Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jani kirjoitti: Hyypiä-areenan joulumarkkinat su 3.12.2017 KumuJT järjestää markkinoilla kahvilan ja meidän joukkueen osuus kahvilassa on myyntivuoro klo 11-14 sekä myytäväksi 250 makeaa ja 75 suolaista leivonnaista. Kahvilan tuotosta tulee osuus joukkueelle. Ehdotan että mennään kahdella myyntivuorolla 1. 11-12... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
32

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Luukas kirjoitti: Hei, pikaista apua kaivataan! Luukas on hyypiä areenalla treeneissä, pikkuveli alkoi oksentaa. Onko mahdollista saada kyytiä kotiin? Toivottavasti joku lukee tämän..! (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
23

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tulen pyörähtämään. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
29

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
17

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Pitkän harkinnan jälkeen, Patrik on päättänyt ettei hän halua enää jatkaa jalkapallossa. Mennään näin tällä hetkellä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille. T. Janita Ruosteluoma ja Patrik Remes (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
27

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.