Jalkapallo Keuruu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Keuruu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, juoksu ja frisbeegolf.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Keuruu

Jalkapallo - Keuruu

keupa07 Nimenhuuto.com

KeuPa 07 on Keuruulaisista -07 ja -08 valioista koottu jalkapallojoukkue. Meillä kaikki pelaa, kaikki kehittyy ja kaikilla on kivaa.

Ilpo kirjoitti: Harjoituskausi 2017-2018 Kesän pelikausi ja päättäjäiset on takanapäin ja harjoittelukausi jatkuu seuraavasti: - Harkat jatkossa 2Xviikossa, Keskuskentällä toistaiseksi. Siirrytään tervalle ilmoituksen mukaan. - Kun nurmikko jäätyy, siirrymme Haapamäen harjoitushalliin. - Joukkue osallistuu JJK t... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
29

Keupa G10 Nimenhuuto.com

Keupa G10 joukkue on kasattu innokkaista pelaajista kesällä 2016. Pelaajien tausta on Keupan jalkapallokoulusta, ainakin useimpien. Nyt harjoitellaan ja sarjapelit ovat tulevaisuudessa.

Jere kirjoitti: Palaverimuistio 18.9.2017 Keupan toimistolla Tiliotteet ja kuitit 1.7. - 30.9.2017 → vko 40 toimistolle Keuruun Pallo ry:n vuosikokous on sunnuntaina 22.10.2017 klo 17, toimistolla. Keupalehti 2/2017 ilmestyy marraskuun alussa. - Suuremman levikin ja kustannusten vuoksi lehden jako suoritetaan jo... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
32

Keupa 08 Nimenhuuto.com

Keupa G08 on POP-jalkapallokoulun pohjalta kasattu joukkue, joka pelasi piirin ottelut syyskaudella 2015. Ikäjakauma oli 08-10 syntyneistä ja ensiaskeleet futikseen tuli otettua.

Marko kirjoitti: Hienoa pojat!! Valokuva hienosti pelattujen ja voitettujen pelien jälkeen Vihtavuoressa 9.9.2017. Kiitokset kaikille joukkueen mukana toimineista tahoista ja erityisesti "uudelle" nuorekkaalle valmennus kaksikolle!! Pojat kiittää ja kumartaa! (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Sekajoukkue
14

Keuruun Pallo Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme nelosdivaria Keski-Suomessa, jos pelaaminen joukkueessamme kiinnosta...

Kari kirjoitti: Laittasko joku maanatain harjoitukset! Ilves peli juuri katsottu hyvin tarkkaan! Olisi pojat aika opetella voittaa nuo pelit, olitte huomattavasti parempi joukkue. T. EI West Ham (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Miehet
29

Keupa 09 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tervehdys!! Kävin tänään pankissa kuittaamassa 09 joukkueen tilinkäyttöoikeuden. Samalla minulle kerrottiin, että tili näkyy pankkitunnuksilla. Tili ei kuitenkaan vielä jostakin syystä näy, joten en voi sitä tässä julkaista. Alla kuitenkin jäsenmaksun suuruuteen liittyvää tietoa ennakkoon. Julkis... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
15

Keupa 06 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Reissussa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Ei asetettu
22

Keupa 04 Nimenhuuto.com

Alexander kirjoitti: 8.8 on peli Laukaaassa ja Tervassa??! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
39

Keupa B-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Keuruu
Tytöt
19

Keupa 05 Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Ehtii toiseen peliin, tulee suoraan leiriltä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
18

KeuPa II Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Keuruu
Ei asetettu
20

KeuPa D-Tytöt Nimenhuuto.com

Hilla kirjoitti: Lähden lauantaina kuskaamaan, meidän kyytiin sopii kolme vielä. Moneltako ja mistä lähdetään ? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Keuruu
Tytöt
25

Keupa03 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Keskiviikkona 28.6. ei harjoituksia. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Keuruu
Pojat
24

Keupa 2011 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Keuruu
Sekajoukkue
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.