Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, aikido ja itsepuollustus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Mauri kirjoitti: Hei, Kesän nurmikon leikkuut saatiin hoidettua mallikkaasti ja siitä kiitos niille 13 pelaajan huoltajille ketkä olivat mukana. Keväällä kun ilmoitin tästä, niin kerroin samalla että pelaajan, jonka huoltajalla ei ole mahdollista osallistua, pääsee vastuusta maksamalla 75 euroa joukkueen tilille.... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
30

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Särkänniemi cup tiedotusta: näyttää siltä, että osallistumme turnaukseen ainakin yhdellä joukkueella. Seuraava vaihe on sitova ilmoittautuminen = maksu. 1 pelaajan/toimihenkilön kustannus on 85€. Jos haluaa särkänniemi rannekkeen kustannus on 119€. Maksa Jompikumpi summa joukkueen tilille 10.4 me... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
35

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Pikkasen ehkä myöhässä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Huomenta! Tiedoksi vaan kaikille, että Tomi joutuu pitämään jalkapallosta vähän pidempää taukoa, näillä näkymin ainakin jouluun asti. Polvissa on ollut vuoden verran Osgood Schlatterin tauti, joka nyt äitynyt pahemmaksi. Hoitona on juoksemista ja hyppimistä vaativien lajien tauottaminen, joten es... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
21

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kouvolan Palloilijat 08-09 Nimenhuuto.com

#Moro

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
3

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
23