Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kahvakuula, agility ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Askola

Jalkapallo - Askola

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Anssi kirjoitti: Moi. Kiitos kaikille vanhemmille ja pelaajille jotka osallistuitte varainhankintaan Askolan Salen inventaariossa sekä Areenan kahviossa 8.1. Nyt oli molemmissa tapahtumissa hyvin osallistujia. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Ei asetettu
41

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Harjoitukset siirtyvät ulos 17.4.2016 alkaen, paikkana Monninkylän tekonurmi ja nurmikenttä (Urheilutie). Treenit TORSTAISIN klo 17-18 SUNNUNTAISIN klo 14-15

Jarno kirjoitti: Hyvää vuotta 2017 kaikille.Tänään potkaistiin kausi 2017 räväkästi käyntiin. Paikalla oli peräti 27 pallon perässä kirmaavaa nuorta. TODELLA HIENOA. Hieman infoa tulevasta: Harjoituksiin mukaan juomapullo, sisälenkkarit sekä reipasta urheilumieltä. Harjoituksiin tullaan sillä mentaliteetillä, ett... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
39

AskU Leijonat Nimenhuuto.com

Topi kirjoitti: Moikka! En pääse enää kirjautumaan Alkun sivuille eli ovat todennäköisesti huomanneet ettei Topia ole treeneissä näkynyt. En tiedä lukeeko kukaan tätäkään viestiä enää, mutta jonnekin halusin ilmottaa, että Topi ei ole aikeissa jatkaa tämän joukkueen parissa :( Mukavaa kesää kaikille! Topi, Sani (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Askola
Ei asetettu
19

AskU Pikku Ilvekset Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun Monninkylän kentällä. Pikku-Ilvekset (09-10 -syntyneet) treenaavat torstaisin klo 17-18 & sunnuntaisin klo 14-15. Mini-Ilvekset (11-13 -syntyneet) treenaavat sunnuntaisin klo 15:00-15:45. Mukaan mukava vaatetus, säärisuojat, nappikset ja juomapullo.

lauri kirjoitti: Tämän päivän harjoituksiin osallistuvat lapset äänestivät joukkueen uudeksi nimeksi Asku Leijonat! (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.