Jalkapall Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Forssa

Jalkapall - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

jenna kirjoitti: Oon kuumeessa. En pääsekkä (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
46

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Teemu kirjoitti: SYYSLOMAVIIKOLLA EI OLE TREENEJÄ ! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
34

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Taru kirjoitti: Hei, FJK:n sivuille on lisätty muutamia kuvia 28.10. olleesta FJK:n päätöstilaisuudesta. Käykäähän katsomassa näkyykö vaikka tuttuja :) https://fjk.fi/toiminta/kuvagalleria.html# Taru (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
39

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
27

FJK09 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Joukkuekuvat saapuneet! Jaetaan keskiviikkona, mutta muistakaa maksaa sitä ennen. Joukkuekuvat muokattu 10 € / muokkaamaton 6 € Kaverikuvat muokattu 8 € / muokkaamaton 4 € (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
41

FJK07 Nimenhuuto.com

Tarmo kirjoitti: Tarmo kerää motivaatiota ja käy harkoissa fiilispohjalta tämän loppukauden -K- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
37

FJK08 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Äänestä vuoden 2017 Fair Play -pelaajaa 27.10. klo 15 mennessä: https://goo.gl/forms/BG4Eo4ZTGYi2nscr2 (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
37

FJK B Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Morjens kaikille. B -junioreiden treenit on käynnissä ti, to ja pe klo 19.30 kenulla. Sinne saa mennä mukaan kaikki halukkaat pelimiehet, vaikka ei enää B -junnu olisikaan. Eerikkilästä varatut vuorot joulukuu - helmikuu tulevat kohta nähtäville. On myös aloitettu keskustelu A -juniorijoukkueen p... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
25

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
28

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Riku kirjoitti: Moi, Tuleeko ensi viikon (13.11 alkaen) Auramaan vuoroista viestiä vai kuinka toimitaan? t. Tuija (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
54

FJK10 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Huomisesta 26.10. alkaen torstain klo 18-19 kenu-vuoro on peruttu. Jatketaan harjoittelua kenulla tiistaisin klo 17-18 niin kauan kuin sää sallii. Tämän lisäksi 5.11. alkaen otetaan käyttöön lyseon salin harkkavuoro. Eerikkilän aikatauluihin palaan myöhemmin. Satu (24 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.