Jalkapallo Laajasalo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laajasalo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laajasalo

Jalkapallo - Laajasalo

LPS2 Futsal Nimenhuuto.com

Helsingin kaunein ja vahvin Futsal-joukkue Laajasalosta. Joukkueeseemme pääsee vain suositusten ja näyttöjen perusteella. Lisäpisteitä saa asumalla Laajasalossa. Helsinki's most beautiful and strongest Futsal team from Laajasalo. You can join in to our team only by getting recommendations and showing your talents. Additional points can be obtained by living in Laajasalo. Helsingfors vakreste og sterkeste Futsal-lag fra Laajasalo. Du er kun med i teamet vårt ved å få anbefalinger og vise dine talenter. Ytterligere poeng kan fås ved å bo i Laajasalo.

Ville kirjoitti: Lapsenhoitoviikonloppu, joten väliin jääpi peli ja treenit. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
10

LPS aikuisten jalkapallokoulu Nimenhuuto.com

Alkeisryhmä: Nyt on loistava tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja /tai päivittää omia pallonkäsittelytaitoja mukavassa porukassa ilman paineita. LPS:n aikuisten jalkapallokoulussa opetellaan jalkapallon perustaitoja valmentaja Veera Ronkaisen johdolla. Lopuksi joka kerta pelaillaan. Jatkoryhmä: Aikuisten jalkapallokoulussa on nyt myös jatkoryhmä, jossa opetellaan pelikäsitykseen liittyviä asioita pelaamisen lomassa. Jatkoryhmä on tarkoitettu kohtuulliset perustaidot omaaville pelaajille.

Veera kirjoitti: Moikka! Aikuisten jalkapallokoulun ilmoittautuminen on auki ja pyytäisinkin teitä, jotka olette innokkaita vielä jatkamaan kesäkaudelle, ilmoittautumaan pikimmiten, niin saadaan tietoon osallistujamäärät. https://www.jasentieto.fi/public/Login.aspx?sid=448 Pyytäisin myös huomisiin harkkoihin osal... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
65

LPS B Nimenhuuto.com

Laajasalon Palloseuran 2001- ja 2002 syntyneiden poikien joukkue. Lisätietoja osoitteesta www.laajasalonpalloseura.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueenjohtaja: Vesa Jukonen vesa.jukonen@gmail.com 0405648397

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitos! Sensei on siirtynyt syyskuun alusta 03:sten miesvahvuuteen. Tahtoo sanoa suurkiitokset valmentajille Knipille ja Vesalle, joukkueenjohdolle, joukkuekavereille sekä tukijoukoille! Viihtyi todella hyvin isompien poikien joukossa ja kehitystä jsekä kovuutta tuli. Futisterveisin Santeri&kotij... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
39

LPS B-TYTÖT Nimenhuuto.com

Tyttöfutista 1999-2003 syntyneille Laajasalossa. Kilpa- tai harrastepelaaja, tule mukaan joukkueeseen otamme mielellään uusia pelaajia

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö tyttöpelaaja joukkuetta (synt. 1.1.1999 tai myöhemmin) ? LPS tyttöjou...

Jaana kirjoitti: 3 pelaajaa mahtuu kyytiin (pieni auto käytössä) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
37

LPS09 Nimenhuuto.com

2009 syntyneiden joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa ja pelaa mielellään harjoitusotteluita. Uudet pelaajat ilmoittautukaa jojolle joukkueenjohtaja09(a)gmail.com --- New players welcome to join! Please contact joukkueenjohtaja09(a)gmail.com

Max kirjoitti: Kouluilla järjestettävät LPS iltapäiväkerhot jatkuvat elokuussa. Syksyn kerhojen ilmoittautuminen avattu. Laajasalon palloseura järjestää lukuvuonna 2017-2018 jalkapallon iltapäiväkerhotoimintaa Laajasalon peruskoululla tiistaisin ja Poikkilaakson ala-asteella keskiviikkoisin. Kerhot on ensisijai... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Pojat
75

LPS T07-08 Nimenhuuto.com

Uusi tyttöjen fudisjoukkue, perustettu syyskuussa 2014.

Tiia kirjoitti: Moi jäikö jonkun tytön kengät pukuhuoneeseen Hertta -areenalla harkkojen jälkeen ? Violetit Viking-talvikengät. Ilmoitin kahvion pitäjälle, hän sanoi, että siivooja ottaa talteen ja kahviosta voi kysellä. Jari (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Tytöt
43

LPS Islanders Nimenhuuto.com

LPS Islanders on Knipin ja Samulin keväällä 2009 perustama harrastefutisporukka. Laajasalon palloseuran alajaosto, jonka tarkoituksena on pitää hauskaa ja nauttia kuningasjalkapallon pelaamisesta vielä näin kisakunnon ja ihanneiän jälkeenkin.

Pasi kirjoitti: morjensta, mun kuntoon pääsy ei etene helposti, nyt meni sivuristi side...mut nappikset ei viel oo naftaliinissa. Elippä, rautsi pidä mut viel kirjoilla. T.Pasi (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Miehet
51

LPS 07 Nimenhuuto.com

Pertti kirjoitti: Omaharjoitteluvuoro läpi talven. LPS järjestää yhdessä liikuntaviraston kanssa Easy sport toimintaa aina torstaisin klo 14-15 palloiluhallin salissa. Toiminta on maksutonta. Tällä vuorolla voivat pelaajat vaikka pelata vapaata peliä tai harjoitella omatoimisesti. Kannattaa hyödyntää varsinkin tal... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
60

LPS 11 Nimenhuuto.com

Max kirjoitti: LPS Intoryhmän talvikausi 2017-2018 Intoryhmän keskeisimpänä tavoitteena on tarjota lisäharjoitusta pelaajan motoristen perustaitojen, henkilökohtaisten jalkapallotaitojen ja teknis-taktisten perusvalmiuksien kehittämiseen sekä synnyttää innostusta ja halua omaehtoiseen harjoitteluun. Ryhmään ova... (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Pojat
45

LPS A2 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Eemil kirjoitti: Tulen vähän myöhässä (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laajasalo,Helsinki
Miehet
36

LPS Pojat 00 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään käynnistyi uuden kauden harjoitukset Haapaniemellä. Noin 30 pelaajaa oli paikalla. Käytössä on uusi nimenhuuto osoitteessa: http://lpsb.nimenhuuto.com/ Tiedotus tapahtuu uuden nimenhuudon ja whatsappin kautta tuttuun tapaan. Käy siis kirjautumassa nimenhuutoon sähköpostiin lähetetyillä tun... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo
Ei asetettu
35

LPS Taitokoulu Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Taito- ja kykykoulu sekä MV-tallin poissaoloista pelaajat ilmoittavat joukkueiden valmentajille/jojoille ja LPS Taitokoulu-Nimenhuudossa olevat henkilöt kirjoittavat tapahtumakohtaisesti kommentin poissaolijoista. T: Joni (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Laajasalo, Helsinki
Ei asetettu
25

HJK Laajasalo P98-99 Nimenhuuto.com

HJK-Laajasalo P98/99

Jari kirjoitti: Moikka, LSalo 98 - HIFK2 peli ke 10.8 on siirretty pelattavaksi ke 2.10 Pallomyllyyn. Terv. jari (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki, Laajasalo
Pojat
24

LPS naiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Pääsen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Helsinki / Laajasalo
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.