Jalkapallo Lievestuore

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lievestuore ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lievestuore

Jalkapallo - Lievestuore

Kisafutis D-tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan D-tytöt pelaavat ovat hyvä harrastajatason joukkue jotka pelaavat talvella Killerin talviliigaa ja kesäisin Keski-Suomen piirinsarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Toi Ansku on kyllä Siiri L. Miten nimen saa oikein???? (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
18

Kisafutis E-tytöt 0607 Nimenhuuto.com

Tämä tyttöjoukkue muodostettiin juuri osin aiemmista joukkueista ja ihan uusistakin pelailijoista. Toimimme Lievestuoreen Kisa seuran alla. Tavoitteena on harrastaa liikuntaa jalkapallon muodossa. Osallistumme kevät- ja syyskaudella 2017 Keski-Suomen piirin pienkenttäsarjoihin.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
18

Lievestuoreen Kisa Junnufutis Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan jalkapallojunnut muodostuvat useita tyttöjen ja poikien G-E- ikäluokkien joukkueista. Kesällä osallistumme piirin pienkenttäsarjaan ja talvella turnauksiin. Tervetuloa mukaan!

Janne kirjoitti: Hei pelaajat ja huoltajat! Olettehan jo muistaneet kirjautua Seuramappiin. Se onnistuu helposti tämän linkin kautta https://www.seuramappi.fi/lievestuoreenkisa/ilmoittaudu.php (29 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Sekajoukkue
105

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.