Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT 08/09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jani kirjoitti: Heippa. Ensi viikon sunnuntain Hyypiän pelitälleihin tarvitaan taas leipojia ja myyjä. Olen itse kioskilla ja sen lisäksi tarvittaisiin yksi myyjä. Leivonnaisia tarvittaisiin neljä pelillistä tms. makeaa ja kaksi suolaista. Terveisin Hanna (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty 17 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
42

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Saatan myöhästyä (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
27

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moi. Tämän viikon sunnuntaina on pelivuoromme Hyypiä-areenalla. Laitamme taas kioskin pystyyn kartuttaaksemme myöskin joukkueen kassaa. Kioskin hoitovuorossa on Ryhmä 3. Kts kuvat ja materiaalit osio. Myyjiä tarvitaan kaksi. Leivotaan makeat ja tehdään suolaiset myytävät kioskiin. Myytävää tarvit... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
31

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Moi, hiihtolomalle loistava päätös, oman turnauksen voitto ja millä tavalla. Rankkareilla voittoon. Ollaan joukkueen kanssa oikealla tiellä, tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikolla taas treeneillä normaalisti eteenpäin. Muistakaa laittaa nimenhuutoon in tai out, niin osaan suunnitella treenejä paremm... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
17

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Saimme kaupungilta viime vuoden lopuksi palautusta SHA:n maksuista toimitila-avustuksena marras-joulukuun osalta 416 €. Siitä on maksettu tammikuussa Kumu JT-seuralle joukkueen tililtä pelaajan Kumu JT:n toimintamaksu 25 EUR/pelaaja. Kumu JT seuran jäsenmaksu määritellään seuran kevättalven halli... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
19

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu jt tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Annalta hukassa uudet mustat Adidas verkkarit S kokoa.Olivat mukana Lautp-turnauksessa.Jos vaikka olisi laittanut jonkun toisen kassiin,kun ei kotoa löydy. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Tytöt
23

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.