Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Vaikka flunssasta selviän niin aikataulu ei onnistu mulle. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
13

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Max kirjoitti: Hei! Maxin "ura" JanPassa on nyt ohi. Kiitokset valmentajille sekä pelikavereille ja heidän vanhemmilleen :) Todennäköisesti törmätään jossain peleissä, mutta kannustetaan eri joukkueita. Jos joku tarvitsee 164-koon verkkatakkia, meillä olisi joutilaana. Löytyy sekä vanhaa että uutta mallia. (Säb... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
37

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Okko kirjoitti: Ehkä jopa (26 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
49