Salibandy Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Leppävesi

Salibandy - Leppävesi

Kyläyhdistyksen sähly Nimenhuuto.com

Leppäveden kyläyhdistyksen sählyvuoro.

Jani kirjoitti: Sählyt peruttu (19 minuuttia sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
21

LeLe Nimenhuuto.com

Sählyä jo parinkymmenen vuoden kokemuksella. HUOM! Vuoro muuttunut maksulliseksi. Joukkueen ulkopuolisilta kertakäynti 5euroa. Käteistä mukaan!

Petri kirjoitti: Juha S lupautunut molkkeriksi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sähly
Leppävesi
Miehet
31

Leppä säbä 04-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Arttu kävi tänään lääkärissä, kun polvi ollut kipeä jonkun aikaa. Tuomioks tuli osgood-schlatterin tauti. Tarkottaa Artulle 3 kk liikkumiskieltoa juoksu ja hyppylajeissa. Saattaa parantua nopeamminkin, mutta liikkumiskieltosuositus 3kk. Eli Arttu jää nyt tauolle sählystä. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Leppävesi
Pojat
35

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Kasperi kirjoitti: Hei! Parkour alkaa huomenna klo 16. Varaa ulkoliikuntavarusteet ja juomapullo. (Parkour järjestetään ulkona). Laskutus ja muu info myöhemmin. Kerään huomenna yhteystiedot (laittakaa lapulle, jos lapsi ei satu muistamaan teidän puhelinnumeroa). Sanna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
35

Leppä Salibandy pojat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Peruutaan tämän päivän harjoitusvuoro hiihtolomien vuoksi. Luistavia suksia kaikille. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
17

SB-Leppävesi Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Annoin vuoron pois, koska sillä ei ole ollut käyttöä. Ensi vuoden alusta Laukaa alkaa periä maksua "aikuisvuoroilta", joten en ano enää ensi vuodelle vuoroa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Leppävesi
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.