Jalkapall Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naiset on iloinen ja energinen naisten harrasteporukka! Treenaamme Laajasalossa kerran viikossa ja pelaamme naisten harrastesarjaa sekä talvikaudella futsalia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, ole rohkeasti yhteydessä :) Yhteyshenkilö: Pauliina Kotiranta pauliina.kotiranta@icloud.com

Veera kirjoitti: pienellä varauksella kokeilemaan (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
28

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka, huomenna 30.6. on kesäkauden viimeiset harkat ja tämän jälkeen aikuisten futiskoulu lomailee ja kenttä on vapaana omaehtoiseen höntsäilyyn. Syyskauden ilmoittautuminen on nyt avattu ja ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/Aikuisten_jalkapallokoulu ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
39

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
36

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Ari kirjoitti: Moi! Yksi kauden odotetuista turnauksista alkaa maanantaina eli Helsinki Cup 2021. Muutamia käytännön asioita: Maanantai 12.7. tavataan Oulunkylän UP:ssa. Ennen ensimmäistä peliä joukkue kokoontuu Stadionin katsomossa (1 h ennen pelin alkua eli klo 8.50). Päivän molemmat pelit ovat samalla kentäl... (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
58

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Pertti kirjoitti: Moikka Seura avannut ilmoittautumiset kesäleireille. Pitkä aika vielä kesään, mutta tässäkin viime vuosi osoitti, että nopeat syövät hitaat ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Toivottavasti saataisiin taas hyvä joukko tyttöjä mukaan kamppailemaan poikia vastaan. :) Muistaakseni teillä toi... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
20

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin. KKI-sarjapelejä aloimme pelaamaan 2012.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
47

LPS HÖNÄ Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tomi kirjoitti: Tuuun jatkoille!!! (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
37

LPS 11 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
68

LPS naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18