Jalkapallo Askola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Askola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja agility.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Askola

Jalkapallo - Askola

AskU Ilves Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijoiden AskU Ilves on 2006-2008 -syntyneitten tyttöjen ja poikien jalkapalloiluporukka. Kesäkausi 2017 on päättynyt. Kiitos kaikille pelaajille ja huoltajille! Aloitamme uuden kauden 2018 tammikuussa Askolan yläkoulussa pidettävillä salivuoroilla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 17-18.

Heta kirjoitti: Heippa! Hetalla jää jalkapallo nyt ainakin toistaiseksi, kun siirtyy tanssin pariin useamman kerran viikossa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
40

Askolan Urheilijat Haka Nimenhuuto.com

ASKOLAN KOVIN FUTISPORUKKA IKÄRYHMÄSSÄÄN. HARJOITTELEE SEKAVASTI MUTTA PELAA LOISTAVASTI !!!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Uusia pelaaja mahtuu 04 - 05 syntyneiden joukkueisiin

Eemil kirjoitti: Meillä Eemilin suhteen kyytiongelma pelien suhteen la (ja su) kun olemme molemmat aikuiset kiinni vklna niin ettei päästä kyydittämään. Onkohan kaikki autot jo täynnä? (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Askola
Ei asetettu
34

AskU Leijonat 09-11 Nimenhuuto.com

Askolan Urheilijat tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloiluun. AskU Leijonat (09-11 -syntyneet) treenaavat keskiviikkoisin klo 18-19 Monninkylän tekonurmella ennen siirtymistä nurmelle. Mukaan mukava vaatetus, säärisuojat, nappikset tai lenkkarit ja juomapullo.

Lauri kirjoitti: Ilmoitin meidät Jymy cupiin 2 joukkueella. Varasin ruokalippuja 35 henkilölle molemmille päiville nehän kuului hintaan. Kaikki jotka ovat ilmoittautuneet tähän päivään mennessä mahtuu Annin majoitukseen. Pihalle mahtuu kaksi asunto autoa/vaunua. (24 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Askola
Sekajoukkue
40

AskU tytöt Nimenhuuto.com

Askolan Urheiljoiden tyttöjoukkue on tarkoitettu 2003-syntyneille & ja nuoremmille (-2007) tytöille. Valmentajana Petri Fomin, apuvalmentajana Erja Alanko, p.040-7066900.

Erja kirjoitti: Moi! Niin vähän oli ilmoittautuneita, että perutaan harkkapeli sunnuntailta 21.5. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Askola
Tytöt
22