Jalkapall Turenki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turenki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JanPa04-05 Nimenhuuto.com

Janakkalan Pallon -04, -05, -06 ja -07 syntyneiden huikea joukkue. Tässä joukkueessa pelataan rehellistä ja vastustajaa kunnioittavaa peliä, hyvällä sykkeellä!! Useimmiten pelaamme haaste-tasolla mutta pystymme vastaamaan myös liiga-joukkueille. Tämä joukkio tukee toisiaan niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin!

Matias kirjoitti: Tarvitsee kyydin (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
27

JanPa Milleniumit Nimenhuuto.com

JanPa Milleniumien C14 ja C15 sali / futis-tapahtumiin ilmoittautuminen.

Tapani kirjoitti: Tänään myynti/onnepyörä yht 402,70€ ja Japapipot 100€,loistavaa kiitos kaikille!Niin ja extrana yksi pipoista myytiin koiralle,eli Felix on pizzan ansainnut. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Turenki, Janakkala
Pojat
23

janakkalanpallo10 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Peliasut maksetaan joukkueen tilille, eräpäivä 2.7. Tilinumero FI56 5078 0820 1843 29. Maksunsaaja Janakkalan Pallo Ry. Viite 1122. Pelipaita 32€, pelipaita+verkkarit 104€, aikuisten takki 95€, aikuisten verkkarit 90€. (14 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Turenki
Sekajoukkue
36

Janpa 02- pojat Nimenhuuto.com

Turengin D13- joukkue koostuu yli kahdestakymmenestä innokkasta fudistaiturista. Joukkueeseen otetaan lisää innokkaita pelaajia ja myös toimihenkilöitä erilaisiin talkootehtäviin.

Joukkue etsii pelaajia

Lauri kirjoitti: Jos kerkee/jaksaa (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Turenki
Pojat
57

Janpa tytöt 03-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Saunomista, syömistä, menneen kauden paketointia ja tulevan kauden ennakointia. Jokainen tuo mukanaan jotain naposteltavaa tai juotavaa, nyyttöriperiaate. Laittakaa tähän ketjuun mitä kukakin tuo. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Turenki
Tytöt
21