Jalkapall Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Heinola

Jalkapall - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on P15-poikien jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Heini kirjoitti: Hei, Tallinnan turnaus lähestyy! Nyt sain viimein lisätietoa maksamisesta yms. joten kaikki voisivat maksaa omat kulunsa joukkueen tilille. Tilinumero FI9650450620140380 ja majoitushan oli 139€/hlö plus laivamatkat pojat 44 euroa ja aikuiset 77 euroa. Laitan myös nimilistan osallistujista sekä pe... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen tai Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Aaro kirjoitti: Aaro on kiinnostunut Pajulahden treeneistä. (16 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
30

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Antti kirjoitti: Hei! Valitettavasti kentällä on niin paljon lunta, että huomiset treenit on peruttu. Valitettavasti myös sunnuntain peli on peruttu. Harmi juttu, mutta sään armoilla mennään. Isot kiitokset kaikille kuluneesta vuodesta, hauskaa joulun aikaa ja tavataan ensi vuonna taas futiksen parissa! Tässä vie... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
31

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP47 C-14 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Onneksi olkoon vielä pojat vuodenjoukkue tittelistä! Myös Juhalle ja Mikolle vielä onnittelut vuoden valmentaja tittelistä. Teette hienoa työtä poikien eteen. Kiitos kaikille muillekin tausta joukoissa olleille vanhemmille hienosta vuodesta. Tästä on taas hyvä jatkaa eteen päin kohti uutta kautta... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
22

Hp47 F9 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
22

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

HP-47 Futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
14

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Naputtelin lyhyen koosteen molemmista pelitapahtumista Itä-Hämeeseen eli Raivaajaan. Yleensä ovat julkaisseet niitä mukisematta ja kiitollisin mielin. t.Mako (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
20

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: TÄMÄ NIMENHUUTO ON VANHA EIKÄ ENÄÄ MINKÄÄN JOUKKUEEN KÄYTÖSSÄ! Tämä oli käytössä muutama vuosi sitten kun 05-07 pojat pelasivat vielä samassa joukkueessa. Voitte joko itse poistaa lapsenne joukkueesta... tai Ossi jos näet tämän viestin niin varmasti koko sivun voisi poistaa koska se näyttää aiheu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.