Jalkapall Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Heinola

Jalkapall - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on poikien D13- jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Heini kirjoitti: Hei, Pajulahden yläkoululeiritykseen voi hakea vielä tämän viikon ajan. Ohessa Pajulahdesta tullut viesti: Paikkoja on jäljellä, eritoten poikien puolella. Otamme vielä täydennyshaun kautta pelaajia mukaan. Linkki Pajulahden yläkoululeirityksen sivuille: http://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylako... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee Vierumäen tekonurmella Ma ja Ke klo 18-19:30. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen www.hp47.fi . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Leevi kirjoitti: Onkohan Leevin harmaata takkia kukaan kentältä maanantaina poiminut kyytiin tai nähnyt? Se taisi harkkojen jälkeen sinne jäädä. Jaakko (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
35

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 syntyneiden joukkueen ilmoittaumissivusto.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
2

hp47ctytot Nimenhuuto.com

HP-47 C-tyttöjen joukkueen omat sivut. Tyttöjalkapalloa vuonna 2001 ja 2002 syntyneille tytöille (C-tytöt).

Mika kirjoitti: Kiitos Merja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
26

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP47 D-13 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: HARJOITUKSET TÄNÄÄN PERUTTU KENTTÄMESTARIN PYYNNÖSTÄ. SÄÄSTELLÄÄN KENTTÄÄ HUOMISELLE PELILLE! ELI EI LENKKIÄ EIKÄ TREENEJÄ! KOHTA PÄÄSTÄÄN TEKONURMELLE, NIIN EI TARVITSE HUOLEHTIA ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
20

Hp47 F9 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
22

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Naputtelin lyhyen koosteen molemmista pelitapahtumista Itä-Hämeeseen eli Raivaajaan. Yleensä ovat julkaisseet niitä mukisematta ja kiitollisin mielin. t.Mako (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
22

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: TÄMÄ NIMENHUUTO ON VANHA EIKÄ ENÄÄ MINKÄÄN JOUKKUEEN KÄYTÖSSÄ! Tämä oli käytössä muutama vuosi sitten kun 05-07 pojat pelasivat vielä samassa joukkueessa. Voitte joko itse poistaa lapsenne joukkueesta... tai Ossi jos näet tämän viestin niin varmasti koko sivun voisi poistaa koska se näyttää aiheu... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.