Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility, salibandy, kahvakuula ja kuntonyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: Moro Oli puhetta treeneistä 15.12. Valitettavasti Areenalla ei ole tilaa ko päivänä. Katsotaan seuraavalla viikolla. Mutta niin kuin Espoossa sanoin, niin kaikkihan voivat tulla samana iltana kirkkoon kuuntelemaan kauneimpia joululauluja. Itse ainakin menen. Ps Hienot pelit pelasitte futsalissa v... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
29

AskU Sudet Nimenhuuto.com

AskU sudet 11-13 -jalkapallojoukkue aloittaa toimintansa keväällä 2019. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2011-2013 syntyneet pelaajat ja koska joukkue pyörii vanhempien voimalla, niin aktiiviset vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan myös!

Katja kirjoitti: Hei, Vuosi lähenee loppua ja pian on aika jäädä juhlistamaan joulua ja vuoden vaihtumista. Vuoden viimeiset harjoitukset Kokonniemen kentällä nyt lauantaina klo 11, osalla Talvisarjan peli Tuusulassa (joukkuejako löytyy nimenhuudosta). Lauantaina 21.12 vielä 2013-2014 syntyneiden talvisarjan peli... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
48

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka.

Erja kirjoitti: Kahvio Erjalla (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
34

AskU-HAlku YJ Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden ja Halkian Alkun yhdistelmäjoukkue T15.

Jenna kirjoitti: Tervetuloa kannustamaan kaikkia joukkueita kotipeleihin ja nauttimaan buffetin antimista. Tässä kevätkauden kotiottelut kaikkien joukkueiden osalta: (Kolme ensimmäistä kotiottelua eli 25.4, 26.4 ja 9.5 pelataan Pornaisten tekonurmella) ke 25.4.2018 Asku tytöt PuiU/punainen klo 18 To 26.4.2018 Ask... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
32

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. Harjoitukset sunnuntaisin Askolan yläkoululla kello 16-17.00

Miro kirjoitti: Miro ja Valtteri on hieman flunssassa joten jää harkat väliin. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
37