Jalkapallo Kallio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kallio ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, petankki, sähly, fudis, futis, pesäpallo, jääkiekko, kävely ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kallio

Jalkapallo - Kallio

Ponnistus 05 Nimenhuuto.com

Joukkueen kotikenttä on Haapaniemen tekonurmi Sörnäisissä. Harjoitukset kesäkaudella 2016 - ti klo 16-18 - to klo 16.30-18 - su klo 18-20 Osallistumme piirisarjaan kahdella joukkueella. Otamme vastaan uusia pelaajia, myös aloittelevat ovat tervetulleita! Joukkueenjohtaja Minttu Nikkilä, minttu.nikkila@iki.fi, 040 7361313 Apujoukkueenjohtaja Jarmo Pukkinen Valmentajat Daniel Adibe ja Oliver Attwood www.helsinginponnistus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko pelata fudista hyvässä seurassa? Meillä on tilaa uusille ja myös alo...

Minttu kirjoitti: Hei koko porukka eli pelaajat, vanhemmat ja valmentajat, talvikausi alkaa olla taputeltu, futsalpelit päättyivät jo ja talviliigassa on ensi viikonloppuna viimeiset sijoitusottelut punaisilla ja mustilla. Harjoitukset pyörivät vielä ensi pe asti vanhaan malliin, huhtikuun alussa alkaa uusi kausi ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallio
Ei asetettu
44

Ponnistus P04 Nimenhuuto.com

Ponnistuksen junioritoiminnan keskeisimpiä tavoitteita on ohjata ja kannustaa nuoria pelaajia kunnioittamaan ja kannustamaan joukkuetovereitaan sekä kantamaan vastuuta peleissä ja harjoituksissa. Keskinäinen kunnioitus ja vastuunkanto yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun mahdollistavat pelaajien kehittymisen yksilöinä sekä osana joukkuetta. Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan joukkueeseemme. Joukkueenjohtajamme kertovat mielellään lisää toiminnastamme! Joukkueenjohtajat: Kai Oksanen; kh.oksanen@gmail.com; 041 537 54 64 Sami Salmi; samie.salmi@gmail.com; 045 631 57 34 Valmentajat: Teemu Koskinen, Maria Viranko, Anssi Koskinen ja Viola Terviö Harjoitusajankohdat löydät tämän sivun alalaidasta.

Kai kirjoitti: PONNISTUKSEN TURNAUSPALAVERI Moi, Huomenna keskiviikkona klo 18.00 järjestetään koko Ponnistuksen junioritoiminnan yhteinen palaveri koskien loppuvuoden turnauksia. Itse en valitettavasti pääse paikalle, joten olisi hienoa, jos joku teistä vanhemmista pääsisi edustamaan joukkuettamme. Palaveri jä... (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Pojat
36

Ponnistus T09-10 Nimenhuuto.com

Tervetuloa Ponnistus tyttöjen 09-10 joukkueeseen. Otamme uusia tyttöjä joukkueeseen. Tule siis mukaan pelaamaan ja harjoittelemaan kivassa seurassa.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa uudet 2009-2010 syntyneet tytöt! Harkkoja on kahdesti viikossa yhd...

Nik kirjoitti: Ensi sunnuntaina 29.1. klo 11.30-14 on Cafe Haapiksessa avoimet ovet: tervetuloa kaikki ensikertalaiset tutustumaan kahvilatoimintaan ja nauttimaan kahvilan tarjoamana kupponen kuumaa! Lisäksi myynnissä kahvia/teetä/kuumaa mehua, virvokkeita ja pientä suolaista + makeaa. Lisäksi myynnissä on Ponn... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kallio, Helsinki
Tytöt
21

Ponnistus T07-08 Nimenhuuto.com

Tyttöjen jalkapallojoukkue Kalliosta, tervetuloa mukaan kaikki uudet 07- ja 08- syntyneet tytöt

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 synty...

Sandra kirjoitti: Hei kaikki! Seurahoppiin on tullut myyntiin uusia kuvatuotteita, niistä on näytekappaleita liikkeessä. Myös tästä linkistä pääsee tutkimaan useimpia tuotteita http://www.ponnistus.seurashop.fi/ ps. Joukkuekuvaus tulossa kevään aikana (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kallio
Tytöt
25

FC Kyllikki Nimenhuuto.com

FC Kyllikki Ry perustettiin Karakalliossa sijaitsevassa teehuoneessa loppuvuodesta 2001 edeltäjänsä Rastaalan Kokeneiden (RaKo) raunioille. Kuten RaKo, FC Kyllikki perustettiin edistämään nuorten miesten terveellisiä elämäntapoja. FC Kyllikki Ry - The International Team !!!

Joukkue etsii pelaajia: Femmaan noussut Legendaarinen FC Kyllikki etsii ensi kaudelle muutamia joukku...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Polvi poks, eturistiside ja kierukka rikki samasta polvesta ku viimeksi joten en enää mukana kentällä peleissä / reeneissä. Sorry :( ja thänks Meriläinen kiittää ja kuittaa kaikista menneistä Kyllikki vuosista, hauskaa oli. Saunailtaa ootellessa :) :) (tulevista vuosista en tiä vielä ehkä saatan ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karakallio, Espoo
Miehet
36

Kallion Stallions Nimenhuuto.com

On helppoo olla Stallion, niin helppoo olla Stallion !

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: Moi. Muistuttelen, että hoitakaa perjantaihin mennessä kausimaksun 1.erä ja ilmoittakaa itsenne sen jälkeen IN. Pääsen sitten tilaamaan paitoja ja varaamaan pari kenttävuoroa ennen kauden ekaa matsia! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki,Kallio
Miehet
45

kasiysiP08 Nimenhuuto.com

Espoolainen 2008 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue Kilo-Karakallio-Veini-Laaksolahti alueella

Veli kirjoitti: United Punaisen talvisarjan ensimmäiset pelit ensiviikon lauantaina (Huom: syyslomaviikko). Käykäähän ilmoittautumassa pikimiten nimenhuutoon jos ette pääse mukaan jotta osaamme varautua tilanteeseen ajoissa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kilo/ Karakallio/ Laaksolahti
Pojat
85

Ponnistus P03 Nimenhuuto.com

Eeli kirjoitti: PELIPASSIT OVAT VOIMASSA Palloliiton postin mukana on tällä viikolla tullut muutamalle pelaajalle ilmoitus siitä, että heidän pelipassinsa ei ole voimassa. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan on Palloliiton rekisteritietokannan Pelipaikan järjestelmävirhe. Kaikille Ponnistuksen junnuille on hankittu pe... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Pojat
18

Ponnistus P02 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Kipeenä (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Helsinki, Kallio
Pojat
35

helsinki Nimenhuuto.com

Helsinki - Kalliolainen kaveriporukka, joka tykkää jalkapallosta

Anttu kirjoitti: Toni Valla (try-out) tulles myös (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki, Kallio
Miehet
18

Partizani Nimenhuuto.com

Stadin-liigan uusin ja komein jengi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Ville P häissä ja Jani on Pariisissa (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Futis
Kallio
Miehet
25

Pienet Eläimet Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Kallion Kuppilat
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.