Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja agility.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Askola

Jalkapallo - Askola

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Pelaajia on mukana aloittelijoista pitempään harrastaneisiin. Joukkue osallistuu P12 piirisarjaan III-tasolla (06-07-syntyneet) ja Opelligaan P11 sarjaan (07-08-syntyneet). Lisäksi osallistutaan erilaisilla kokoonpanoilla lähialueen turnauksiin ja tapahtumiin. Kevät/kesäkausi ulkona 2018 on alkanut. Harjoitukset näkyvät nimenhuudossa. Valmentajina toimivat Jarno Alanko, Antti Hytönen ja Erja Alanko 0407066900

Jenna kirjoitti: Moi kaikki! Syyskausi on pyörähtänyt käyntiin ja kotipeleihin tarvitaan taas apuja kahvilan pitämiseen. Kahvila toimii kuten kevätkaudella vapaaehtoisvoimin, keräten kullekin joukkueelle varoja esim. turnausmaksuihin, päättäjäisiin, uusiin palloihin yms. Alla listattuna kaikki AskUn futisjoukkuei... (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
41

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Riia kirjoitti: Monelta pitää olla kentällä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
31

AskU jalkapallokerho Nimenhuuto.com

AskUn jalkapallokerho ⚽ 2011 - 2012 syntyneille innokkaille futaajille Monninkylän kentällä torstaisin klo: 17 - 17.45. Kerhossa leikitään & pelataan, tutustuen jalkapalloon joukkuelajina. Kerho kokoontuu seuraavasti: 16.8, 23.8, 30.8, 6.9, 13.9, 20.9 & 27.9. Vetäjinä tyttöjä AskUn tyttöjoukkueesta. Kerhotoiminta ei sisällä ryhmävakuutusta.

Tilda kirjoitti: Hei. Valitettavasti Tilda ei halua jatkaa jalkapalloa... Ehkä ensivuonna sitten. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
28

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. Harjoitukset sunnuntaisin Askolan yläkoululla kello 16-17.00

Valtteri kirjoitti: Valtteri ja Miro on edelleen flunssassa joten eivät tule peliin. (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
41

AskU tytöt Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden tyttöjoukkue on tarkoitettu 2004-syntyneille & ja nuoremmille (-2007) tytöille. Joukkue pelaa T13 piirisarjaa kolmostasolla, suurin osa tytöistä on 05-syntyneitä. Valmentajana Petri Fomin, apuvalmentajana Erja Alanko, p.040-7066900.

Jenna kirjoitti: Moi kaikki! Olemme tekemässä yhteistilausta AsKu sporttipipoista. Kyseessä on musta unisex trikoopipo AsKun logolla, pipon hinta on 10€/kpl. Halutessasi voit tilata pipoon myös numeropainatuksen, tällöin pipon hinta on 14€/kpl. Maksu kerätään pipojen toimituksen yhteydessä. Pipojen arvioitu toimi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
19