Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, koripallo ja palokunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naiset on iloinen ja energinen naisten harrasteporukka! Treenaamme Laajasalossa kerran viikossa ja pelaamme naisten harrastesarjaa sekä talvikaudella futsalia. Mikäli olet kiinnostunut pelaamaan joukkueessamme, ole rohkeasti yhteydessä :) Yhteyshenkilö: Pauliina Kotiranta pauliina.kotiranta@icloud.com

Pauliina kirjoitti: Tervetuloa myös kaikki uudet pelaajat rohkeasti vaan peleihin mukaan :) Ilmoittakaa minulle, haluatteko vapaaehtoisen vakuutuksen (50e), niin laitan tilaukseen. T. Pauliina, p. 0443121890 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
26

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
39

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
36

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Niilo kirjoitti: Terve Ari, kuten tiedät, Niilon nilkka on ollut rasituskiellossa viimeisen viikon. Nyt hän palasi tänään koululiikuntaan ja huomasi, että nilkkaa alkoi taas särkeä. Nyt on siis edessä nilkan kuvaus ja katsotaan sitten jatkosta sen mukaan. Näin ollen, Niilo ei nyt sitten pääse osallistumaan treene... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
74

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Helsinkiläinen tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Pertti kirjoitti: Moikka Seura avannut ilmoittautumiset kesäleireille. Pitkä aika vielä kesään, mutta tässäkin viime vuosi osoitti, että nopeat syövät hitaat ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan. Toivottavasti saataisiin taas hyvä joukko tyttöjä mukaan kamppailemaan poikia vastaan. :) Muistaakseni teillä toi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
20

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin. KKI-sarjapelejä aloimme pelaamaan 2012.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
47

LPS HÖNÄ Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Pertti kirjoitti: Tänään ei A:lla treenejä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
58

LPS 11 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
67

LPS naiset Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18