Jalkapallo Lievestuore

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lievestuore ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kisafutis C-tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan C-tytöt -tytöt ovat hyvä harrastajatason joukkue.

Miina kirjoitti: Hei. Meiltä kaksi T. Päivi (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
19

Lievestuoreen Kisa P0910 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Pojat
29

LievestuoreenKisa12-14 Nimenhuuto.com

Jalkapallo joukkue jossa pelaa 2013-2014 syntyneitä lapsia. Harkoissa hiotaan lajia taitoja ja harjoitellaan perus motoriikkaa. Mukaan saa tulla kokeilemaan, yhteystiedot löytyvät yhteystiedoista alhaalta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Muistakaa?ilmoittaudu " in" tai "out". Meillä olisi aika nyt järjestä kokous, jossa toivomme että kaikki vanhempia olisivat mukana. Mahdolliset päivät viikko 8 : tii 25.2 17.30 tai myöhemmän, perjantaina 21.2 18.00 treenien jälkeen tai viimeistan sunnuntaina 23.2 treenien jälkeen. Kirjoittak... (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Sekajoukkue
19