Jalkapallo Iisalmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Iisalmi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, lentopallo, sähly, maastohiihto, kujakuryu- goshinjutsu, keilailu, jalkapallo ja kaukalopallo ja kahvakuula.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Koheltajat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Sunnuntaivuoro on pyörinyt hyvin, mutta viikkovuoroilla on ollut vähemmän pelaajia tai pelejä ei ole saatu ollenkaan. Tämä viikko vielä katsotaan, kannattaako yrittää pelata sekä tiistaina että torstaina. Jos molemmille vuoroille ei saada tarpeeksi pelaajia, niin silloin siirrytään yhtee... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo ja kaukalopallo
Iisalmi
Sekajoukkue
70

GK IISALMI Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2021! Kausi alkaa heti koulujen alettua torstaina 7.1 normaaliin tapaan Kangaslammilla. Viime vuoden lopulla oli jo puhetta, että tälle uudelle kaudelle otettaisiin käyttöön taas muutaman vuoden takainen vapaaehtoinen kannatuskausimaksu. Tuo maksu olisi entiseen tapaan 5... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo ja Keilailu
Iisalmi
Ei asetettu
50

FC Ahmo Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Karri on mukana MV (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Iisalmi
Ei asetettu
70

G-futis Nimenhuuto.com

Ismo kirjoitti: Yritetään saada pelit keskiviikolle jos sade vaikka lakkaisi.. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Iisalmi
Ei asetettu
19