Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo, palokunta ja tennis.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Jukka-Pekk kirjoitti: Tervehdys! Tulossa ollaan, mutta pääsen töistä lähtemään vasta kahdeksan jälkeen, eli saatan myöhästyä hiukan 20:45 aloituksesta! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
38

LPS2 Futsal Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja vahvin Futsal-joukkue Laajasalosta. Joukkueeseemme pääsee vain suositusten ja näyttöjen perusteella. Lisäpisteitä saa asumalla Laajasalossa. Helsinki's most beautiful and strongest Futsal team from Laajasalo. You can join in to our team only by getting recommendations and showing your talents. Additional points can be obtained by living in Laajasalo. Helsingfors vakreste og sterkeste Futsal-lag fra Laajasalo. Du er kun med i teamet vårt ved å få anbefalinger og vise dine talenter. Ytterligere poeng kan fås ved å bo i Laajasalo.

Ville kirjoitti: Mä laitoin itseni out, mutta pienet saumat on, että pystyisin pelaamaan. Kylki on vieläkin kipeä toissa matsissa tulleen kolhun vuoksi. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
11

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Knipi kirjoitti: Kauden viimeinen peli pelataan ensi viikon lauantaina 13.10. Mieleeni juolahti että pelaajia saattaa silloin olla reissussa syysloman takia. Jos tiedätte jo nyt olevanne reissussa, laittakaa merkintä nimenhuutoon heti jotta ehdimme reagoida ajoissa. -Knipi (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
36

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
83

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naisten joukkue on perustettu syksyllä 2017. Pelaamme aluksi naisten harrastesarjaa, mutta tähtäämme syksyksi 2018 SPL Helsingin piirin Naisten IV-Divisioonaan. Yhteyshenkilö: Joni Ilvonen 040 966 9976 joni.ilvonen@laajasalonpalloseura.fi

Tiina kirjoitti: En ihan koko peliä ehdi pelata (23 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
21

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Nea kirjoitti: Nea vois tulla jos nuha hellittänyt... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
38

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Okko kirjoitti: Reissussa (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
54

LPS 07 Nimenhuuto.com

Aissa kirjoitti: Seuralta tuli nyt tiedote mustaan ja vihreään toimintaan siirtymisestä marraskuun alusta. Keskustellaan lisää vanhempainillassa 30.10. Tässä viesti hallitukselta: Hei LPS-junnun vanhempi, LPS haluaa tarjota kaikille ikäluokille tasapuoliset mahdollisuudet harrastaa jalkapalloa omia tavoitteita va... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
51

LPS 11 Nimenhuuto.com

Deniz kirjoitti: Deniz huilaa tänään ja parantelee pikku flunssaa (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
50

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Ile kirjoitti: Lauantaina ottelu LPS-NuPS klo 15.30 Hertta. Paikalla 14.30. Kokoonpano: Teemu, Miro, Sande, Rasse, Simo, Urho, LeoP, Matu, Özil, Edu, Häikiö, TomiS, Roni, Niko, Wiltsu, Tapsa, Hessu, Petsku (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
34

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
23

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18