Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, jääkiekko, sukuhaara ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

HP-47 junnut 03-04 on P15-poikien jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Topias kirjoitti: Moi vaan kaikille nyt tilanne on se että muutamien runkopelaaja poikien joukueesta lähdön takia pitää palaveri mitä tehdä ensi kauden suhteen koska poikia ei tule riittämään kahteen joukkueeseen jos pelit osuu päällekäin palaveriä pystyyn vanhempien kanssa mahollisimman pian koskie myös 04 joukku... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
25

HP-47 07 Nimenhuuto.com

HP-47 2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen tai Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Miro kirjoitti: Ollaan Miron kanssa menossa huomenna torstaina klo 16:30 menossa Konttiin sovittamaan asuja. Otan mukaan Miron 164 cm pelipaidan, shortsit ja pitkähihaisen treenipaidan, jos joku haluaa niitä kokeilla, koska Kontissa ei tuota kokoa ollut sovitettavaksi. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
19

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Anna kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu. Valmentaja sairastunut ja muut työhommissa! T.Anna (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
16

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

HP-47 06-05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: HEI! Sain tiedon, että vain 4 pelaajaa olis lähdössä huomisiin treeneihin Pajulahteen. Olen nyt itse pois pelistä ja odotan vielä huomista soittoa PHKS;stä että pääsenkö peruutusajalla, ennen ensi tiistaina ranneleikkaukseen. Lupasin osallistua kuljetuksiin alustavasti silloin, ennen tapaturmaa l... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
15

HP47 P15 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään 31.10.2019 treenit peruttu kentän huonon kunnon takia eli lunta ja jäätä liikaa. T. Mikko (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
24

HP-47 P12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
20

HP-47 Naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Heinola
Naiset
19

Union Plaani 09 juniorit Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Köpi ja Jeri tulee kanssa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
21

HP-47 Futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
39

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Naputtelin lyhyen koosteen molemmista pelitapahtumista Itä-Hämeeseen eli Raivaajaan. Yleensä ovat julkaisseet niitä mukisematta ja kiitollisin mielin. t.Mako (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
21