Salibandy Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Leppävesi

Salibandy - Leppävesi

Kyläyhdistyksen sähly Nimenhuuto.com

Leppäveden kyläyhdistyksen sählyvuoro.

Jani kirjoitti: Moi, Ilmoita itsesi tämän illan sählyyn joko in tai out. Kiitos. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
22

LeLe Nimenhuuto.com

Sählyä jo parinkymmenen vuoden kokemuksella. HUOM! Laskutus syyskauden jälkeen ja kevätkauden jälkeen. ALAIKÄRAJA 16vuotta

Petri kirjoitti: köhä (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Sähly
Leppävesi
Miehet
35

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Moi! Aloitimme maanantaina 30.10 yleismotoriikan testaamisen ja tarkoitus olisi jatkaa torstaina 2.11. Toivoisimme että maanantaina mukana olleet tulisivat treeneihin myös torstaina. Säbään ei tarvitse osallistua jos ei halua. Mukaan siis riittää sisäkengät ja sisävaatetus. Näiden testien tarkoit... (19 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
35

Leppä säbä 04-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei. Eemil pitää nyt Lokakuun taukoa säbästä ja miettii jatkaako harrastusta sen jälkeen. Motivaatio harkkoihin on ollut aika nollassa, eikä peleihinkään ole suurta innostusta ollut. Ilmoitan heti kun ratkaisu on tehty. -Hanna- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Leppävesi
Pojat
34

Leppä Salibandy pojat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Peruutaan tämän päivän harjoitusvuoro hiihtolomien vuoksi. Luistavia suksia kaikille. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
17

SB-Leppävesi Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Annoin vuoron pois, koska sillä ei ole ollut käyttöä. Ensi vuoden alusta Laukaa alkaa periä maksua "aikuisvuoroilta", joten en ano enää ensi vuodelle vuoroa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Sähly
Leppävesi
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.