Jalkapallo Heinola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Heinola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, mökkeily, kaukalopallo, jääkiekko, sukuhaara ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

hp-47junnut02-03 Nimenhuuto.com

HP-47 junnut 03-04 on P15-poikien jalkapallojoukkue, joka harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja osallistuu ikäluokkansa piirisarjoihin. Valmentajana on Ismo. Harjoituksissa treenataan tosissaan hänen ohjeiden mukaan, mutta pilke silmäkulmassa. Kaikilla pitää olla hauskaa, mutta valmentajaa kuunnellaan tarkasti. Harjoituksissa ja peleissä noudatetaan hyviä käytöstapoja sekä asiallista kielenkäyttöä. Kaikkia kavereita kannustetaan! Pelaajien vanhemmat ovat myös sitoutuneet yhteisiin pelisääntöihin ja osallistuvat yhteisvastuullisesti tämän hyvän joukkuehengen vaalimiseen.

Topias kirjoitti: Moi vaan kaikille nyt tilanne on se että muutamien runkopelaaja poikien joukueesta lähdön takia pitää palaveri mitä tehdä ensi kauden suhteen koska poikia ei tule riittämään kahteen joukkueeseen jos pelit osuu päällekäin palaveriä pystyyn vanhempien kanssa mahollisimman pian koskie myös 04 joukku... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
25

HP-47 07 Nimenhuuto.com

HP-47 2007 syntyneet pojat. Jos haluat mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Sanna Schweigertiin . Pankkiyhteys: Helmi Sp Pojat E10 FI20 4212 0010 1965 13

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat mukaan joukkueeseen, ota yhteys Kai Virtaseen 040 777 5236 kai.vir...

Miro kirjoitti: Ollaan Miron kanssa menossa huomenna torstaina klo 16:30 menossa Konttiin sovittamaan asuja. Otan mukaan Miron 164 cm pelipaidan, shortsit ja pitkähihaisen treenipaidan, jos joku haluaa niitä kokeilla, koska Kontissa ei tuota kokoa ollut sovitettavaksi. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
19

Union Plaani 2007-2008 Nimenhuuto.com

Union Plaanin 2007/2008 -joukkueen ilmoittaumissivusto. Täältä näet tulevat treenit ja tapahtumat.

Anna kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu. Valmentaja sairastunut ja muut työhommissa! T.Anna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
16

Union Plaani Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunu jalkapallon pelaamisesta, ota yhteyttä unionplaani@gmail...

marko kirjoitti: Eipä tää flunssa tunnu helpottavan yhtään et taidan suosiolla jättää tän viikon välii ku ei siitä harjoittelusta tulis kuitenkaan mitään. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Ei asetettu
31

Union Plaani 2010 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
3

Union Plaani 2012 Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
12

Helmi-Jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
3

Union Plaani 09 juniorit Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
24

HP-47 06-05 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: HEI! Huomenna 21.5 ei näyttänyt, kuin Joel tulevan treeneihin, et ei tuu valmentajiakaan, mutta sinne voi mennä kaverin kanssa vaikka potkimaan, jos käyttäytyy kunnolla. MUT ENSI VIIKOLLA KAIKKI TREENEIHIN JOS EI VAAN OLE KIPEENÄ. EKA PELI JO 17.6 MÄNTSÄLÄSSÄ. Pojille voitte sanoa, et pyytää viel... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
13

HP47 P15 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään 31.10.2019 treenit peruttu kentän huonon kunnon takia eli lunta ja jäätä liikaa. T. Mikko (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Heinola
Pojat
24

HP-47 P12 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jessen äiti, Eija, tässä terve. Voidaanko perustaa HP47/F9 Whatsapp-ryhmä tai Facebook-seinä, jossa voidaan jutella asioista, sopia kimppakyydeistä tms.? Vai käytetäänkö tätä Nimenhuuto alustaa? (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
15

HP-47 Naiset Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Jalkapallo
Heinola
Naiset
22

HP-47 Futisleikkikoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Heinola
Sekajoukkue
38