Jalkapall Kallio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kallio ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, petankki, sähly, fudis, futis, pesäpallo, jääkiekko, kävely ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kallio

Jalkapall - Kallio

Ponnistus 05 Nimenhuuto.com

Joukkueen kotikenttä on Haapaniemen tekonurmi Sörnäisissä. Harjoitukset kesäkaudella 2016 - ti klo 16-18 - to klo 16.30-18 - su klo 18-20 Osallistumme piirisarjaan kahdella joukkueella. Otamme vastaan uusia pelaajia, myös aloittelevat ovat tervetulleita! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä, minttu.nikkila@iki.fi, 040 7361313 Apujoukkueenjohtaja Jarmo Pukkinen Valmentajat Daniel Adibe ja Oliver Attwood www.helsinginponnistus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata fudista hyvässä seurassa? Meillä on tilaa uusille ja myös alo...

Sami kirjoitti: Tämän viikon sunnuntai treenit poikkeuksellisesti Haapiksella klo 18-19:30! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallio
Ei asetettu
43

Ponnistus P04 Nimenhuuto.com

Ponnistuksen junioritoiminnan keskeisimpiä tavoitteita on ohjata ja kannustaa nuoria pelaajia kunnioittamaan ja kannustamaan joukkuetovereitaan sekä kantamaan vastuuta peleissä ja harjoituksissa. Keskinäinen kunnioitus ja vastuunkanto yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun mahdollistavat pelaajien kehittymisen yksilöinä sekä osana joukkuetta. Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan joukkueeseemme. Joukkueenjohtajamme kertovat mielellään lisää toiminnastamme! Joukkueenjohtajat: Kai Oksanen; kh.oksanen@gmail.com; 041 537 54 64 Sami Salmi; samie.salmi@gmail.com; 045 631 57 34 Valmentajat: Teemu Koskinen, Maria Viranko, Anssi Koskinen ja Viola Terviö Harjoitusajankohdat löydät tämän sivun alalaidasta.

Sami kirjoitti: Treenit peruttu vähäisen osallistuja määrän vuoksi! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Pojat
33

Ponnistus T07-08 Nimenhuuto.com

Tyttöjen jalkapallojoukkue Kalliosta, tervetuloa mukaan kaikki uudet 07- ja 08- syntyneet tytöt

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 synty...

Sandra kirjoitti: Hei kaikki pelaajat huomio ja pahoittelut kesäloman aikaisesta häiriöstä.. Huomioikaa, että syksyn ensimmäinen piirisarjan peli on jo tiistaina 8.8, laittakaa kalenteriin. Syksyn pelejä (Taru tai Tapio, toki joku muukin halukas/innokas voi sen tehdä) lisätään nimenhuutoon mahdollisimman pian. Ren... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio
Tytöt
22

Ponnistus T09-10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ponnistus tyttöjen 09-10 joukkueeseen. Otamme uusia tyttöjä joukkueeseen. Tule siis mukaan pelaamaan ja harjoittelemaan kivassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet 2009-2010 syntyneet tytöt! Harjoittelemme kahdesti viikossa....

Nik kirjoitti: TERVETULOA KAIKKI CAFE HAAPIKSEN RUUSUKAHVILAAN SU 14.5 KLO 11.30-14!! PONNARIÄIDIT SAAVAN ÄITIENPÄIVÄN KUNNIAKSI RUUSUN JA ILMAISEN KAHVIN/TEEN. MYYTÄVÄNÄLEIVONNAISIA, PIKKUSUOLAISTA, JUOMIA JA GRILLIKIN ON KUUMANA. NÄHDÄÄN SUNNUNTAINA KAHVILASSA! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Tytöt
22

FC Kyllikki Nimenhuuto.com

FC Kyllikki Ry perustettiin Karakalliossa sijaitsevassa teehuoneessa loppuvuodesta 2001 edeltäjänsä Rastaalan Kokeneiden (RaKo) raunioille. Kuten RaKo, FC Kyllikki perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja. FC Kyllikki Ry - The International Team !!!

Joukkue etsii pelaajia: Femmaan noussut Legendaarinen FC Kyllikki etsii ensi kaudelle muutamia joukku...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Polvi poks, eturistiside ja kierukka rikki samasta polvesta ku viimeksi joten en enää mukana kentällä peleissä / reeneissä. Sorry :( ja thänks Meriläinen kiittää ja kuittaa kaikista menneistä Kyllikki vuosista, hauskaa oli. Saunailtaa ootellessa :) :) (tulevista vuosista en tiä vielä ehkä saatan ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karakallio, Espoo
Miehet
34

Kallion Stallions Nimenhuuto.com

On helppoo olla Stallion, niin helppoo olla Stallion !

Joukkue etsii pelaajia

Antti kirjoitti: Vastustajat tahtoivat siirtää ja annoin luvan mikäli siinä vielä onnistuvat. Moi Antti, olet Palloliiton järjestelmien mukaan Kutosessa futista pelaavan Stallionsin joukkueenjohtaja. Kävisikö teille ens ma 26.6. ohjelmassa olevan pelin meitä MoPoa vastaan siirto syyskauden puolelle? Meillä näyttä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki,Kallio
Miehet
45

kasiysiP08 Nimenhuuto.com

Espoolainen 2008 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue Kilo-Karakallio-Veini-Laaksolahti alueella

Veli kirjoitti: United Punaisen talvisarjan ensimmäiset pelit ensiviikon lauantaina (Huom: syyslomaviikko). Käykäähän ilmoittautumassa pikimiten nimenhuutoon jos ette pääse mukaan jotta osaamme varautua tilanteeseen ajoissa. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kilo/ Karakallio/ Laaksolahti
Pojat
84

Ponnistus P02 Nimenhuuto.com

Riku kirjoitti: Moikka! Onko jollakin pojalla Sonyn kuulokkeet hävinneet pelireissuissa? Meidän takaronkista löytyi mustat Sonyn kuulokkeet eivätkä siis ole meidän nuorison. Jos ne jonkun on niin ilmoittautukoot, Riku tuo treeneihin. - Rikun äiti / Susa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki, Kallio
Pojat
34

Ponnistus P03 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Nyt kaikki kynnelle kykenevät paikalle huomenna pelaamaan Käpylän tekonurmelle, no excuses! Terveisin Valmentaja (20 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Pojat
16

helsinki Nimenhuuto.com

Helsinki - Kalliolainen kaveriporukka, joka tykkää jalkapallosta

Anttu kirjoitti: Toni Valla (try-out) tulles myös (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Miehet
20

Stanno taitokoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki/Kallio
Sekajoukkue
24

Pienet Eläimet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallion Kuppilat
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.