Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, koripallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Heinola

Jalkapallo - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on poikien D13- jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Sirpa kirjoitti: Heip! Joulukalenterirahat voi tilittää joukkueen tilille: FI96 5045 0620 1403 80. Laittakaa viestikenttään pelaajan nimi ja myyty määrä. Tarvittaessa voi hoitaa minunkin kautta. Sovitaan vaan niin tavataan sit harkkojen yhteydessä. t. Sirpa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen tai Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Leevi kirjoitti: Onko huomiseen avajaistapahtumaan jotakin tarkempaa aikataulua tai ohjeistusta (peliasut?) poikien peleihin? Virallisessa ohjelmassa, kun ei ollut poikien pelejä ollenkaan. Jaakko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
31

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Antti kirjoitti: Moikka! Huomenna pe 3.11. treenit normaalisti tekonurmella klo 17.00-18.00. Kenttää on kolailtu lumesta sen verran, että päästään hienosti treenaamaan! - Antti (17 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
31

hp47ctytot Nimenhuuto.com

HP-47 C-tyttöjen joukkueen omat sivut. Tyttöjalkapalloa vuonna 2001 ja 2002 syntyneille tytöille (C-tytöt).

Mika kirjoitti: Kiitos Merja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
26

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP47 D-13 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Onneksi olkoon vielä pojat vuodenjoukkue tittelistä! Myös Juhalle ja Mikolle vielä onnittelut vuoden valmentaja tittelistä. Teette hienoa työtä poikien eteen. Kiitos kaikille muillekin tausta joukoissa olleille vanhemmille hienosta vuodesta. Tästä on taas hyvä jatkaa eteen päin kohti uutta kautta... (16 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
22

Hp47 F9 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
22

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Naputtelin lyhyen koosteen molemmista pelitapahtumista Itä-Hämeeseen eli Raivaajaan. Yleensä ovat julkaisseet niitä mukisematta ja kiitollisin mielin. t.Mako (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
20

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: TÄMÄ NIMENHUUTO ON VANHA EIKÄ ENÄÄ MINKÄÄN JOUKKUEEN KÄYTÖSSÄ! Tämä oli käytössä muutama vuosi sitten kun 05-07 pojat pelasivat vielä samassa joukkueessa. Voitte joko itse poistaa lapsenne joukkueesta... tai Ossi jos näet tämän viestin niin varmasti koko sivun voisi poistaa koska se näyttää aiheu... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.