Jalkapall Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, koripallo, agility ja toko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kankaanpää

Jalkapall - Kankaanpää

KaPa 2011-2012 Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Tervehdys vanhemmat! Kausimaksu vuodelle 2018. Pelaajakohtainen kausi- ja toimintamaksu on 2012 syntyneille 50euroa ja 2011 syntyneille 70euroa joka maksetaan joukkueen tilille. Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun, pelipassin ja vakuutusturvan AON sekä harjoitukseen liittyviä varustehankintoja... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Sekajoukkue
39

KaPa tytöt 2009-2010 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Tervehdys vanhemmat! Kausimaksu vuodelle 2018: Pelaajakohtainen kausi- ja toimintamaksu on 70 €, joka maksetaan seuran tilille. Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun, pelipassin ja vakuutusturvan AON sekä harjoitukseen liittyviä varustehankintoja sekä mahdollisia turnausmaksuja. Maksun tiedot: S... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Tytöt
21

kapa-C15 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Lauantain Saloon lähtö Palloiluhallin parkkipaikalta klo.7.45. Ottelu alkaa Salossa klo.11.30. Maksu pelaajilta 15€ joka maksetaan joukkueen tilille FI 8351060120093507 tai Vesalle paikan päällä tasarahalla. Varatkaa muutenkin hiukan rahaa mukaan,paluumatkalla poiketaan syömässä mutta menomatkaks... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Sekajoukkue
23

KapaE10 Nimenhuuto.com

Kapa E10 on 2007-syntyneiden poikien jalkapallo joukkue :)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Pojat
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.