Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, jääkiekko, sukuhaara ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

HP-47 junnut 03-04 on P15-poikien jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Topias kirjoitti: Moi vaan kaikille nyt tilanne on se että muutamien runkopelaaja poikien joukueesta lähdön takia pitää palaveri mitä tehdä ensi kauden suhteen koska poikia ei tule riittämään kahteen joukkueeseen jos pelit osuu päällekäin palaveriä pystyyn vanhempien kanssa mahollisimman pian koskie myös 04 joukku... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
25

HP-47 07 Nimenhuuto.com

HP-47 2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ollaan Miron kanssa menossa huomenna torstaina klo 16:30 menossa Konttiin sovittamaan asuja. Otan mukaan Miron 164 cm pelipaidan, shortsit ja pitkähihaisen treenipaidan, jos joku haluaa niitä kokeilla, koska Kontissa ei tuota kokoa ollut sovitettavaksi. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
16

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Sami kirjoitti: Moi Seuran taitokisat Lauantaina 10.10 klo 10:00-13:00, tule rohkeasti kokeilemaan taitokisalajeja, junnuille tarjolla makkaraa, mehua ja pullaa. Ilmoittaudu mukaan nimenhuudossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
19

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

Union Plaani 09 juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
25

Union Plaani 2012 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
23

Union Plaani 2010 Nimenhuuto.com

LUKKE kirjoitti: Osallistutaan etänä (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
22

Helmi-Jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi Seuran kauden 2020 päättäjäisiä vietetään 11.11 Vierumäen urheiluopistolla klo 17:00-20:00. Jokainen pelaaja huolehtii itse kyydit Vierumäelle ja takaisin. Pelaajille päälle peliasu. (Jos pelaajalla ei peliasua niin sisäliikunta varusteet) Joukkueet joilla KIN-BALL mukaan myös sisäpelikengät!... (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
29

HP-47 06-05 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Huom Huom!!! Seuramaksu asiaa, tiedonkulussa on ollut iso katkos ja tieto seuramaksun loppu puolikkaan maksusta ei ole tavoittanut minua. Ilmeisemmin asiasta tullut tieto jo alkukesästä?? Sain Janilta viestiä, että loppu puolikas 85 euroa pitäisi maksaa 14 vrk kuluessa. Maksu uupuu - 06 syntyneid... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
12

HP47 P15 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään 31.10.2019 treenit peruttu kentän huonon kunnon takia eli lunta ja jäätä liikaa. T. Mikko (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
24

HP-47 P12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
15

HP -47 T2008 Nimenhuuto.com

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
2

HP-47 Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Jalkapallo
Heinola
Naiset
22

HP-47 Futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
40