Jalkapall Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laajasalo

Jalkapall - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Ilmoittautuminen Aikuisten jalkapallokoulun syyskaudelle on nyt avattu. Tule mukaan jatkamaan huippuporukassa harrastamista ja pyydä kaverit mukaan. Syyskausi 8.8.2018-31.10.2018, kauden hinta 65€ Ilmoittautumaan pääsette täältä: http://www.laajasalonpalloseura.fi/…/Aikuisten_jalkapalloko… Nähdää... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
68

LPS2 Futsal Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja vahvin Futsal-joukkue Laajasalosta. Joukkueeseemme pääsee vain suositusten ja näyttöjen perusteella. Lisäpisteitä saa asumalla Laajasalossa. Helsinki's most beautiful and strongest Futsal team from Laajasalo. You can join in to our team only by getting recommendations and showing your talents. Additional points can be obtained by living in Laajasalo. Helsingfors vakreste og sterkeste Futsal-lag fra Laajasalo. Du er kun med i teamet vårt ved å få anbefalinger og vise dine talenter. Ytterligere poeng kan fås ved å bo i Laajasalo.

Ville kirjoitti: Mä laitoin itseni out, mutta pienet saumat on, että pystyisin pelaamaan. Kylki on vieläkin kipeä toissa matsissa tulleen kolhun vuoksi. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
11

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Lauri kirjoitti: In maanantain ja tiistain (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
37

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naisten joukkue on perustettu syksyllä 2017. Pelaamme aluksi naisten harrastesarjaa, mutta tähtäämme syksyksi 2018 SPL Helsingin piirin Naisten IV-Divisioonaan. Yhteyshenkilö: Joni Ilvonen 040 966 9976 joni.ilvonen@laajasalonpalloseura.fi

Lotta kirjoitti: HUOM. Tämä peli siirtyy! Syksyn otteluohjelma päivittyy tänne: https://vanha.palloliitto.fi/tulospalvelu/joukkue&147303&hkijp18 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
21

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Toni kirjoitti: Oma peli. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
42

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Max kirjoitti: LPS:n edustusjoukkueen Kakkosen kauden kotiavaus pelataan huomenna Hertta Areenalla klo 17. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! Juniorit pääsevät maksutta sisään kaikkiin kotiotteluihin seuran asu päällään. Vanhemmat voivat ostaa portilta pääsylipun tai kausikortin osoitteessa: https://www.jase... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
79

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Okko kirjoitti: Reissussa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
51

LPS 11 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Joona voi olla varalla! (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
46

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Urho kirjoitti: Aloittava maalivahti (23 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
33

LPS 07 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Huomio valkoiset ! Huomenna torstaina mennään taas. Kokoontuminen Lauttasaaressa klo 13:00. HUOM: Jos voitetaan pelataan seuraava ottelu klo 15:55 samassa paikassa... Loistava tasonnosto tällä porukalla ja peli on parantunut läpi turnauksen :)... Janne (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
51

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
23

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18