Jalkapallo Kuusankoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuusankoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, squash ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kuusankoski

Jalkapallo - Kuusankoski

Kumu JT-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-09 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Ari kirjoitti: Jos vaan pelaajilla on tekemisen puutetta sunnuntaina, niin ei muuta kuin ilmoittautumaan peleihin. Jan-Matias oli tulossa taitotreeniin, tulisko pelaamaan? (Noin tunti sitten)

Päivitetty 24 minuuttia sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
23

Kumu JT-08-09 Nimenhuuto.com

Kumu JT-08 on juniorijalkapallojoukkue Kouvolassa Kuusankoskella. Kaikki on tervetulleita mukaan:)

Jani kirjoitti: Hei, Sunnuntain peleihin pistetään taas kioski pystyyn. Kioskin pyörittämiseen tarvitaan Hannan lisäksi yksi myyjä ja myyntiin ainakin yksi pellillinen mokkapaloja. Kahvit ja muu rekvisiitta tuodaan paikalle meidän toimesta. Ilmoittautukaa mukaan vastaamalla tähän viestiin. Terveisin kioskivastaa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Sekajoukkue
32

KUMU Edustus Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tulen pyörähtämään. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Miehet
28

KumuJT-04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Tervehdys, ISO KIITOS POJILLE, tänään näytettiin todellista KUMU sydäntä. Tällä asenteella ja tekemisellä mennään pitkälle. Keli ja olosuhde oli rankka. Päätin että pidetään huomenna treenit omatoimisina eli käykää jokainen joko itseksenne tai kaverin kanssa lenkillä ja sitten sen perään hyvä ven... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
16

KumuJT02 Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Elokuun KJP-maksua 50 € ei Kumu JT:n pelaajien tarvitse maksaa. Maksu hoidetaan Kumu JT:n saamilla seura-avustuksilla ja talkootuotoilla (Kaupunki, 100v-säätiö yms) joita seuramme on jakanut joukkueille avustuksena. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
17

Kumu JT -07 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka Pitkän harkinnan jälkeen, Patrik on päättänyt ettei hän halua enää jatkaa jalkapallossa. Mennään näin tällä hetkellä. Hyvää syksyn jatkoa kaikille. T. Janita Ruosteluoma ja Patrik Remes (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
27

Kumu JT-05 Nimenhuuto.com

Tapsa kirjoitti: Elmo ei pääse on kipeä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Ei asetettu
5

Kumu JT-01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Sudet-Kumu peli 25.9 klo 17.45 (paikalle 17.00) Pelin jälkeen Kuusaan kotipitsa klo 19.15- 20.30 Pelaajat+Toimihenkilöt Yrittäjä haluaa pitsatoiveenne etukäteen niin laittakaa haluamanne pitsa tämän viestiketjun perään. Toimitan sen sitten kotipitsaan edellisenä päivänä. Näin saamme tilaisuuden v... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kuusankoski
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.