Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, aikido ja itsepuollustus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Juuso kirjoitti: Hei! Laittakaa mulle mahd. pian viestillä (whatsapp/tekstari/kuva) Pelaajan nimi ja Kjp:n kausimaksun 1. erän laskun viitenumero, niin makselen ne Kumun tililtä. Älkää maksako itse. -Mari Heikkilä/Kumun rahastonhoitaja 0451453929 (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
21

Kumu JT2012 Nimenhuuto.com

Armi kirjoitti: Osallistuu vain palkintojen jakoon (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
26

Kumu Junior Team Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Heissan ja tervetuloa takaisin syyslomilta! Arki rullaa kohti KJP -aikaa, ensi viikollahan nuo treenit sitten toivottavasti alkavat ohjelman mukaisesti. Joukkueen kauden päättäjäisiä vietettiin loman aluksi kuningas-Litmasen tähdittämän Risto Räppääjän seurassa. Päättyneeltä kaudelta jaettiin/jae... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
39

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moi. Jalkapallokausi 2020 ollaan saatu päätökseen. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta! Uusi kausi alkaa viikolla 45/2020. Uuden kauden osalta olen lähettänyt KJP sähköpostin, jonka liitteenä mm. harjoitusvuorokalenteri, josta selviää ikäluokkakohtaisesti harjoitusvuorot. Kumu ei järjestä perinte... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
14

Kumu JT -14 Nimenhuuto.com

Leo kirjoitti: Luettu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
20

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Yritän sumplia aikataulua että pääsisin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 6 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
23