Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, aikido ja itsepuollustus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Simo kirjoitti: Moro! Nyt on tältä kaudelta pelit pelattu ja treenit treenattu. Kausi on siis paketissa yhtä ruohonleikkuuta lukuun ottamatta. Pyritään pitämään joukkueen yhteiset päättäjäiset mahdollisimman pikaisesti. Niistä tiedotetaan täällä nimenhuudossa. Koko seuran päättäjäiset järjestetään perinteisesti ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
29

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Särkänniemi cup tiedotusta: näyttää siltä, että osallistumme turnaukseen ainakin yhdellä joukkueella. Seuraava vaihe on sitova ilmoittautuminen = maksu. 1 pelaajan/toimihenkilön kustannus on 85€. Jos haluaa särkänniemi rannekkeen kustannus on 119€. Maksa Jompikumpi summa joukkueen tilille 10.4 me... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
28

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: He kaikkii vanhemmat! Mitäs tehdään kioskin jatkon kanssa? Olin kioskivastaavana vuoden verran, mutta en pysty jatkamaan, koska työt on niin iltapainotteisia ja asumme Elimäellä, jolloin tavaroiden meiltä hakeminen on liian hankalaa. Haluaako joku jatkaa? Tai säilyttää tavaroita ja vuoro kiertäis... (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Pikkasen ehkä myöhässä (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kouvolan Palloilijat 08-09 Nimenhuuto.com

#Moro

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
3

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24