Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Onni kirjoitti: Onni Rihulta hävisi tänään taitotreeneissä pukuhuoneesta 1 Skilan 130cm turkoosin sininen toppatakki ( sisävuori vaalean vihreä) ja harmaa Peakin pipo joka oli takin sisällä!!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
31

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Hyvä Pyry. Ja hei! Katsotteko vanhemmat lastenne pelipaidan koon. Jos on S, niin laitetaan ne nuoremmille kiertoon. Tilalle saa isomman pelipaidan, samaa pelinumeroa ei voi kuitenkaan luvata. Toimitus Juhalle tai minulle. Huomenna treenit jatkuu ja muistakaa käydä nimenhuudossa katsomassa pelitap... (22 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
24

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: tuun pööpöilemää (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
29

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Perttu kirjoitti: Iso kiitos kaikille kioskin toimintaan osallistuneille! Laskin kassaa tuossa ja kahdelta edelliseltä kioskikerralta on kirstuun kilahtanut jo 300€!!! Ja tämä siis raaka-ainekulujen jälkeen ns. käteen jäänyt tuotto. Ihan mahtavaa! Jatketaan samalla menolla taas seuraavassa kotipelissä :) Maikki (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
27

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.