Jalkapall Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Forssa

Jalkapall - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Minna kirjoitti: Lukeekohan näitä kukaan? En harrasta facebookia, mutta olisi kiva tietää, onko harkkoja vai ei. Onko jotain whatsappia tai jotain? Tai saisiko tänne tietoa? Tai näenkö ilman tunnuksia facebookista? En edes löytänyt profiilia... Melko säälittävää... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
41

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Tomi kirjoitti: Eikö tähän peliin nyt ketään muita ole tulossa? Koittakaa nyt ehtiä :) (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Viikon päästä on ykkösen peli Janakkalassa, eli ilmottautukaa mahdollisimman pian! Osa varmaan vielä lomailee, mutta toivottavasti saadaan porukka kasaan! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
39

FJK07 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Siellä lepää taimet siistissä rivissä. Kädet ja jalat hellinä, mutta kannatti. Kiitos kaikille talkoolaisille. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
38

FJK B Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Pato/ JanPa YJ2 luopui 21.4.2017 sarjapaikastaan. Kotipeli 2.6.2017 on peruttu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
24

FJK09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Terve, Kesätaukoa vielä tämä viikko, ensi viikolla jatketaan treenejä. Treenit tuttuun tapaan tiistai - torstai - lauantai. Laitettu treenit syyskuun loppuun (ti - to) ja elokuun loppuun (la). Katsotaan miten kauan saadaan nurmella olla ja missä kohtaa ja millä treeniajoilla muutetaan kenulle. Jo... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
38

FJK08 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Ennakkotietona, että joukkue on ilmoittautunut Käpylän talviliigan, kilpasarjaan. Talviliigan peliaikataulu tulee myöhemmin, mutta alkaa ilmeisesti lokakuussa. Pelit pelataan 8 vs.8 kokoonpanoilla, joten pelaajia tarvitaan mukaan vähintään 12. Ilmoittautumiset tähän otetaan elokuussa ja talviliig... (24 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
41

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
28

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
29

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Leevi kirjoitti: Moi, Kivasti oli porukkaa ilmoittautunut Holjien markkinoiden telttojen pystytystalkoisiin ja pihajuhlien järjestämiseen Korkeavahan alueella. Tarkoitus olisi, että jokaisen perheen vanhempi osallistuu yhteen näistä tapahtumista. Osa oli jo itse vuoronsa valinnut, tässä vielä vuorot loppujen pela... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
58

FJK10-11 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: 6.5 Loiskeen turnauksessa Lempäälässä olleet! Kipinkapin maksamaan turnausmaksu 13€ joukkueen tilille. Maksu on tullut vasta viideltä pelaajalta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.