Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Juuso kirjoitti: Onko pe 23.2 harkat peruttu? (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
32

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Hyvä Pyry. Ja hei! Katsotteko vanhemmat lastenne pelipaidan koon. Jos on S, niin laitetaan ne nuoremmille kiertoon. Tilalle saa isomman pelipaidan, samaa pelinumeroa ei voi kuitenkaan luvata. Toimitus Juhalle tai minulle. Huomenna treenit jatkuu ja muistakaa käydä nimenhuudossa katsomassa pelitap... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
26

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: tuun pööpöilemää (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
27

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Iso kiitos kaikille kioskin toimintaan osallistuneille! Laskin kassaa tuossa ja kahdelta edelliseltä kioskikerralta on kirstuun kilahtanut jo 300€!!! Ja tämä siis raaka-ainekulujen jälkeen ns. käteen jäänyt tuotto. Ihan mahtavaa! Jatketaan samalla menolla taas seuraavassa kotipelissä :) Maikki (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
27

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kouvolan Palloilijat 08-09 Nimenhuuto.com

#Moro

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
3

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24