "kolmen viikon rypistys" taitorata/pelinopeusharjoittelussa! Siis ensi viikolla aloitetaan ja elokuun lopppuun asti (alkaen 14.8) ti,ke,to,pe taitorataharkat 15.30-16.55. (12 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
22

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 2 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 18-19 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Outi kirjoitti: Hei! Keskikesä hurahti ohi vauhdilla, ja tulevan viikon keskiviikkona 1. elokuuta tapaamme jälleen perhefutiksen merkeissä. Toivottavasti säät pysyvät sopivasti lämpimänä myös syksyn saapuessa. Edessä on meillä kahdeksan kertaa joka keskiviikko aina 19. syyskuuta asti. Harkat pidetään entiseen ta... (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
24

Ylämyllyn Yllätys Perhefutis 1 Nimenhuuto.com

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Tämä on Ylämyllyn Yllätyksen keskiviikkoisin klo 17-18 kokoontuvan Perhefutiksen "joukkuesivu".

Olavi kirjoitti: Emme tänään välttämättä pääse, mutta jos ensi viikolla uudestaan :) (18 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Sekajoukkue
22

Ylämyllyn Yllätys Pojat 03 Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätys käynnisti lukuisista kyselyistä johtuen tämän pojat 03 harjoitusryhmän joulukuussa 2015. Toivotaan että jengiä saadaan yhä vaan lisää!!

Lauri kirjoitti: Mistäköhän sen oman palloid:n näkee (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Liperin Ylämylly
Pojat
11

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

Yllätys P06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: https://yly-fi.directo.fi/joukkueet/2006-pojat/

Kasperi kirjoitti: Myös Rasmus voi lähteä (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
35

Yllätys -05-06 tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Moi! Joukkueeseen sopii lisää pelaajia. Tytöt -05 ja -06 rohkeasti mukaan kok...

Teijo kirjoitti: Seuran kauden päätös kaikille pelaajille perheineen järjestetään jälleen kentällä. Ajankohta on syksyinen, maanantai 2.10. klo 17. Alussa on aikaa temmeltää toimintapisteillä, palkintoja jaellaan puoli kuudesta alkaen. Kaikille leikkimaailman futareille on luvassa mitalit, samoin kaikille taitoki... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
15

YlyP09 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Pelit alkaa klo 10.00 Suonenjoen keskuskentällä PK-37/valkoinen - Yly/sininen, klo 10.00 Yly/valkoinen - WJK, klo 11.00 Yly/valkoinen - PK-37/sininen, klo 13.00 Yly/sininen - ToU, klo 13.00 (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Pojat
27

Yllätys -07 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Tullaan ukon kanssa harkkojen alkuun, poistutaan n. puolen tunnin jälkeen kaupungin suuntaan kaverisynttäreile. -tapsa- (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Ei asetettu
26

Ylämyllyn Yllätys Pojat05 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: HUOM AJAN MUUTOS! Harjoitukset ovat klo 17-18.30 taitoharkkojen jälkeen. Sama muutos koskee myös pe 24.8. harjoituksia. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Ylämylly, Liperi
Ei asetettu
19

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tämän päivän harkat perutaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi ! t Jarmo (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
34

Yly Naisten kuntojalkapallo Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Lähetän lähipäivinä sähköposteihinne toimintamaksun 2/2 tälle vuodelle. Saadaan sitten ajoissa seuramaksu maksettua. Nimenhuudossa on 36 nimeä, hienoa miten iso poppoo meitä on!! Niina Tanskasen nimi on kaksi kertaa, mutta teitä on varmaan vain yksi? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Naiset
36

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Minttu kirjoitti: Tänään siis harkat klo 18 kentällä olevan jalkapalloleirin takia! (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
41

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Ylämyllyn Yllätys pienet tytöt Nimenhuuto.com

Tähän joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki pienet palloilijatytöt.

Anne kirjoitti: Heippa,vihdoin ja viimein laittoi Stadium viestiä että ovat lähettämässä tilauksessa vääränvärisinä tulleet pelipaidat ja reput postin kuljetettavaksi. Olen todella pahoillani heidän puolestaan että tilaus on näin viivästynyt. Toivotaan että nyt tulee kaikki loput mitä tilattu. Seuraavaksi vien v... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Ylämylly
Tytöt
20