Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, salibandy, aikido ja itsepuollustus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Simo kirjoitti: Nyt kun harjoitukset ovat tauolla, niin olisi hyvä aika harjoitella omatoimisesti. Omatoiminen harjoittelu on tärkein tekijä henkilökohtaisen tekniikan kehittämisessä. Voisi esim. ajatella, että aina kun meillä olisi harjoitukset (ma, ti ja to) niin otatte pallon ja treenaatte asioita joita yksin... (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
28

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jan kirjoitti: Alkaako ulkoreenit jo ensiviikolla (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
42

Kumu JT2012 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Vallitsevan tilanteen vuoksi kaikki loput talvikauden tapahtumat on peruttu ja ne on nyt poistettu nimenhuudosta. Seurataan tilannetta ja aloitetaan kesäkausi sitten, kun se on kaikkien terveyden kannalta turvallista. Muistakaa kuitenkin edelleen liikkua, kikkailla pallojen kanssa, pitää huolta i... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
25

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Terve ILMOITUS POIKKEUSTILANTEESTA. Kumu JT noudattaa Suomen Palloliiton suositusta ja keskeyttää kaiken kilpailu- ja harrastetoiminnan Maaliskuun loppuun saakka. Eli joukkueemme kaikki Maaliskuulle merkityt tapahtumat on PERUTTU. Nyt on hyvä aika pelailla pleikkaa ja napostella sipsii niin jakse... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

Kumu Junior Team Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Kaikki harjoitukset ja pelit peruttu maaliskuun loppuun asti Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/liittohallitus-paatti-jalkapallon-ja-futsalin-kilpailutoiminnan-valiaikaisesta (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
39

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Esa kirjoitti: Meillä on tänään 18 pelaajaa. Elias mukana ulkopuolelta. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
26

Kumu JT -14 Nimenhuuto.com

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
23

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
23