Jalkapallo Kallio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kallio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, petankki, sähly, fudis, futis, pesäpallo, jääkiekko, kävely ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kallio

Jalkapallo - Kallio

Ponnistus 05 Nimenhuuto.com

Joukkueen kotikenttä on Haapaniemen tekonurmi Sörnäisissä. Harjoitukset kesäkaudella 2016 - ti klo 16-18 - to klo 16.30-18 - su klo 18-20 Osallistumme piirisarjaan kahdella joukkueella. Otamme vastaan uusia pelaajia, myös aloittelevat ovat tervetulleita! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä, minttu.nikkila@iki.fi, 040 7361313 Apujoukkueenjohtaja Jarmo Pukkinen Valmentajat Daniel Adibe ja Oliver Attwood www.helsinginponnistus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata fudista hyvässä seurassa? Meillä on tilaa uusille ja myös alo...

Minttu kirjoitti: Hei pelaajat, vanhemmat ja valmentajat, syyskausi on jo täydessä käynnissä. Muutama pelaaja on lopettanut, mutta vastaavasti olemme saaneet pari uutta tilalle. Tervetuloa uusimmat vahvistukset eli Axel ja Onni perheineen mukaan toimintaan! Piiripelit pyörivät normaaliin tapaan. Kullakin joukkueel... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallio
Ei asetettu
45

Ponnistus P04 Nimenhuuto.com

Ponnistuksen junioritoiminnan keskeisimpiä tavoitteita on ohjata ja kannustaa nuoria pelaajia kunnioittamaan ja kannustamaan joukkuetovereitaan sekä kantamaan vastuuta peleissä ja harjoituksissa. Keskinäinen kunnioitus ja vastuunkanto yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun mahdollistavat pelaajien kehittymisen yksilöinä sekä osana joukkuetta. Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan joukkueeseemme. Joukkueenjohtajamme kertovat mielellään lisää toiminnastamme! Joukkueenjohtajat: Kai Oksanen; kh.oksanen@gmail.com; 041 537 54 64 Sami Salmi; samie.salmi@gmail.com; 045 631 57 34 Valmentajat: Teemu Koskinen, Maria Viranko, Anssi Koskinen ja Viola Terviö Harjoitusajankohdat löydät tämän sivun alalaidasta.

sari kirjoitti: Ruffelta loppuu koulu klo 16 eli myöhästyy jonkin verran. (4 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Pojat
36

Ponnistus T07-08 Nimenhuuto.com

Tyttöjen jalkapallojoukkue Kalliosta ja lähialueilta , tervetuloa mukaan kaikki uudet 07- ja 08- syntyneet tytöt rohkeasti kokeilemaan. Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 synty...

Sandra kirjoitti: En pääse paikanpäälle. T. Kati Joten joku tarvitaan huoltajaksi, kassi on mulla ja jonku pitäis printata pöytäkirja (7 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kallio
Tytöt
26

Ponnistus T09-10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ponnistus tyttöjen 09-10 joukkueeseen. Otamme uusia tyttöjä joukkueeseen. Tule siis mukaan pelaamaan ja harjoittelemaan kivassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet 2009-2010 syntyneet tytöt! Harjoittelemme kahdesti viikossa....

Nik kirjoitti: TERVETULOA KAIKKI CAFE HAAPIKSEN RUUSUKAHVILAAN SU 14.5 KLO 11.30-14!! PONNARIÄIDIT SAAVAN ÄITIENPÄIVÄN KUNNIAKSI RUUSUN JA ILMAISEN KAHVIN/TEEN. MYYTÄVÄNÄLEIVONNAISIA, PIKKUSUOLAISTA, JUOMIA JA GRILLIKIN ON KUUMANA. NÄHDÄÄN SUNNUNTAINA KAHVILASSA! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Tytöt
21

FC Kyllikki Nimenhuuto.com

FC Kyllikki Ry perustettiin Karakalliossa sijaitsevassa teehuoneessa loppuvuodesta 2001 edeltäjänsä Rastaalan Kokeneiden (RaKo) raunioille. Kuten RaKo, FC Kyllikki perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja. FC Kyllikki Ry - The International Team !!!

Joukkue etsii pelaajia: Femmaan noussut Legendaarinen FC Kyllikki etsii ensi kaudelle muutamia joukku...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Polvi poks, eturistiside ja kierukka rikki samasta polvesta ku viimeksi joten en enää mukana kentällä peleissä / reeneissä. Sorry :( ja thänks Meriläinen kiittää ja kuittaa kaikista menneistä Kyllikki vuosista, hauskaa oli. Saunailtaa ootellessa :) :) (tulevista vuosista en tiä vielä ehkä saatan ... (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Karakallio, Espoo
Miehet
35

Kallion Stallions Nimenhuuto.com

On helppoo olla Stallion, niin helppoo olla Stallion !

Joukkue etsii pelaajia

Timo kirjoitti: Tulen perjantaina ehkä Savosta päin...En osaa sanoa pääsenkö (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki,Kallio
Miehet
43

kasiysiP08 Nimenhuuto.com

Espoolainen 2008 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue Kilo-Karakallio-Veini-Laaksolahti alueella

Veli kirjoitti: United Punaisen talvisarjan ensimmäiset pelit ensiviikon lauantaina (Huom: syyslomaviikko). Käykäähän ilmoittautumassa pikimiten nimenhuutoon jos ette pääse mukaan jotta osaamme varautua tilanteeseen ajoissa. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kilo/ Karakallio/ Laaksolahti
Pojat
84

Ponnistus P03 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi! Valmentaja kerkeää vasta klo 19:00 paikalle, mutta treenit alkaa jo klo 18:30! Eli silloin paikalle! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Pojat
14

Ponnistus P02 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Tän viikon perjantain treenit siirretty torstaille! Kaikki valmentajat estyneitä perjantaina. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki, Kallio
Pojat
34

Partizani Nimenhuuto.com

Stadin-liigan uusin ja komein jengi

Jussi kirjoitti: Orastava kurkkukipu, mutta yritetään (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Futis
Kallio
Miehet
26

helsinki Nimenhuuto.com

Helsinki - Kalliolainen kaveriporukka, joka tykkää jalkapallosta

Anttu kirjoitti: Toni Valla (try-out) tulles myös (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Miehet
21

Stanno taitokoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki/Kallio
Sekajoukkue
24

Pienet Eläimet Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallion Kuppilat
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.