Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, agility, salibandy, kahvakuula ja kuntonyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Pelaajia on mukana aloittelijoista pitempään harrastaneisiin. Joukkue osallistuu P12 piirisarjaan III-tasolla (06-07-syntyneet) ja Opelligaan P11 sarjaan (07-08-syntyneet). Lisäksi osallistutaan erilaisilla kokoonpanoilla lähialueen turnauksiin ja tapahtumiin. Harjoitukset näkyvät nimenhuudossa. Valmentajina toimivat Jarno Alanko, Antti Hytönen ja Erja Alanko 0407066900

Veeti kirjoitti: Hei! Nuo 3 peliä,ilmoittautuminen oli jo mennyt ,kun tulivat nimenhuutoon.Ei voi ilmoittautua.??? (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
38

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Eerika kirjoitti: Alangoilla pelit (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
27

AskU Sudet Nimenhuuto.com

AskU sudet 11-13 -jalkapallojoukkue aloittaa toimintansa keväällä 2019. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki 2011-2013 syntyneet pelaajat ja koska joukkue pyörii vanhempien voimalla, niin aktiiviset vanhemmat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan myös!

Katja kirjoitti: Hei, Syyskausi on startannut taas jalkapallon merkeissä käyntiin. Harjoituksia on luvassa kaksi kertaa viikossa keskiviikkona ja sunnuntaina klo 17-18. Nurmella pelataan niin kauan kuin säät sallii, jonka jälkeen siirrytään sisätiloihin. Jos sää on huono niin harkat voidaan siirtää sisälle, joten... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
49

AskU Leijonat 09-10 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. Harjoitukset sunnuntaisin Askolan yläkoululla kello 16-17.00

Lauri kirjoitti: Nyt ilmoittautumaan korttelifudikseen. Uudet sekä vanhat pelaajat. Me ollaan mukana kahdella joukkueella. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
38

AskU-HAlku YJ Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden ja Halkian Alkun yhdistelmäjoukkue T15.

Jenna kirjoitti: Tervetuloa kannustamaan kaikkia joukkueita kotipeleihin ja nauttimaan buffetin antimista. Tässä kevätkauden kotiottelut kaikkien joukkueiden osalta: (Kolme ensimmäistä kotiottelua eli 25.4, 26.4 ja 9.5 pelataan Pornaisten tekonurmella) ke 25.4.2018 Asku tytöt PuiU/punainen klo 18 To 26.4.2018 Ask... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
35