Jalkapallo Keski-uusimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keski-uusimaa ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, saunaseura ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keski-Uusimaa

Jalkapallo - Keski-Uusimaa

PK K-U Tytöt B ja C Nimenhuuto.com

Joukkue on Keski-Uudenmaan alueella Pallokerho Keski-Uusimaan alla oleva kilpajoukkue, joka on tarkoitettu kaikille -00-03 syntyneille tytöille. Lisätietoja löytyy joukkueen kotisuvuilta: http://www.pkku.fi/joukkueet/c-tytot-01-02-03

Joukkue etsii pelaajia: PKKU T01-02 joukkueella on Try-Out harjoitukset viikolla 41 ja 43. Viikko 42 ...

Jouni kirjoitti: Mennään ja tullaan bussikuljetuksella. Tiedotteen mukaan kokonaiskustannus on n.130€. Lopullinen kustannus määräytyy osallistujien mukaan ja laskutetaan leirin jälkeen. t,Jouni (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Tytöt
39

PKKU P02 Nimenhuuto.com

PKKU on Keski-Uudenmaan alueen kilpajalkapalloon keskittyvä seura, joka kokoaa riveihinsä alueen motivoituneimmat ja lahjakkaimmat jalkapalloilijat. PKKU02 on syksyn 2013 aikana koottu seuran nuorin ikäluokka ja punainen ikäluokan kakkosjoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomisen pelin alkamisajankohta siirtyi 15 minuuttia eteenpäin (11.45) ja siirretään kokoontumisajankohtaa 30 minuuttia (11.00) eteenpäin niin koulun joulujuhlissa mukana olevat ehtivät paremmin mukaan :-) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keski Uusimaa
Pojat
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.