Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka, huomenna 30.6. on kesäkauden viimeiset harkat ja tämän jälkeen aikuisten futiskoulu lomailee ja kenttä on vapaana omaehtoiseen höntsäilyyn. Syyskauden ilmoittautuminen on nyt avattu ja ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/Aikuisten_jalkapallokoulu ... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naiset on iloinen ja energinen naisten harrasteporukka! Treenaamme Laajasalossa kerran viikossa ja pelaamme naisten harrastesarjaa sekä talvikaudella futsalia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, ole rohkeasti yhteydessä :) Yhteyshenkilö: Pauliina Kotiranta pauliina.kotiranta@icloud.com

Veera kirjoitti: tuun kokkeilee mikäli polvi rauhottuu harkkoihi mennes (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
28

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Ari kirjoitti: Moi! Yksi kauden odotetuista turnauksista alkaa maanantaina eli Helsinki Cup 2021. Muutamia käytännön asioita: Maanantai 12.7. tavataan Oulunkylän UP:ssa. Ennen ensimmäistä peliä joukkue kokoontuu Stadionin katsomossa (1 h ennen pelin alkua eli klo 8.50). Päivän molemmat pelit ovat samalla kentäl... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
64

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
20

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin. KKI-sarjapelejä aloimme pelaamaan 2012.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
49

LPS HÖNÄ Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Miro kirjoitti: Valmennus (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
34

LPS 11 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
60