Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Mia kirjoitti: Hei, Nyt ilmoittautuneita jatkoryhmäläisiä Neptonissa tarvittavat 15 henkilöä. Huomenna tiistaina 24.1. pidetään harjoitukset Kai Petterssonin johdolla Ilomäentien juniorinurmella. Tervetuloa mukaan myös kaikille uusille ryhmäläisille! Jos et ole vielä ilmoittautunut Neptonin kautta ryhmään, kann... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
78

LPS-02 Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Väisänen Puh.: 050-320 91 42 Email: joukkueenjohtaja02...

Vesa kirjoitti: MOI1 HUOMATKAA Lauantain koko joukkueen valokuvaus!. Nyt aika heikosti IN-merkintöjä. Varustus: Vihreä pelipaita, pelisortsit, pelisukat ja sisäpelikengät. Mv:t ottaa mukaan molemmat veskapaidat, katsotaan kummalla mennään. t. Vesa (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
59

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita.

Samu kirjoitti: Moi kaikki, LPS-turnaus pelataan 27.-28.5. Turnaus kastaan talkoovoimin. Jos haluat itsellesi helpon homman, ilmoittaudu minulle liikenteenohjauksen ja kuljetusten tiimiin. Pääasiassa meidän hommana on ohjata liikennettä pysäköintialueilla. Voit ilmoittautua antti.lehmuskoski@gmail.com tai puh. 0... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
61

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
50

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Toni kirjoitti: Hei, Joukkueelta on tullut kaksi laskua liittyen kausimaksuun. Toinen on 150 euroa ja toinen 30 euroa ( ei koske aivan uusimpia pelaajia, joille on tullut isompi lasku ). Jos, joku EI OLE kyseisiä lakuja vielä saanut, niin välittömästi minuun ( tomppa.karhu@gmail.com) yhteyttä. Kuten jo tammikuus... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
48

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1998-2002 syntyneille Laajasalossa. Avoimet harjoitukset 2015-2016 alkaneet. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan 1kk kokeilujaksolle aina maaliskuun 2016 alkuun saakka.

Ilari kirjoitti: Hei, TB16-treenit on peruttu myös tänään tiistaina 8.11. Kenttää ei ole pystytty auraamaan. Terv. Ilari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
48

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitokset kaikille menneestä kaudesta! Kausi oli kokonaisuutena onnistunut, vaikka parantamisen varaa jäi monellakin mittarilla niin valmennuksen kuin pelaajienkin toiminnassa. Erityisen suuri hatunnosto toimihenkilöille: joukkueenjohto, taloudenhoitaja ja huoltajat ovat mahdollistajia, joita ilm... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
26

LPS 07 Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Ohjeistusta liittyen keskiviikko harjoituksiin: Jatkossa aina videokoulutuksessa olevalle ryhmälle jalkapallovarustus mukaan. Harjoittelemme videokoulutuksen perään Hertalla. -P (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
65

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

hjklsalo00 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Voin hakea Laajasalosta poikia huomiseen matsiin jos tekee tiukkaa ehtimisen kanssa. T: Minna (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.