Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility, kahvakuula ja kuntonyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AskU Sudet Nimenhuuto.com

AskU sudet 12-13 -jalkapallojoukkue aloitti toimintansa keväällä 2019. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2012-2013 syntyneet pelaajat ja koska joukkue pyörii vanhempien voimalla, niin aktiiviset vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan myös! Treenaamme 2-3 kertaa viikossa ja osallistumme sarjoihin talvella ja kesällä. Lisäksi osallistumme myös turnauksiin.

Samuli kirjoitti: Pelivaate asiaa!! Uudet pelivaatteet ovat saapuneet. Maksa ensin susien tilille FI67 5013 0020 0575 96 pelivaatteet ja sitten saat hakea ne minulta😊 E.Tolonen 37,46€ A.Tolonen 63,72 Vellonen 58,82€ Kirjosalo 75,72€ Niemelä 83,78€ Halla 57,56 Mäkelä 110,42€ Lindgren 42,96€ Andergård 31,46€ Seppälä... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
41

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE !!!!!! KUN TILANNE HELPOTTUU JÄRJESTÄMME PUUTTUVAT PÄÄTTÄJÄISET (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
28

AskU Pantterit Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden junnujoukkue Pantterit on tarkoitettu 2014-16 -syntyneille tytöille ja pojille.

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
47

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun.

Sari kirjoitti: Tervehdys kaikille! Peliasu asiaa!! Askun on vaihtanut Jakon peliasuihin. Olen tekemässä peliasutilauksen mahdollisimman pian. Tuon viikonlopun treeneihin kokeiltavaksi vaatteita niille jotka tarvitsevat uudet. Jos et pääse treeneihin ja haluat uuden peliasun ole yhteydessä minuun. Nyt on myös ma... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
35

AskU Tuomarit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
3