Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Turenki

Jalkapall - Turenki

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: No niin! Nyt näyttää hyvältä osallistujalista :) Valmiina kentän reunalla klo 19.00. Molemmat paidat ja hurja tsemi mukaan!! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
29

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

04-05 joukkueen sivut: https://janpa04-05.nimenhuuto.com janpajunnut@gmail.com

Calvin kirjoitti: Calvin tarvitsee kyydin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
30

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Heippa! Ilmoittautumisia on tulevalle futiskaudelle tullut mukavasti ja loputkin olkaapa aktiivisia. Tämä siksi, että joukkueen kesän varustetilaus sukkien, sortsien ja pelipaitojen osalta tehdään piakkoin ja ovat jaossa juuri kauden alussa. Olisi hyvä, jos saisimme varusteasiat kuntoon jo heti a... (22 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
30

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Virpi kirjoitti: ILMOITTAUTUMISET PELAAJIEN OSALTA PER HETI. Isolla bussilla mennään, niin paljon kannustusjoukkoja mukaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
41

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
24

Fc tits Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Patrik kirjoitti: 5/5 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki
Miehet
14