Jalkapall Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Heinola

Jalkapall - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on poikien D13- jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Marko kirjoitti: Tällä viikolla ainoastaan torstaina treenit klo 17.30 urkan isolla nurtsilla. t. Mako (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
44

HP-47 D12 pojat Nimenhuuto.com

HP-47 D12 poikien joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa Ismon valmennuksessa. Tavoitteena on kehittyä yksilönä ja joukkueena sekä nauttia jalkapallosta. Halu menestyä on kova. Arvomme ovat rehti peli, hyvät käytöstavat, toisten kannustaminen ja huomioon ottaminen. Vanhempien hyvä yhteishenki, tuki ja tsemppaus luovat joukkueelle vahvan pohjan.

Mervi kirjoitti: Moi! Olen lisäillyt teitä nimenhuutoon hp-47junnut02-03 -sivuille, käykää aktivoimassa itsenne ja muokatkaa tietojanne oikeiksi. Esim oletteko pelaaja vai yhteyshenkilö. Siirtelen nimiä sitä mukaan, kun pelaajan nimi ilmestyy seuran sivuille joukkueeseen, eli kun lisenssi on maksettu. Uusilla siv... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
34

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee Vierumäen tekonurmella Ma ja Ke klo 18-19:30. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen www.hp47.fi . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Robert kirjoitti: LIVE STREAM TÖÖLO KENTTÄ, Helsinkicup : Kenttä 6A: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/kentat.php?turnaus=hc2017&kentta=Pk6A Kenttä 6B: https://helsinkicup.torneopal.fi/taso/kentat.php?turnaus=hc2017&kentta=Pk6B Livestream Etusivu: http://www.helsinkicup.fi/en/live+stream/ (18 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
37

HP-47-DT13 Nimenhuuto.com

HP-47 DT-13 joukkueen nimenhuuto.com palvelu. Tyttöjalkapalloa vuonna 2000 ja 2001 syntyneille tytöille (D-tytöt).

Tiina kirjoitti: Hei! Tässä taas viestiä -01 syntyneille tytöille! Käykäähän kirjautumassa uudelle nimenhuutosivustolle ne ketkä jatkavat jalkapallon parissa tästäkin eteenpäin!!! Olen laittanut teille kutsuja sinne! Sitten harkka asiaa. Harjoitukset alkavatkin vasta ke 4.12 Tommolan koululla ja itse asiassa mole... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
28

hp47ctytot Nimenhuuto.com

HP-47 C-tyttöjen joukkueen omat sivut. Tyttöjalkapalloa vuonna 2001 ja 2002 syntyneille tytöille (C-tytöt).

Mika kirjoitti: Kiitos Merja! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
26

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP47 D-13 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Kiitos vielä Pesosen Janille ja Kestituvalle hyvistä eväistä! Ja pojille myös hienosta taistelusta! Kaikki pojat voivat olla tyytyväisiä saaduista pisteistä. Vielä ensi viikolla samanlaista taistelu henkeä mukaan ja käydään hakemassa pisteet kotiin Joutsenosta. T.Petri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
20

Hp47 F9 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
21

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: FC Asikkala cupissa su 3.9.2017 olisi yksi paikka 05-06 pojissa. Viiden joukkueen sarja. Kiinnostaako? (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
19

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: TÄMÄ NIMENHUUTO ON VANHA EIKÄ ENÄÄ MINKÄÄN JOUKKUEEN KÄYTÖSSÄ! Tämä oli käytössä muutama vuosi sitten kun 05-07 pojat pelasivat vielä samassa joukkueessa. Voitte joko itse poistaa lapsenne joukkueesta... tai Ossi jos näet tämän viestin niin varmasti koko sivun voisi poistaa koska se näyttää aiheu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.