Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka! Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen on auki ja pyytäisinkin teitä, jotka olette innokkaita vielä jatkamaan kesäkaudelle, ilmoittautumaan pikimmiten, niin saadaan tietoon osallistujamäärät. https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Pyytäisin myös huomisiin harkkoihin osal... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
63

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jenni kirjoitti: vain jos Siiri estynyt (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
47

LPS-02 Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Väisänen Puh.: 050-320 91 42 Email: joukkueenjohtaja02...

Kristian kirjoitti: HUOM! Tänään deadline Hesa Cup ilmoituksille. Haasteessa öähemmäs 10 pelaajaa kysymysmerkillä? Kipin kapin merkinnät kuntoon! T. Vesa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
59

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Eero kirjoitti: Hei kaikille, Kevätturnaus lähestyy ja hyvin on ihmisiä ilmoittautunut leipojiksi. Vielä kuitenkin myyjien paikkoja on täyttämättä ja ne pitäisi olla viimeistään keskiviikkoon mennessä täytetty. Pyydänkin nyt vielä leipojia katsomaan josko voisivat tulla myös myymään koska apua tarvitaan. Vielä a... (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
62

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Toni kirjoitti: Moikka! Saimme juuri tietää, että YIT-turnaus 27.5-28.5 laajasalossa on valitettavasti peruttu T08 osalta. Tyttöjen 08 sarjoihin oli liian vähän ilmoittautuneita joukkueita, eikä sitä näin ollen pystytty järjestämään. Toni (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
51

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
52

LPS 07 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Lauri ei löytänyt pyörää enää tämän päivän Ilomäen treenien jälkeen. Onko kukaan huomannut mitään? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
75

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Tomi kirjoitti: Autokoulussa 17.00-17.45 (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
24

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

hjklsalo00 Nimenhuuto.com

Eero kirjoitti: Voin hakea Laajasalosta poikia huomiseen matsiin jos tekee tiukkaa ehtimisen kanssa. T: Minna (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.