Jalkapallo Karjaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karjaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: käsipallo, fotboll, handboll, sähly ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Karjaa

Jalkapallo - Karjaa

BK-46 Jalkapallo Maalivahdit Nimenhuuto.com

BK-46 Juniorijalkapallon maalivahtien oma sivu

Rasmus kirjoitti: Hei! Viimeiset treenit 04-06 pojilla, miksi näin? Eina (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Karjaa
Sekajoukkue
24

BK-46 Damernas hobbylag Nimenhuuto.com

Fotbollslag för damer i varierande ålder som vill spela fotboll i motionssyfte och för att det är roligt. Jalkapallojoukkue kaiken ikäisille naisille, jotka haluavat pelata jalkapalloa kuntoilumielessä ja koska se on kivaa.

Gittan kirjoitti: Ni som inte kommer imorgon, är det nån veckodag som inte passar för er framöver? (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Naiset
26

BK-46 Fotboll Knattar-Nappulat Nimenhuuto.com

BK-46 Fotbolls yngsta juniorers riktigt egna knattelag. Här leker vi bollar, springer och spelar fotboll. BK-46 Jalkapallon nuorimpien junioreiden ikioma joukkue. Leikimme pallon kanssa ja iman, juostaan ja pelataan jalkista.

Lina kirjoitti: Imorgon, 10.5 är det inga träningar för knattarna! Det ordnas istället en "drömmar i rörelse-unelmien liikuntapäivä" på hela sportplansområdet. Onsdagen 17.5 är det tränings som normalt! (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Sekajoukkue
16

BK-46 P07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Laget tar gärna emot nya spelare! Kontakta tränaren eller lagledaren! Joukkue...

Craig kirjoitti: Hi all, FC 89 P07 TURNAUS 10.6.-11.6.2017 We want to enter this tournament but need to see how many players are available before we enter. Please go to Nimenhuuto and put IN/OUT for both days using the information you know now. Links below: Saturday 10.6: https://bk-46p07.nimenhuuto.com/events/94... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis Karjaa
Pojat
20

BK-46 P05 Jalkapallo Fotboll Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pekka kirjoitti: Nyt on mahdollisuus auttaa sekä BK:ta että itseänne! Huoltamalla autonne Lohjanportin Autossa, saatte kausikortin miesten peleihin ilmaiseksi. Mainostakaa myös sukulaisille ja tuttaville. Mitä enemmän huoltoja, sitä enemmän sponsoritukea. Lisää tietoa Nimenhuudon Kuvat ja materiaalit kansiossa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
30

BK-46 B17-Akatemia Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Moi, menkää Sportiaan kokeilemaan uusia pelivaatteita ja college-pukua. Aikaa on tämän viikon!! Yritän saada vaatteita mukaani Sportialta torstain treeneihin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karjaa
Pojat
53

BK-46 Fotboll P10 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

emma kirjoitti: Hej. Jag är lagledare för P09. De pojkar (2010) som vill är välkomna att komma med på P09:s träningar. Vi tränar på tisdagar kl.16.30-18 i Karjaan yhteiskoulu och söndagar kl.12.30-14 i karjaan yhteiskoulu. Det är bara att dyka upp. Tränaren är Nicklas Laine. Har man frågor kan man kontakta mej, ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
27

bk46p01 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hej igen det blev ändring på avslutningen vår det blir den 19.9 kl 16 i Påminne sedan mat på KW så ni kan anmäla er på nytt !! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Karis/Karjaa
Pojat
23

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Ian kirjoitti: gutz myynnistä tulee 495€ jos kukaan ei palauta tuotteita! (525€-30€ rahti) (25 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
25

BK46 pojat 99 Nimenhuuto.com

Kaija kirjoitti: Ensi sunnuntaina 6.9. vierasottelu Espoon Kauklahdessa, Lindankuja 4. Tarvitaan kaikki pojat mukaan ja kyyditsijöitä. Tommen kertausharjoituksissa ja tulee jos vapautuu sieltä ajoissa. Miikka tuuraa valmentajana Tommenia. ilmoittakaa nimenhuudossa monelleko voitte tarjota kyydin. Yhteislähtö Sisu... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Karjaa
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.