Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Elmo kirjoitti: Tarvitsen kyydin (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
30

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Tänne valkoisten kotiturnaukseen voi ilmoittautua kaikki valkoisten pelaajat. Jaetaan huilipelejä, jos tulee paljon halukkaita pelaajia. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
32

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Virpi kirjoitti: Viimeinen tilaisuus hankkia ilmaiset Boxinbox treenit (arvo 45 euroa) (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
46

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
22