Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, futsal ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Turenki

Jalkapall - Turenki

JanPa 04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04 ja -05 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Jarkko kirjoitti: Hello! Kuluvan kauden statistiikkaa kaikille huvin vuoksi... Mahdollisista treeneistä 26kpl ovat pelaajat osallistuneet seuraavanlaisesti: Miko Knuuttila 23 Valtteri Enckell 22 Atte Ora 20 Samuel Kortesoja 19 Ukko Teppo 19 Aatu Nummenpää 18 Vilho Heinänen 17 Juuso Nieminen 15 Oskari Niskanen 15 S... (26 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
32

JanPa 06-07 Nimenhuuto.com

JanPan Tulevaisuus janpajunnut@gmail.com

Chiruza kirjoitti: Hei onko joku ottanu samuelin repun väri on sininen naikki (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Ei asetettu
48

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Felix kirjoitti: Laitelkaapa lastanne in/out noihin harjoituksiin, helpottaa minun ja Esan hommaa älyttömästi. :) - Felix (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
24

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Teppo kirjoitti: Pojilla raskas turnee takana, joten tänään palauttava juoksuharjoitus, kesto n. 40 - 45 min (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
47

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

Noora kirjoitti: Hei, jos haluaa, niin pelipaitatilauksen yhteydessä (viimeistään tammikuussa) on mahdollista. T. Saara (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
25