Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Marko kirjoitti: Paikalla 18.15, sinisellä. Viimeinen sarjapeli kaudelle 2019, toivottavasti kannustusjoukot tuovat 12. pelaajan kentälle😁 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
31

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Heippa, nyt olisi siis aika kerätä talvikauden maksu. Maksu talvikaudelta on 100€. Talviliigan maksut ovat luultua pienemmät ja mukana talvikaudella on enemmän poikia kuin mitä alkuun näytti, joten saatiin maksua alemmaksi. Maksun voi maksaa joukkueen tilille FI56 5078 0820 1834 29 Viitenumero on... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
33

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Rasmus kirjoitti: Tarviin kyydin (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
48

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
22