Jalkapallo Karjaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karjaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: käsipallo, fotboll, handboll, sähly ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karjaa

Jalkapallo - Karjaa

BK-46 Damernas hobbylag Nimenhuuto.com

Fotbollslag för damer i varierande ålder som vill spela fotboll i motionssyfte och för att det är roligt. Jalkapallojoukkue kaiken ikäisille naisille, jotka haluavat pelata jalkapalloa kuntoilumielessä ja koska se on kivaa.

Sara kirjoitti: Kan tyvärr ändå inte komma till KW... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Naiset
26

BK-46 Jalkapallo Maalivahdit Nimenhuuto.com

BK-46 Juniorijalkapallon maalivahtien oma sivu

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Karjaa
Sekajoukkue
23

BK-46 Fotboll Knattar-Nappulat Nimenhuuto.com

BK-46 Fotbolls yngsta juniorers riktigt egna knattelag. Här leker vi bollar, springer och spelar fotboll. BK-46 Jalkapallon nuorimpien junioreiden ikioma joukkue. Leikimme pallon kanssa ja iman, juostaan ja pelataan jalkista.

Lina kirjoitti: Hej! Det kom info om ett fotisläger... Masalan Kisa ja ACK järjestävät yhteistyössä Liverpool-jalkapalloleirin Kirkkonummen Masalassa 25.-27.7.2017. Leiri on avoin kaikille 6-14-vuotiaille pelaajille. Valmentajina jalkapallokouluissa toimivat huippuluokan valmennuskeskuksesta saapuvat LFC-valment... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Sekajoukkue
16

BK-46 P07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laget tar gärna emot nya spelare! Kontakta tränaren eller lagledaren! Joukkue...

Albin kirjoitti: No niin, sori että ei tullut torstaina niinkuin lupasin. Jos puuttuu niin voitte ilmoittaa tämän viestin alle! Voin vielä lauantaina soittaa puuttuvat tilaukset: Pietari: housut Attila: valk t-paita koko M, treenitakki L Emil: reppu, verkkaritakki 150 cm Mikko: housut (koko sportiassa) Lukas: hou... (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis Karjaa
Pojat
17

BK-46 B17-Akatemia Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Moi, menkää Sportiaan kokeilemaan uusia pelivaatteita ja college-pukua. Aikaa on tämän viikon!! Yritän saada vaatteita mukaani Sportialta torstain treeneihin. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Karjaa
Pojat
56

BK-46 P05 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Nyt on mahdollisuus auttaa sekä BK:ta että itseänne! Huoltamalla autonne Lohjanportin Autossa, saatte kausikortin miesten peleihin ilmaiseksi. Mainostakaa myös sukulaisille ja tuttaville. Mitä enemmän huoltoja, sitä enemmän sponsoritukea. Lisää tietoa Nimenhuudon Kuvat ja materiaalit kansiossa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
29

BK-46 Fotboll P10 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

emma kirjoitti: Hej. Jag är lagledare för P09. De pojkar (2010) som vill är välkomna att komma med på P09:s träningar. Vi tränar på tisdagar kl.16.30-18 i Karjaan yhteiskoulu och söndagar kl.12.30-14 i karjaan yhteiskoulu. Det är bara att dyka upp. Tränaren är Nicklas Laine. Har man frågor kan man kontakta mej, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
28

bk46p01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hej igen det blev ändring på avslutningen vår det blir den 19.9 kl 16 i Påminne sedan mat på KW så ni kan anmäla er på nytt !! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
23

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Erkki kirjoitti: Kafétalko 13.5, för grupp A (Milo, Atte, Victor, Ian, Erik L & M, Johan, Milton, Markus och Liam). Handbollslagets herrar spelar sin första finalmatch denna dag. Om ni eller pojkarna ska åka med och se den, måste ni i tid försöka byta bort turen med ngn i grupp B. Vi behöver minst 10 pojkar som b... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
25

BK46 pojat 99 Nimenhuuto.com

Kaija kirjoitti: Ensi sunnuntaina 6.9. vierasottelu Espoon Kauklahdessa, Lindankuja 4. Tarvitaan kaikki pojat mukaan ja kyyditsijöitä. Tommen kertausharjoituksissa ja tulee jos vapautuu sieltä ajoissa. Miikka tuuraa valmentajana Tommenia. ilmoittakaa nimenhuudossa monelleko voitte tarjota kyydin. Yhteislähtö Sisu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Karjaa
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.