Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT 08/09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jani kirjoitti: Hei -08 vanhemmat! Ensi viikon keskiviikkona (31.5.) on taas oma peli Voikkaan kentällä ja kioski laitetaan pystyyn. Kioskille tarvittaisiin yksi pellillinen makeaa leivonnaista ja kaksi myyjää (kioskilta pystyy seuraamaan jonkin verran myös peliä). Ilmottautumiset tähän viestiin vastaamalla. Ter... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
42

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Kumu JT:n pallokoulu 5-8.6.2017 Vastuullisina ohjaajina toimivat Kumu JT:n eri ikäluokkien vastuuvalmentajat. Apuohjaajana olo on VELVOLLISUUS Kumu JT-02 pelaajille. Ohjaajia tarvitaan 8 kpl/päivä. Ilmoittautumiset KJP-02 nimenhuudossa. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
18

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: en pysty varmaan pelaamaan mutta otan kamat mukaan (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
27

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Moi, tänään treeneissä vain muutama poika ( Krisu ja Lauri ). On lintsireissua ja luokkaretkiä vähän kaikilla. Hannu on tulossa pallokentälle viimeistään klo 17.30. Tuolloin kevyttä treeniä tarjolla kaikille ketä paikalla on. T:Jamppa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi. Tulevana keskiviikkona on meidän järjestämät piirisarjapelit Valkealan tekonurmella. Järjestämme kioskin kahvit ja leipomukset mukaan lukien. Ryhmä 4 on järjestysvuorossa tällä kertaa. Valmistautukaa asiaan, leipomukset Maire pelien tyyliin kuten viime kesänä oli. Minulta löytyy kioskikamppe... (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
30

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu jt tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Annalta hukassa uudet mustat Adidas verkkarit S kokoa.Olivat mukana Lautp-turnauksessa.Jos vaikka olisi laittanut jonkun toisen kassiin,kun ei kotoa löydy. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Tytöt
23

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.