Jalkapall Forssa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Forssa ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, joukkuevoimistelu, vesipelastus, tennis, multisport ja rullakiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Forssa

Jalkapall - Forssa

FJK - Naisten kuntofutis Nimenhuuto.com

Naisille oma kuntofutisryhmä kokoontuu Ke klo 19.30 - 20.30 Sortohaan kenttä Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla omaksi ilokseen. Ryhmässä ei ole kilpailullisia tavoitteita. Varusteiksi ulkoiluvälineet ja reipas, iloinen mieli. Olet tervetullut mukaan! Lisätietoja: Anni-Elina Virén p. 040 966 3416 tai annielina.viren@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Naisten kuntofutikseen ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat palloilla om...

Krista kirjoitti: Pelataanko sulkkista? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
47

FJK 05 Nimenhuuto.com

Liikuntaa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Tony kirjoitti: Moikka! Pystyykö joku ottaan Tonyn matkanvarrelta kyytiin? Ollaan itse töissä vielä tuohon aikaan. T. Heli (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
32

FJK 04-pojat Nimenhuuto.com

Mohamed kirjoitti: Onko meillä tänään koulutusta? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
39

FJK08 Nimenhuuto.com

Humam kirjoitti: Hei! Humam tarvitsee kyytia huomenna kiitos . (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
37

FJK naiset edustusjoukkue Nimenhuuto.com

Milla kirjoitti: Moi, mahtuisiko Milla jonkun kyytiin? Millan äitikin lähtisi mielellään mukaan. Terveisin, Sari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Tytöt
25

FJK07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi, Tänään 28.12.kaikille seutukunnan perheille yleisöluistelu klo 12-16. Forssan Jäähallissa. Luistelun tarjoaa Blackbelt IT Oy. http://www.blackbelt.fi/201751-rauhallista-joulua-ja-onnellista-uutta-vuotta-2018.html (25 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Ei asetettu
37

FJK09 Nimenhuuto.com

Mira kirjoitti: Lauantaina 27.1 .2018 FJK-10 järjestää yhteistyössä Linnateatterin kanssa Tatu & Patu näytelmän. Näytelmä alkaa klo15 Forssan ammatti-instituutin A-rakennuksen salissa. ( Saksankatu 27). Liput tilaisuuteen maksavat 12€/ kpl ja ne myydään ennakkoon Parturi-kampaamo M.E:ssä, puistolinnassa. Tilaisu... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
41

FJK A Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Morjens kaikille. B -junioreiden treenit on käynnissä ti, to ja pe klo 19.30 kenulla. Sinne saa mennä mukaan kaikki halukkaat pelimiehet, vaikka ei enää B -junnu olisikaan. Eerikkilästä varatut vuorot joulukuu - helmikuu tulevat kohta nähtäville. On myös aloitettu keskustelu A -juniorijoukkueen p... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
26

fjknaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, tänään ei ole treenejä,,koska Mika töissä ja minulla on taitokoulupalaveri. Torstaina jatketaan. Mika (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Naiset
28

FJK -03 pojat Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve! Mun on työhommat nyt semmosella mallilla ja pelaan Somerolla kauden lopun jalkapalloa sekä käyn vähän kauempana futsal treeneissä samalla. Niin meikäläisellä menee kaikki aika näihin hommiin kun saan suoraan töistä lähteä omiin treeneihin tai peleihin. Jahka saan tuon futsal kuvion selväks... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
35

FJK 05-Pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
12

FJK06 Nimenhuuto.com

FJK06 joukkeessa pelaamme tasojoukkueilla, joten kaikille löytyy oman tasonsa mukaista toimintaa. Joukkueemme harjoitelee kesät-talvet kolme kertaa viikossa 40 viikkoa vuodessa. Harjoitusaikataulun löydät http://fjk06.nimenhuuto.com/calendar/monthly

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki uudet pelaajat, jotka ovat syntyneet vuonna 2006, ovat tervetulleita t...

Tero kirjoitti: Moi ! olen kuullut että joillekkin pojille maksetaan tehdyistä maaleista...ei sitten enään tehdä näin se murtaa joukkuepelaamisen...silloin poika vain yrittää tehdä maalin että saa rahaa...jos haluatte maksaa pojallenne niin maksakaa silloin kun pelaa hyvin ja pelaa joukkueelle...olen yrittänyt o... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Forssa
Pojat
55

FJK10 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tiedoksi, yo-kirjoitusta vuoksi lyseon sali ei ole käytössä 11.2. sekä 9.3.-26.3. Olen päivittänyt nämä peruutukset nimenhuutoon. Selvittelemme parhaillaan vaihtoehtoisia saleja Forssasta ja lähikunnista, päivitän tilanteen nimenhuutoon kun varaukset vahvistuvat. Sarjoihin ilmoittautuminen on myö... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Forssa
Sekajoukkue
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.