Jalkapall Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, jääkiekko, aikido ja itsepuollustus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuusankoski

Jalkapall - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Hannes kirjoitti: Moi!T-paidat saapuivat tänään,otan illan harkkoihin mukaan ilmoittautuneiden paidat.Jatketaan sit jakelua sunnuntaina.T.Hanski (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
30

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Juha kirjoitti: Moro. Hommaamme joukkueelle, pelaajat ja nimenhuudossa mukana olevat toimihenkilöt, Niken tuulipuvun/sadetakin (Storm Fit). Takkeihin tulee Kumu JT:n logot ja pelinumerot. Kauppiaan vaihdoksen vuoksi asialla on kiire. Käykää sovittamassa takkia Veturin InterSportissa, (mainitkaa Kumu Jt-09 takins... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
34

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: En oo pelikunnossa, tuun katsomaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Ok (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
20

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
23