Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS2 Futsal Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja vahvin Futsal-joukkue Laajasalosta. Joukkueeseemme pääsee vain suositusten ja näyttöjen perusteella. Lisäpisteitä saa asumalla Laajasalossa. Helsinki's most beautiful and strongest Futsal team from Laajasalo. You can join in to our team only by getting recommendations and showing your talents. Additional points can be obtained by living in Laajasalo. Helsingfors vakreste og sterkeste Futsal-lag fra Laajasalo. Du er kun med i teamet vårt ved å få anbefalinger og vise dine talenter. Ytterligere poeng kan fås ved å bo i Laajasalo.

Ville kirjoitti: Mä laitoin itseni out, mutta pienet saumat on, että pystyisin pelaamaan. Kylki on vieläkin kipeä toissa matsissa tulleen kolhun vuoksi. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
11

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: LPS Aikuisten jalkapallokoulun alkeisryhmä aloittaa uuden kauden tammikuussa. Uusi kausi on 10.01.-25.04.2018. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoisin Ilomäentien juniorinurmella (os. Koulutanhua 1) klo 21-22. Alkeisryhmässä opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopu... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
68

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

Knipi kirjoitti: HUOM! Muutoksia ensi viikonlopun osalta! -Sunnuntain ottelu HJK Naisia vastaan siirtyy pelattavaksi päivää aikaisemmin, eli LA 2.12. klo 17.00, Sahara. -Lauantain talvisarjan ottelu siirtyy pelattavaksi MA 11.12. klo 20.00 Hertta Areena. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
40

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

Laajasalon palloseura naiset Nimenhuuto.com

LPS Naisten joukkue on perustettu syksyllä 2017. Pelaamme aluksi naisten harrastesarjaa, mutta tähtäämme syksyksi 2018 SPL Helsingin piirin Naisten IV-Divisioonaan. Yhteyshenkilö: Joni Ilvonen 040 966 9976 joni.ilvonen@laajasalonpalloseura.fi

Matleena kirjoitti: Epävarma (3 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Naiset
21

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Eino kirjoitti: Hei kaikki! Konsernipelien kahviovuorolista on päivitetty. Uusi lista (nimetty kahviovuorot_LPS09) löytyy vanhaan tuttuun tapaan täältä Nimenhuudon kuvat ja materiaalit -osiosta. Tarkistathan omat vuorosi, sillä listaa on jouduttu päivittämään mm. LPS turnauksen ajankohdan siirtyessä aiemmaksi, j... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
74

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Toni kirjoitti: Moi! Lähetän tänään kuluvan kauden ensimmäisen maksun. Kuten jo muutamassa tiedotteessa aiemmin ja myös vanhempainillassa oli puhe, niin kausimaksuja kerätään etupainotteisesti. Joukkueelle tulee heti alkuvuodesta paljon laskuja ( kausimaksut, lisenssit, tattarisuonkuplanmaksut ym. ) ja tämän joh... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
46

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
56

LPS 07 Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Nyt tarjolla R1 ryhmän pelaajille P06 jengin kanssa Hämeenlinnan turnausta ensi lauantaille..2-3 poikaa olisi tarve. Pelit joko vihreän ryhmän kanssa aamupäivällä tai mustan ryhmän kanssa iltapäivällä. -Pera Otteluohjelmat: paikalla 9:00 9:35 LPS-NJS/t05 kenttä 2 10:45 TPV/valkoinen-LPS kenttä 2 ... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
56

LPS 11 Nimenhuuto.com

Max kirjoitti: Moi, kouluilla järjestettävän iltapäivätoiminnan kevätkauden ilmoittautuminen on avattu. Lisätietoja löydät ja ilmoittautumaan pääset osoitteesta: http://www.laajasalonpalloseura.fi/Toiminta/LPS_iltapaivatoiminta Tervetuloa mukaan! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
47

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Karri kirjoitti: Duunissa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
32

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
23

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.