Jalkapallo Kankaanpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kankaanpää ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, koripallo, agility, toko ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kankaanpää

Jalkapallo - Kankaanpää

KaPa 2011-2012 Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Peliasut ovat saapuneet Team Sportiaan. Asun hinta 50euroa joka maksetaan paikan päällä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Sekajoukkue
31

kapa-C15 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Vieraspeliin Turkuun sunnuntaina 28.5 on varattu 50hlön bussi jotta kaikki halukkaat vanhemmat pääsevät mukaan kannustamaan! Matkan hinta 10€/hlö ja maksu käteisellä lähdettäessä! Sama hinta myös pelaajilla! Toivottavasti mukaan lähtee runsas joukko porukkaa! Ilmoittaumiset tämän viestin alle!Läh... (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Sekajoukkue
29

KapaE10 Nimenhuuto.com

Kapa E10 on 2007-syntyneiden poikien jalkapallo joukkue :)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kankaanpää
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.