Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Heinola

Jalkapallo - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on P15-poikien jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Topias kirjoitti: Moi vaan kaikille nyt tilanne on se että muutamien runkopelaaja poikien joukueesta lähdön takia pitää palaveri mitä tehdä ensi kauden suhteen koska poikia ei tule riittämään kahteen joukkueeseen jos pelit osuu päällekäin palaveriä pystyyn vanhempien kanssa mahollisimman pian koskie myös 04 joukku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
33

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen tai Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Aaro kirjoitti: Aaro on kiinnostunut Pajulahden treeneistä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
30

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Vera kirjoitti: Harjoitukset jatkuu tänään klo 19-20 kirkonkylän liikuntahallilla! T.Anna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
30

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP47 C-14 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Onneksi olkoon vielä pojat vuodenjoukkue tittelistä! Myös Juhalle ja Mikolle vielä onnittelut vuoden valmentaja tittelistä. Teette hienoa työtä poikien eteen. Kiitos kaikille muillekin tausta joukoissa olleille vanhemmille hienosta vuodesta. Tästä on taas hyvä jatkaa eteen päin kohti uutta kautta... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
19

HP-47 P10 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
21

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Naputtelin lyhyen koosteen molemmista pelitapahtumista Itä-Hämeeseen eli Raivaajaan. Yleensä ovat julkaisseet niitä mukisematta ja kiitollisin mielin. t.Mako (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
17

HP-47 Futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Mirka kirjoitti: SEURAMAKSU Nyt tuli seuralta tieto tämän vuoden seuramaksusta. Meidän joukkuelaisilta seuramaksu on 50€. (Useammasta kuin yhdestä lapsesta sisaralennus 20€ toisesta lapsesta alkaen). Täältä näet tarkemmat tiedot mitä seuramaksu kattaa ja tarkemmat muut infot. http://www.hp47.fi/@Bin/5899552/2018+... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
15

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: TÄMÄ NIMENHUUTO ON VANHA EIKÄ ENÄÄ MINKÄÄN JOUKKUEEN KÄYTÖSSÄ! Tämä oli käytössä muutama vuosi sitten kun 05-07 pojat pelasivat vielä samassa joukkueessa. Voitte joko itse poistaa lapsenne joukkueesta... tai Ossi jos näet tämän viestin niin varmasti koko sivun voisi poistaa koska se näyttää aiheu... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
33