Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, koripallo ja uinti.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Heinola

Jalkapallo - Heinola

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

Hp-47 junnut 02-03 on poikien D13- jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Topias kirjoitti: Tänään ei bussia käytössä lähtö aika sama 17.45 pikkuautoilla kyydittäjiä tarvitaan ...T.Ismo (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
43

HP-47 D12 pojat Nimenhuuto.com

HP-47 D12 poikien joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa Ismon valmennuksessa. Tavoitteena on kehittyä yksilönä ja joukkueena sekä nauttia jalkapallosta. Halu menestyä on kova. Arvomme ovat rehti peli, hyvät käytöstavat, toisten kannustaminen ja huomioon ottaminen. Vanhempien hyvä yhteishenki, tuki ja tsemppaus luovat joukkueelle vahvan pohjan.

Mervi kirjoitti: Moi! Olen lisäillyt teitä nimenhuutoon hp-47junnut02-03 -sivuille, käykää aktivoimassa itsenne ja muokatkaa tietojanne oikeiksi. Esim oletteko pelaaja vai yhteyshenkilö. Siirtelen nimiä sitä mukaan, kun pelaajan nimi ilmestyy seuran sivuille joukkueeseen, eli kun lisenssi on maksettu. Uusilla siv... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
34

HP-47 E11 Nimenhuuto.com

HP-47 E11 eli 2006-2007 syntyneet pelaajat. Joukkue harjoittelee Lyskan salissa maanantaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 17-18. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Kai Virtaseen www.hp47.fi . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Sanna kirjoitti: HUOMISISTA HARKOISTA: Osa ei ole vielä ilmoittanut osallistuuko vai ei. Jos olette ilmoittaneet että pelaaja osallistuu, oletan että hän tulee kyytiin samalta pysäkiltä kuin viime viikolla. Jos pysäkki muuttuu tai pelaaja ei pääsekään tulemaan, ilmoitattehan siitä minulle. Alla jälleen lista poji... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
35

HP-47-DT13 Nimenhuuto.com

HP-47 DT-13 joukkueen nimenhuuto.com palvelu. Tyttöjalkapalloa vuonna 2000 ja 2001 syntyneille tytöille (D-tytöt).

Tiina kirjoitti: Hei! Tässä taas viestiä -01 syntyneille tytöille! Käykäähän kirjautumassa uudelle nimenhuutosivustolle ne ketkä jatkavat jalkapallon parissa tästäkin eteenpäin!!! Olen laittanut teille kutsuja sinne! Sitten harkka asiaa. Harjoitukset alkavatkin vasta ke 4.12 Tommolan koululla ja itse asiassa mole... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
28

hp47ctytot Nimenhuuto.com

HP-47 C-tyttöjen joukkueen omat sivut. Tyttöjalkapalloa vuonna 2001 ja 2002 syntyneille tytöille (C-tytöt).

Mika kirjoitti: Kiitos Merja! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Tytöt
26

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
29

HP47 D-13 Nimenhuuto.com

Eino kirjoitti: Hei laitelkaas puhelinnumeroita tänne niin saadaan wappiryhmä perustettua kyytejä ajatellen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
22

Hp47 F9 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: HEI kaikki 08-09 pelaajien vanhemmat! Nyt tarvitaan oikeesti teidän panosta ensi kesäksi Villen avuksi valmennukseen, lisäksi joukkueelle yhteyshenkilö (JoJo). Nämä henkilöt on vaan aina löytyny lasten vanhemmista seurassamme ja näin on kyllä monessa muussakin lajissa. On harmillista, jos lasten ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
27

HP-47 D-tytöt Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Moi ! Valmennusporukka kumartaa ja kiittää tyttöjä hienosta kaudesta. Haluan vielä tarkentaa Tiinan tekstiin siten, että palaatte vuoden päästä Mikan ja Sakarin valmennukseen. Työnjako on meillä ollut tasapuolinen,sillä yhtä paljon olemme aikaa viettäneet tyttöjen harkoissa. Ja Tiina on huolehtin... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
17

Hp 47 seniorit Nimenhuuto.com

Rentoa ikämiesjalkapalloa hyvässä porukassa

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Miehet
3

Hp-47 05 Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Muistutus vanhempainpalaveri tänään klo 17.00 jäähallin luona. T. Ossi/Mika (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
15

Hp-47 06-07 Nimenhuuto.com

Jesse kirjoitti: Tämä viesti on tarkoitettu 06-07 syntyneiden poikien vanhemmille. Poikien tähän mennessä toiminut joukkue on nyt siis jaettu kahtia niin että 05-syntyneet jatkavat omana joukkueenaan ja 06-07 -syntyneet omanaan (E10). Kaitsu jatkaa E10 joukkueen valmentajana ja ainakin Robert apuvalmentajana. Min... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.