Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Mauri kirjoitti: Vielä on ilmoittautumatta vanhempia 24.4 lauantain makkaranpaistoon Kuusankosken Tokmannille. Eli toiseen vuoroon vielä tarvitaan kolme myyjää. Kts. tarkemmin aikaisemmin Kioskin lähettämä viesti. Jos mahdollista niin pelaajiakin olisi hyvä olla mukana Kumun verkkareissa. Tästä tilaisuudesta jouk... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
32

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Särkänniemi cup tiedotusta: näyttää siltä, että osallistumme turnaukseen ainakin yhdellä joukkueella. Seuraava vaihe on sitova ilmoittautuminen = maksu. 1 pelaajan/toimihenkilön kustannus on 85€. Jos haluaa särkänniemi rannekkeen kustannus on 119€. Maksa Jompikumpi summa joukkueen tilille 10.4 me... (28 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
26

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Pelipaikka -järjestelmään kirjautuminen https://fin.ma.services/ Etusivu ja ohjeet Pelipaikkaan https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelut-seuroille/pelipaikka (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
9

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: Kim sairaana, joten pelit jää väliin.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
29

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
15

Kouvolan Palloilijat 08-09 Nimenhuuto.com

#Moro

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
3

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24