Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT 08/09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Miro kirjoitti: Meiltä osallistuu Miro+3 (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
52

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
12

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Tervehdys pelaajat. Kausi päättyi murheellisten tulosten kautta tippumisen viitosesta kuutoseen. Viimeinen peli ei jättänyt tuloksellisesti jossiteltavaa, 1-7 oli selkeät lukemat. Kumun jatko on asia, jota tietysti pitää heti suunnitella. Eilen kyselin jo muutaman kommentin saunassa. Laittakaa mi... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
27

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
18

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Patrik kirjoitti: Moikka Pitkän harkinnan jälkeen, Patrik on päättänyt ettei hän halua enää jatkaa jalkapallossa. Mennään näin tällä hetkellä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille. T. Janita Ruosteluoma ja Patrik Remes (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
33

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.