Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: agility ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Askola

Jalkapallo - Askola

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Yhteiset harjoitukset pidetään Askolan yläkoulun salissa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17-18 sekä fysiikkatreenit su 18-18:45. Tytöt harjoittelevat myös erikseen vanhempien tyttöjen kanssa keskiviikkoisin klo 18-19:30 Monninkylän Amiston salissa. Siirrymme ulos keväällä, paikkana Monninkylän tekonurmi ja nurmikenttä (Urheilutie).

Matias kirjoitti: Hyvä kotiväki! AskU Ilveksen tavoitteena ja ideologiana on kehittää lasten jalkapallotaitoja ja antaa heille oikeita toimintamalleja jalkapallossa, ryhmässä toimimisessa sekä toivottavasti myös elämässä yleensä. Tähänastinen kehitys em. asioissa on ollut huomattavaa. Tavoitteena on myös antaa mah... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
37

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: Kiitoksia kaikille muistamisesta päättäjäistilaisuudessa. Anssi ja James (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Ei asetettu
41

AskU tytöt Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden tyttöjoukkue aloitti treenaamisen yhdessä kesällä 2016 osallistuen mm. Opel-liigan lopputurnaukseen T05-sarjassa. Joukkue on tarkoitettu 2003-syntyneille & ja nuoremmille (-2007) tytöille. Harjoitukset pidetään Monninkylän Amistolla keskiviikkoisin klo 18:00-19.30. Fysiikkatreenit ovat sunnuntaisin klo 18:00-18:45 Askolan koulun liikuntasalissa. Valmentajana Petri Fomin, apuvalmentajana Erja Alanko, p.040-7066900.

Elli kirjoitti: Pääsisikö Elli jonkun kyydissä Ilveksen treeneistä monninkylään? (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
31

AskU Leijonat 09-11 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. AskU Leijonat (09-11 -syntyneet) treenaavat sunnuntaisin klo 16-17 Askolan yläkoululla. Mukaan mukava vaatetus, säärisuojat, sisäpelikengät ja juomapullo. Keväällä siirryttäessä ulos suositellaan nappiksia.

lauri kirjoitti: Sain jakolta paita tarjouksen paita 14 euroa ja shortsit 10€. Koot menevät jakolla seuraavasti 128 140 152. Erja tilas niiden joukkuueelle 140 ja 150 senttisiä paitoja viime vuonna. (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.