Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT 08/09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jani kirjoitti: Hei -09 vanhemmat! Keskiviikkona 21.6 Voikkaan kotipelissä pidetään kioski. Sinne tarvittaisiin kaksi pelillistä makeaa leivonnaista ja kaksi myyjää. Jani tuo tavarat ja jää makkaranpaistoon. Ilmottautumiset vastaamalla tähän viestiin. Terveisin Hanna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
52

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Otteluilmo PeKa/KyPa ja Kumu edustus ottavat mittaa toisistaan 5.div. länsilohkon ottelussa keskiviikkona 26.7.2017 klo 18:30 alkaen. Ottelu pelataan Karhulan keskuskentän tekonurmella osoitteessa Urheilukatu 1, Kotka. Kotijoukkue pelaa koko punaisessa peliasussa eli paita, housut ja sukat on pun... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
27

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Moi, treenit käynnistyneet. Katsokaa nimenhuuto ja merkatkaa in tai out. Ehdottomasti tieto jos loukkaantunut tai vaiva jotta osataan kysellä -05 joukkueelta apuja. Ensi viikolla jo eka peli ja torstaina oli tarkoitus pelailla harkkapeli Kajon kanssa. Tästä se taas alkaa. Yt, Jamppa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi. Ensi viikon keskiviikkona 5.7. piirisarjapelit Voikkaan pallokentällä klo 18 alkaen. Olemme järjestävä joukkue, ja pidämme tutusti kioskin makkaranpaistoineen. Pari leipojaa voisi leipoa makeat kioskiin, jokunen suolainen täytetty leipä voisi olla makkaroiden lisäksi. Pari myyjää tarvitaan. ... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
32

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Kesäkuun KJP-maksua ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
18

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu jt tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Annalta hukassa uudet mustat Adidas verkkarit S kokoa.Olivat mukana Lautp-turnauksessa.Jos vaikka olisi laittanut jonkun toisen kassiin,kun ei kotoa löydy. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Tytöt
23

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.