Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Juuso kirjoitti: Saara pääsee paikalle ja voi leipoa. Noora voi tulla auttamaan, jos tarve. (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
31

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Heips! Tämän päivän treenien jälkeen alkaa futiksen kesälomatauko. Seuraavan kerran pidetään viralliset treenit su 28.7. Tauon aikana voi hyvinkin tulla hetkiä, kun järjestetään kesähöntsiä joidenkin valmentajien toimesta. Niistä tulee lisätietoa lähempänä. Loppukaudella heinäkuun lopulta alkaen ... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
30

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Virpi kirjoitti: HUOM! Treenit siirretty tälle myöhäisemmälle vuorolle, jotta Jartsa ehtii töistä paikalle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
41

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
22