Salibandy Leppävesi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Leppävesi ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, sähly, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Leppävesi

Salibandy - Leppävesi

Kyläyhdistyksen sähly Nimenhuuto.com

Leppäveden kyläyhdistyksen sählyvuoro.

Jani kirjoitti: Moi, tänään taas sählyt klo 20:30 alkaen. Tule paikalle, kukaan ei rillaa sateessa. Mikäli klo 18 ei ole kahdeksaa ilmoittautunut paikalle tulevaksi niin ei pelata. Pekka V. päivitä itsellesi toimiva sähköpostiosoite. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
22

LeLe Nimenhuuto.com

Sählyä jo parinkymmenen vuoden kokemuksella. HUOM! Vuoro muuttunut maksulliseksi. Joukkueen ulkopuolisilta kertakäynti 5euroa. Käteistä mukaan!

Vesa kirjoitti: Kevään viimeinen- Lopetetaan kausi pelaamalla (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Sähly
Leppävesi
Miehet
29

Leppä pojat 08-09 Nimenhuuto.com

Matias kirjoitti: Hei, Kiitos kaikille hyvästä yhteistyöstä tämän päivän kioskissa ja aktiivisuudesta onnistuneen turnauspäivän luomisessa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Salibandy
Leppävesi
Sekajoukkue
36

Leppä säbä 04-05 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Arttu kävi tänään lääkärissä, kun polvi ollut kipeä jonkun aikaa. Tuomioks tuli osgood-schlatterin tauti. Tarkottaa Artulle 3 kk liikkumiskieltoa juoksu ja hyppylajeissa. Saattaa parantua nopeamminkin, mutta liikkumiskieltosuositus 3kk. Eli Arttu jää nyt tauolle sählystä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Leppävesi
Pojat
37

Leppä Salibandy pojat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Peruutaan tämän päivän harjoitusvuoro hiihtolomien vuoksi. Luistavia suksia kaikille. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
18

SB-Leppävesi Nimenhuuto.com

Eija kirjoitti: Annoin vuoron pois, koska sillä ei ole ollut käyttöä. Ensi vuoden alusta Laukaa alkaa periä maksua "aikuisvuoroilta", joten en ano enää ensi vuodelle vuoroa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sähly
Leppävesi
Ei asetettu
41

Leppä säbä 00-99 Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Lauri myös! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Leppävesi
Ei asetettu
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.