Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Turenki

Jalkapall - Turenki

JanPa 04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Joukkueelle perustetaan WhatsUp-ryhmä. Laittakaa tähän vastauksena sellainen puh.nro mihin haluatte joukkueen WhatsUp viestit. Nimenhuuto pysyy edelleen tärkeimpänä tiedonjako paikkana. (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
39

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

JanPan Tulevaisuus janpajunnut@gmail.com

Chiruza kirjoitti: Hei onko joku ottanu samuelin repun väri on sininen naikki (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
45

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Felix kirjoitti: Tulevasta tiistaista Harri täällä, terveisiä aurinkoisesta Porista! Tuohon Jaanan viestiin vielä lisäys; Vaikka et olisi niin innokaskaan paikkaamaan joukkueesta lähtenyttä ensi tiistaina, niin toivoisin, että silti tulisit, jos suinkin voit. Yhteishenkistä minusta on, ettei jätetä kaveria yksin,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
27

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Heippa! Tämän viikon pidämme siis taukoviikon treeneistä ja harjoitukset jatkuvat taas ensi viikon ke 26.7. normaalisti. Lämpimiä kesäpäiviä! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
30

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pojilla raskas turnee takana, joten tänään palauttava juoksuharjoitus, kesto n. 40 - 45 min (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
50

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Hilma kirjoitti: Hei, tulevana viikonloppuna (1.-2.7) emme siis pelaa Flow Park -turnauksessa Hämeenlinnassa. Ilmoittautuneita oli sen verran niukasti kahden päivän turnaukseen, että jätimme sen väliin. T: Annakaisa (25 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.