Jalkapall Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laajasalo

Jalkapall - Laajasalo

LPS2 Futsal Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja vahvin Futsal-joukkue Laajasalosta. Joukkueeseemme pääsee vain suositusten ja näyttöjen perusteella. Lisäpisteitä saa asumalla Laajasalossa. Helsinki's most beautiful and strongest Futsal team from Laajasalo. You can join in to our team only by getting recommendations and showing your talents. Additional points can be obtained by living in Laajasalo. Helsingfors vakreste og sterkeste Futsal-lag fra Laajasalo. Du er kun med i teamet vårt ved å få anbefalinger og vise dine talenter. Ytterligere poeng kan fås ved å bo i Laajasalo.

Ville kirjoitti: Lapsenhoitoviikonloppu, joten väliin jääpi peli ja treenit. (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
11

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka! Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen on auki ja pyytäisinkin teitä, jotka olette innokkaita vielä jatkamaan kesäkaudelle, ilmoittautumaan pikimmiten, niin saadaan tietoon osallistujamäärät. https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Pyytäisin myös huomisiin harkkoihin osal... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
65

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Knipi kirjoitti: HUOM. ENSI VIIKOLLA ON KAKSI PELIÄ. ON EHDOTTOMAN TÄRKEÄÄ ETTÄ TIEDÄMME MAHDOLLISET POISSAOLOT KOKO SEN VIIKONLOPUN (2.12. ja 3.12.) OSALTA NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA (lue tänään). (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
38

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Max kirjoitti: Kouluilla järjestettävät LPS iltapäiväkerhot jatkuvat elokuussa. Syksyn kerhojen ilmoittautuminen avattu. Laajasalon palloseura järjestää lukuvuonna 2017-2018 jalkapallon iltapäiväkerhotoimintaa Laajasalon peruskoululla tiistaisin ja Poikkilaakson ala-asteella keskiviikkoisin. Kerhot on ensisijai... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
74

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Toni kirjoitti: Moi! Lähetän tänään kuluvan kauden ensimmäisen maksun. Kuten jo muutamassa tiedotteessa aiemmin ja myös vanhempainillassa oli puhe, niin kausimaksuja kerätään etupainotteisesti. Joukkueelle tulee heti alkuvuodesta paljon laskuja ( kausimaksut, lisenssit, tattarisuonkuplanmaksut ym. ) ja tämän joh... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
47

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
52

LPS 07 Nimenhuuto.com

Jean kirjoitti: HUOM! Tärkeää tietoa kausimaksusta! Hei LPS07 vanhemmat! Pelaajamäärän varmistuttua joudumme tekemään muutoksen alustavaan budjettiin kausimaksun osalta. Uusi maksu lasketaan 34 pelaajan mukaan. Tämä tarkoittaa 10 euron korotusta /kk/ pelaaja. Uusi maksu (ilman LPS jäsenmaksua ja lisenssiä): Kuuk... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
60

LPS 11 Nimenhuuto.com

Max kirjoitti: LPS Intoryhmän talvikausi 2017-2018 Intoryhmän keskeisimpänä tavoitteena on tarjota lisäharjoitusta pelaajan motoristen perustaitojen, henkilökohtaisten jalkapallotaitojen ja teknis-taktisten perusvalmiuksien kehittämiseen sekä synnyttää innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Ryhmään ova... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
46

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Eemil kirjoitti: Tulen vähän myöhässä (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
36

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.