Jalkapallo Kallio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kallio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, petankki, sähly, fudis, futis, pesäpallo, jääkiekko, kävely ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kallio

Jalkapallo - Kallio

Ponnistus 05 Nimenhuuto.com

Joukkueen kotikenttä on Haapaniemen tekonurmi Sörnäisissä. Harjoitukset kesäkaudella 2016 - ti klo 16-18 - to klo 16.30-18 - su klo 18-20 Osallistumme piirisarjaan kahdella joukkueella. Otamme vastaan uusia pelaajia, myös aloittelevat ovat tervetulleita! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä, minttu.nikkila@iki.fi, 040 7361313 Apujoukkueenjohtaja Jarmo Pukkinen Valmentajat Daniel Adibe ja Oliver Attwood www.helsinginponnistus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata fudista hyvässä seurassa? Meillä on tilaa uusille ja myös alo...

Janne kirjoitti: Huomio pelaajat ja vanhemmat! Lauantaina 18.11. kl 11-12 pelataan Haapiksella eräs vuoden kiinnostavimmista paikalliskamppailuista , Ponnistus05-junnut vs. 05-junnuvanhemmat !! Rosterit tilanteen/ilmoittautuneiden perusteella. Peliaika 2x20 tai 3x13,333 tai 4x10 min. Toimii samalla seniorien try ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallio
Ei asetettu
46

Ponnistus P04 Nimenhuuto.com

Ponnistuksen junioritoiminnan keskeisimpiä tavoitteita on ohjata ja kannustaa nuoria pelaajia kunnioittamaan ja kannustamaan joukkuetovereitaan sekä kantamaan vastuuta peleissä ja harjoituksissa. Keskinäinen kunnioitus ja vastuunkanto yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun mahdollistavat pelaajien kehittymisen yksilöinä sekä osana joukkuetta. Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan joukkueeseemme. Joukkueenjohtajamme kertovat mielellään lisää toiminnastamme! Joukkueenjohtajat: Kai Oksanen; kh.oksanen@gmail.com; 041 537 54 64 Sami Salmi; samie.salmi@gmail.com; 045 631 57 34 Valmentajat: Teemu Koskinen, Maria Viranko, Anssi Koskinen ja Viola Terviö Harjoitusajankohdat löydät tämän sivun alalaidasta.

Katja kirjoitti: Lauri edelleen flunssassa. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Pojat
36

Ponnistus T07-08 Nimenhuuto.com

Tyttöjen jalkapallojoukkue Kalliosta ja lähialueilta , tervetuloa mukaan kaikki uudet 07- ja 08- syntyneet tytöt rohkeasti kokeilemaan. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita. Myös -06 tytöille onnistuu.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 synty...

Sandra kirjoitti: Hei kaikki! Sandra siirtyy pelaamaan toiseen seuraan ja joukkueeseen, joten pikkuhiljaa poistumme joukkueen ryhmistä. Kiitos yhteisistä mukavista hetkistä ja nähdään fudiskenttien laidoilla ja muuallakin. Terveisin Kati ja Sandra (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio
Tytöt
30

Ponnistus T09-10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ponnistus tyttöjen 09-10 joukkueeseen. Otamme uusia tyttöjä joukkueeseen. Tule siis mukaan pelaamaan ja harjoittelemaan kivassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet 2009-2010 syntyneet tytöt! Harjoittelemme kahdesti viikossa....

Nik kirjoitti: TERVETULOA KAIKKI CAFE HAAPIKSEN RUUSUKAHVILAAN SU 14.5 KLO 11.30-14!! PONNARIÄIDIT SAAVAN ÄITIENPÄIVÄN KUNNIAKSI RUUSUN JA ILMAISEN KAHVIN/TEEN. MYYTÄVÄNÄLEIVONNAISIA, PIKKUSUOLAISTA, JUOMIA JA GRILLIKIN ON KUUMANA. NÄHDÄÄN SUNNUNTAINA KAHVILASSA! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Tytöt
21

FC Kyllikki Nimenhuuto.com

FC Kyllikki Ry perustettiin Karakalliossa sijaitsevassa teehuoneessa loppuvuodesta 2001 edeltäjänsä Rastaalan Kokeneiden (RaKo) raunioille. Kuten RaKo, FC Kyllikki perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja. FC Kyllikki Ry - The International Team !!!

Joukkue etsii pelaajia: Nousijajoukkueena femmassa kakkoseksi sijoittunut Legendaarinen FC Kyllikki e...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Polvi poks, eturistiside ja kierukka rikki samasta polvesta ku viimeksi joten en enää mukana kentällä peleissä / reeneissä. Sorry :( ja thänks Meriläinen kiittää ja kuittaa kaikista menneistä Kyllikki vuosista, hauskaa oli. Saunailtaa ootellessa :) :) (tulevista vuosista en tiä vielä ehkä saatan ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Karakallio, Espoo
Miehet
33

Kallion Stallions Nimenhuuto.com

On helppoo olla Stallion, niin helppoo olla Stallion !

Joukkue etsii pelaajia

iivo kirjoitti: Timo kemi toi lypo vois olla sulle sopiva seura sinne ne rotat menee ei kaivata rottia pyöriin orien jalkoihin! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki,Kallio
Miehet
42

kasiysiP08 Nimenhuuto.com

Espoolainen 2008 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue Kilo-Karakallio-Veini-Laaksolahti alueella

Veli kirjoitti: United Punaisen talvisarjan ensimmäiset pelit ensiviikon lauantaina (Huom: syyslomaviikko). Käykäähän ilmoittautumassa pikimiten nimenhuutoon jos ette pääse mukaan jotta osaamme varautua tilanteeseen ajoissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kilo/ Karakallio/ Laaksolahti
Pojat
82

Ponnistus P02 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Huom treeniaika ja paikka! (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki, Kallio
Pojat
41

Ponnistus P03 Nimenhuuto.com

Eeli kirjoitti: Moikka! Futsal-treenit ja -pelit 04-nimenhuudossa. Jalkapallotreenit ja -pelit 02-nimenhuudossa. Tunnarit on kaikilla. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Pojat
14

Partizani Nimenhuuto.com

Stadin-liigan uusin ja komein jengi

Jussi kirjoitti: Orastava kurkkukipu, mutta yritetään (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Futis
Kallio
Miehet
26

helsinki Nimenhuuto.com

Helsinki - Kalliolainen kaveriporukka, joka tykkää jalkapallosta

Anttu kirjoitti: Toni Valla (try-out) tulles myös (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Miehet
21

Stanno taitokoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki/Kallio
Sekajoukkue
24

Pienet Eläimet Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallion Kuppilat
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.