Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Mia kirjoitti: Arvoisat aikuisten jalkapallokoululaiset! Olen tänään avannut ilmoittautumiset kesän ryhmiin. Ilmoittautumaan pääsee täältä: https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Alkeisryhmän kausi alkaa keskiviikkona 3.5.2017 klo 20.45 Ilomäentien juniorinurmella harjoitukset. Ryhmän ohjaajana jat... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
78

LPS-02 Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Väisänen Puh.: 050-320 91 42 Email: joukkueenjohtaja02...

Kristian kirjoitti: HUOM! Tänään deadline Hesa Cup ilmoituksille. Haasteessa öähemmäs 10 pelaajaa kysymysmerkillä? Kipin kapin merkinnät kuntoon! T. Vesa (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
59

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1998-2002 syntyneille Laajasalossa. Avoimet harjoitukset 2015-2016 alkaneet. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan 1kk kokeilujaksolle aina maaliskuun 2016 alkuun saakka.

Kukka kirjoitti: 04 Ruotsin turnaukseen meno vielä epävarmaa (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
47

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita.

Liisa kirjoitti: HUOM! Treeniajat muuttuvat hieman ensi viikosta alkaen. Tiistain treenit pitenevät 15 minuutilla ja keskiviikon treenit aikaistuvat vartilla. Tässä vielä tarkempi aikataulu: - TI klo 17-18:15 huhtikuun loppuun asti ja toukokuun alusta klo 18-19:15. - KE klo 18:45-20. Treenipaikat pysyvät samana. ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
64

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Nanya-Mari kirjoitti: Nanya-Maria kipeänä...:( (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
48

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
51

LPS 07 Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Hei Kesäkuun LPS leireille vielä tilaa. Nyt kaikki mukaan: -Pera LPS Omatoimisen harjoittelun leiri 5.-9.6.2017 Tarvitsetko vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun? Haluaisitko tehdä harjoittelun kaverin tai pienen ryhmän kanssa? Laajasalon palloseura haluaa tarjota hyvän mahdollisuuden 2004-2007 syn... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
70

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jesse kirjoitti: koeviikko - in (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
26

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

hjklsalo00 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Voin hakea Laajasalosta poikia huomiseen matsiin jos tekee tiukkaa ehtimisen kanssa. T: Minna (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.