Jalkapall Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Laajasalo

Jalkapall - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka! Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen on auki ja pyytäisinkin teitä, jotka olette innokkaita vielä jatkamaan kesäkaudelle, ilmoittautumaan pikimmiten, niin saadaan tietoon osallistujamäärät. https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Pyytäisin myös huomisiin harkkoihin osal... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
66

LPS-02 Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Väisänen Puh.: 050-320 91 42 Email: joukkueenjohtaja02...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos! Sensei on siirtynyt syyskuun alusta 03:sten miesvahvuuteen. Tahtoo sanoa suurkiitokset valmentajille Knipille ja Vesalle, joukkueenjohdolle, joukkuekavereille sekä tukijoukoille! Viihtyi todella hyvin isompien poikien joukossa ja kehitystä jsekä kovuutta tuli. Futisterveisin Santeri&kotij... (19 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
47

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
38

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Max kirjoitti: LPS kehittymisen seurantapäivä Pallomyllyssä 5.10. LPS järjestää 2005-2009 syntyneille pelaajille kehittymisen seurantatapahtuman. Ohjelmassa on fyysisten ominaisuuksien testejä (nopeus, ketteryys jne.) ja pelaamisen analysointia. Tapahtumassa kerätään dataa pelaajien kehittymisestä, jota voidaan... (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
73

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Milja kirjoitti: Hei, millä tavalla hotelliin kirjautuminen tapahtuu tänään jos jokainen saapuu paikalle omia aikojaan? Jos jotain infoa on tullut niin se ei ole tavoittanut meitä. Yt.Heini (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
44

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
55

LPS 11 Nimenhuuto.com

Antero kirjoitti: Moi! Onko Helsinki Open -turnauksen peliaikatauluista vielä mitään tietoa...? :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
43

LPS 07 Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: TÄRKEÄÄ ASIAA MAKSUISTA, Heippa LPS 07 Vanhemmat, Muutama joukkueen raha-asioihin liittyvä muistutus: Seura on linjannut, että KAIKKI AVOIMET LASKUT TULEE OLLA MAKSETTUNA 31.10.2017 mennessä, jotta pelaaja voi jatkaa pelaamista seuraavalla kaudella. Näet avoinna olevat laskut Neptonista (Jäsentie... (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
75

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tomi kirjoitti: Autokoulussa 17.00-17.45 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
27

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.