Jalkapallo Lievestuore

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lievestuore ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kisafutis C-tytöt 0405 Nimenhuuto.com

Lievestuoreen Kisan C-tytöt -tytöt ovat hyvä harrastajatason joukkue.

Miina kirjoitti: Hei. Meiltä kaksi T. Päivi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
19

Kisafutis E-tytöt 0607 Nimenhuuto.com

Joukkueen tavoitteena on harrastaa liikuntaa jalkapallon muodossa. Harjoituksissa kehitetään pelaajien osaamista eri jalkapallon osa-alueilla, kuten pallon kuljettamisessa, syöttämisessä ja laukaisussa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Tytöt
21

LievestuoreenKisa12-14 Nimenhuuto.com

Jalkapallo joukkue jossa pelaa 2011-2014 syntyneitä lapsia. Harkoissa hiotaan lajia taitoja ja harjoitellaan perus motoriikkaa. Mukaan saa tulla kokeilemaan, otathan ensin yhteyttä joko valmentaja Auli Kiiveriin tai yhteyshenkilöön Taina Pylväläiseen että tiedämme tulostasi.

Auli kirjoitti: Ilmoittautukaan huomisiin treeneihin! (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Sekajoukkue
16

LievestuoreenkisaP09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Lievestuore
Pojat
23